Οι Πατριώτες είναι μία νίκη μακριά από το Super Bowl LI

Ετοιμαστείτε για το παιχνίδι πρωταθλήματος AFC

Δεν είμαι ειλικρινά σίγουρος ποιος είναι ο μεγαλύτερος ανεμιστήρας της Νέας Αγγλίας πατριώτες: η κόρη μου, που ήταν καπνιστής κατώτερος πατριώτης , ή εγώ! Θα είμαστε και οι δύο στην άκρη των καθισμάτων μας, όταν οι Pats αντιμετωπίζουν το Pittsburgh Steelers στο παιχνίδι του πρωταθλήματος AFC στο Gillette Stadium στο Foxborough, Massachusetts, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 6:40 μ.μ. Ανατολική ώρα.

Το παιχνίδι είναι στο CBS για όσους από εμάς θα παρακολουθούμε σπίτι στη Νέα Αγγλία.

Θα είναι μια επική μάχη για αυτές τις δύο αντίπαλες ομάδες; Οι Πατριώτες νίκησαν τους Steelers 27-16 στο Πίτσμπουργκ νωρίτερα αυτή τη σεζόν, αλλά ο στρατηγός του Steelers, Ben Roethlisberger, ήταν εκτός έδρας για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μια νίκη θα κερδίσει τους Patriots την ένατη εμφάνιση του Super Bowl και την ευκαιρία να φέρουν στο σπίτι ένα πέμπτο Vince Lombardi Trophy για να εμφανιστούν στην αίθουσα στο Patriot Place (εάν είστε fan του Patriots και δεν έχετε επισκεφθεί, μια λέξη: Go! ). Μόνο τρεις ομάδες στην ιστορία του NFL έχουν κερδίσει πέντε ή περισσότερα Super Bowls. Οι Steelers έχουν κερδίσει τα περισσότερα - έξι! Ένας άλλος λόγος για να καταρρεύσει η φιλοξενούμενη ομάδα.

Αν έχετε φίλους για να παρακολουθήσετε τη μεγάλη μονομαχία της Κυριακής μεταξύ Tom Brady και Big Ben, μπορείτε να κάνετε μερικά πράγματα για να προετοιμαστείτε για να φιλοξενήσετε ένα ποδοσφαιρικό μπάσκετ με θέμα τη Νέα Αγγλία:

Καλύτερα ακόμα ... γιατί να μην εισέλθει για να κερδίσει την ευκαιρία να είναι στο Gillette Stadium για όλη τη δράση:

Με τα εισιτήρια του AFC Championship που πωλούν σε ιστότοπους όπως το StubHub για $ 365 και άνω, μπορεί να αναρωτιέστε ποιος είναι ο επόμενος καλύτερος τρόπος να παρακολουθήσετε το παιχνίδι της Κυριακής με άλλους οπαδούς. Ακόμα κι αν δεν είστε μέσα στο γήπεδο, το Patriot Place είναι ακόμα ένας ιδανικός προορισμός προβολής την ημέρα του παιχνιδιού: τα μπαρ και τα εστιατόρια θα εμφανίσουν το παιχνίδι. Θα σας βοηθήσω να βρείτε ξενοδοχεία κοντά στο στάδιο Gillette και το Patriot Place και τον αστακό για πρωινό το επόμενο πρωί, αν μένετε τη νύχτα.

Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε μια αποφασιστική νίκη για να γιορτάσουμε - και καμία παρατεταμένη διαμάχη όπως η ανοησία DeflateGate που στοιχειώνει τους πατριώτες - και έκλεψαν τον Tom Brady με τέσσερις ξεκινώντας αυτή τη σεζόν - αφού νίκησαν τους Colts για τον τίτλο AFC πριν από δύο χρόνια . Στοίχημα Brady, Bill Belichick και συνεργάτης. έχουν κάποια έξυπνα παιχνίδια που θα δώσουν στην ομάδα της Νέας Αγγλίας το προβάδισμα στο πρωτάθλημα AFC. Οι πατριώτες φαινόταν κυρίαρχος από την επιστροφή του Brady, ακόμα και από την απώλεια του καλύτερου όπλου στο NFL: Gronk!

Τι λένε οι κωπηλάτες; Οι Πατριώτες όχι μόνο ευνοούνται για να κερδίσουν το πρωτάθλημα AFC, είναι ευνοημένοι να κερδίσουν το Super Bowl. Το Sporting News αναφέρει ότι οι Πατριώτες είναι φαβορί με 6 πόντους στο παιχνίδι της Κυριακής. Το πάνω / κάτω είναι 50,5.

Εάν οι Πατριώτες προχωρήσουν στο Super Bowl LI (51), θα παίξουν τον νικητή του Πρωταθλήματος NFC: είτε οι Green Bay Packers είτε οι Ατλαντικοί Γεράκοι.