Ο άλλος υπνηλία Hollow

Δεν θα βρείτε καμία αναφορά στο Ichabod Crane εδώ, αλλά είναι ακόμα τρομακτικό

Ένα από τα μεγαλύτερα νεκροταφεία στην περιοχή της Βοστώνης είναι το κοιμητήριο Sleepy Hollow, το οποίο βρίσκεται στο προάστιο του Concord. Η πανταχού παρούσα νεκροταφείο - είναι εγγεγραμμένη στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων και είναι η τελευταία θέση ανάπαυσης πολλών διάσημων Βοστώνων - οδηγεί μερικούς ανθρώπους να πιστέψουν ότι είναι η Sleepy Hollow, δηλαδή η φήμη του "Headless Horseman". Ενώ είναι η Sleepy Hollow της Νέας Υόρκης (η οποία είναι μια πόλη και όχι ένα νεκροταφείο) που είναι η πηγή της διάσημης ιστορίας φαντασμάτων, το Sleepy Hollow Cemetery αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη αν τυχαίνει να βρίσκεστε στη Βοστώνη.

Η ιστορία του κοιμισμένου κοίλου νεκροταφείου

Η ιστορία του Sleepy Hollow χρονολογείται από τα μέσα του 19ου αιώνα, μάλλον, καλά, υπνηλία φορά, όταν ένα από τα πιο καυτά θέματα μεταξύ των ανθρώπων του Concord, MA όπου θα θάψει όλους τους ανθρώπους που πεθαίνουν στην πόλη. Τα δύο προηγούμενα νεκροταφεία, που ονομαζόταν "New Hill" και "Old Hill", ήταν γεμάτα. Η επίσημη αφιέρωση του Sleepy Hollow συνέβη το 1855, αν και τα διατάγματα της πόλης έχουν διευρύνει περισσότερο από οκτώ φορές από τότε. Οι άνθρωποι πέθαναν - φανταστείτε!

Ο τιμητικός ομιλητής; Δεν είναι ο άκαμπτος ιππέας, αλλά κανένας άλλος από τον Ralph Waldo Emerson. Ενώ είναι πολύ απίστευτο ότι κάποιος τόσο διάσημος θα μιλούσε για την αφοσίωση ενός τόπου όπως ένα νεκροταφείο, αυτό το γεγονός θα φανεί ιδιαίτερα περίεργο όταν μάθετε τη μοίρα που τελικά έπληξε τον κ. Emerson.

Οι διάσημοι ενοικιαστές του Sleepy Hollow Cemetery

Πράγματι, η αναστάτωση του Sleepy Hollow απομακρύνεται από τους διάσημους ανθρώπους που έχουν ταφεί εδώ, παρά από τη σύγχυση με το θρύλο του Ichabod Crane.

Αυτοί οι άνθρωποι ήταν ως επί το πλείστον συγγραφείς, οι οποίοι οδήγησαν τους ντόπιους και τους αδελφούς να μοιάζουν με τον τελικό χώρο ανάπαυσης τους ως "Ridge του συγγραφέα". Τα πιο αξιοσημείωτα ονόματα περιλαμβάνουν τον Nathaniel Hawthorne, τη Louisa May Alcott, τον Henry David Thoreau και, ίσως, αρκετά νοσηρό, τον ίδιο τον Ralph Waldo Emerson. Λοιπόν, η ταφή του εδώ ήταν νοσηρή, όχι ο θάνατός του.

Αυτό συμβαίνει σε όλους τελικά, τελικά!

Χάρη στην κορυφογραμμή του συγγραφέα και άλλες πτυχές του νεκροταφείου, ο Sleepy Hollow έχει επιτύχει εγγραφή στο εθνικό μητρώο ιστορικών τόπων. Ένα άλλο σημαντικό ιστορικό χαρακτηριστικό του νεκροταφείου είναι ένα μνημείο του James Melvin, ο οποίος ήταν τότε ένας από τους πιο διάσημους επιχειρηματίες της Βοστώνης. Στην πραγματικότητα, αν και ο Melvin αγόρασε το μνημείο, δεν είναι μνημείο γι 'αυτόν, αλλά μάλλον σε τρεις από τους αδελφούς του που έχασαν τη ζωή τους στον εμφύλιο πόλεμο.

Πώς να επισκεφθείτε Sleepy Hollow νεκροταφείο

Sleepy Hollow νεκροταφείο είναι εύκολο να επισκεφθείτε από οπουδήποτε στη Βοστώνη. Χάρη στην άμεση υπηρεσία λεωφορείου από μια εταιρεία που ονομάζεται Concord Coaches, μπορείτε να φτάσετε στο νεκροταφείο σε λιγότερο από μία ώρα, είτε ταξιδεύετε αμέσως από το αεροδρόμιο Logan προς Concord, είτε αναχωρείτε από το South Station της Βοστώνης, το οποίο είναι βολικό για πολλά ξενοδοχεία και ξενώνες της Βοστώνης .

Μόλις φτάσετε στο Concord, η πρόσβαση στο νεκροταφείο είναι εξίσου εύκολη. Απλά με τα πόδια στο Monument Square, το οποίο βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της πόλης, στη συνέχεια ένα μπλοκ ανατολικά προς την οδό Bedford. Λόγω του μεγέθους του Sleepy Hollow - πάνω από 10.000 τάφων από τον Σεπτέμβριο του 2015 - είναι μάλλον απίθανο να το χάσετε. Το πραγματικό ερώτημα είναι εάν μπορείτε να καταφέρετε να καλύψετε το τεράστιο έδαφος του Sleepy Hollow εγκαίρως για να επιστρέψετε στην πόλη πριν από την ώρα μαγείας.