Πώς μπορώ να βλάψω τα διαβατήρια; Πώς μπορώ να βρω έναν σε βιασύνη;

Να έρθετε σε μια βιασύνη: Πώς να επιταχύνετε την εφαρμογή Passport

Υπάρχουν δύο τρόποι να βιαστούμε την εφαρμογή διαβατηρίου σας και ευτυχώς, είναι και οι δύο απλοί να κάνετε τον εαυτό σας.

Εάν πληρώνετε για μια ολονύκτια παράδοση κάθε φορά και πληρώνετε επιπλέον 60 δολάρια για ταχείες υπηρεσίες μέσω της κυβέρνησης (όχι μέσω εταιρείας που προσφέρει ταχεία υπηρεσία διαβατηρίων), πιθανότατα θα λάβετε το διαβατήριό σας εντός τεσσάρων εβδομάδων από την υποβολή της αίτησης. Εάν κάνετε ένα ραντεβού και πηγαίνετε σε περιφερειακό γραφείο διαβατηρίου, πιθανόν να πάρετε το διαβατήριό σας εντός δύο εβδομάδων, σύμφωνα με την κυβέρνηση (αλλά πιθανότατα πολύ νωρίτερα).

Μέθοδος # 1: Τρόπος αντιμετώπισης εσφαλμένων διαβατηρίων

Αυτός είναι ο τρόπος να βιαστούμε την αίτησή σας διαβατηρίου αν δεν εγκαταλείπετε τη χώρα μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. αν φύγετε μέσα σε δύο εβδομάδες, δείτε τη Μέθοδο # 2.

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό! Καθίστε πίσω, χαλαρώστε και περιμένετε να στείλετε το διαβατήριό σας σε εσάς.

Μέθοδος # 2: Πώς να βιάσετε πραγματικά την εφαρμογή Passport

Δεν υπάρχει εγγύηση ότι μπορείτε να πάρετε ένα διαβατήριο των ΗΠΑ σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. Τούτου λεχθέντος, έκανα μία την ίδια μέρα που πήγα στο περιφερειακό γραφείο διαβατηρίου μου και υπέβαλα αίτηση.

Ναι, θα πρέπει να πάτε προσωπικά στο γραφείο διαβατηρίου αντί να στείλετε ταχυδρομικά τα έγγραφα της αίτησής σας.

Για να πάρετε ένα διαβατήριο έσπευσαν μέσα σε δύο εβδομάδες, πρέπει να αποδείξετε ότι φεύγετε από τη χώρα και το χρειάζεστε γρήγορα - το ταξίδι σας (που καταβάλλεται) από το ταξιδιωτικό γραφείο σας ή το eticket της αεροπορικής σας εταιρείας θα είναι τέλειο για να το αποδείξετε. Το Υπουργείο Πολιτών σημειώνει στον ιστότοπό του ότι δεν θα σας επιτραπεί να υποβάλετε αίτηση για διαβατήριο στο ταχυδρομείο σας ή μέσω του ταχυδρομείου εάν αποχωρείτε από τη χώρα εντός δύο εβδομάδων - πρέπει να υποβάλετε προσωπική αίτηση σε περιφερειακό γραφείο διαβατηρίου.

Εδώ είναι πώς να βιαστούμε τα διαβατήρια αν φύγετε μέσα σε δύο εβδομάδες:

Εάν κάτι δεν συμβαίνει με την προετοιμασία σας - δεν έχετε επίσημο δρομολόγιο που να αποδεικνύει ότι χρειάζεστε ένα διαβατήριο εντός δύο εβδομάδων, για παράδειγμα - να είστε έτοιμοι για δυσκολία. να το αποφύγετε, προετοιμάζοντας λίγο, και να φέρει τον αριθμό επιβεβαίωσης ραντεβού σας. Θα πρέπει όμως να είναι μια αρκετά απλή διαδικασία.

Τι γίνεται με τις Υπηρεσίες Διακοπής Διαβατηρίου;

Δεν μπορώ να συστήσω να χρησιμοποιείτε ένα δρομολόγιο για την επίσπευση της υπηρεσίας σε εφαρμογές διαβατηρίων, αν δεν είστε σε θέση να μεταβείτε σε γραφείο διαβατηρίου ή να στείλετε τα δικά σας υλικά για οποιοδήποτε λόγο. Οι περισσότερες υπηρεσίες επιτάχυνσης του διαβατηρίου θα σας χρεώσουν απλά μια αμοιβή για να κάνετε ό, τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

Το Υπουργείο Εξωτερικών σημειώνει αυτό στον ιστότοπό του (με κεφαλαία γράμματα):

"ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ".

Είναι πραγματικά μια απλή διαδικασία, οπότε μην αισθάνεστε ότι πρέπει να πληρώσετε μια υπηρεσία για να σας βοηθήσει.

Πώς να ελέγξετε την κατάσταση του διαβατηρίου σας

Η κυβέρνηση παρέχει έναν εύκολο τρόπο για να ελέγξετε την κατάσταση της αίτησης διαβατηρίου σας, η οποία σίγουρα σας βοηθά να θέσετε το μυαλό σας άνετα καθώς η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την ημερομηνία αναχώρησής σας πλησιάζει. Απλά πηγαίνετε στο κυβερνητικό web site όπου θα χρειαστεί να εισέλθετε:

Μάθετε περισσότερα για τα ταξιδιωτικά έγγραφα

Το διαβατήριό σας είναι το πιο σημαντικό έγγραφο που χρειάζεστε για ταξίδια, αλλά υπάρχουν και άλλα που μπορεί να χρειαστεί να υποβάλετε αίτηση πριν φύγετε. Ανακαλύψτε ποια ταξιδιωτικά έγγραφα μπορεί να χρειαστείτε για την επερχόμενη ταξίδι σας - θεωρήσεις, ταυτότητα, ταξιδιωτικά αρχεία ανοσοποίησης ή μια διεθνή άδεια οδήγησης, για παράδειγμα.

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.