Το εμπορικό κέντρο La Défense Quatre Temps

Ιδανικό για αγορές την Κυριακή - και θαυμάζοντας την Μεγάλη Αψίδα

Πολλοί επισκέπτες για πρώτη φορά στο Παρίσι δεν απομακρύνονται ποτέ έξω από τα τείχη της πόλης, αλλά οι ευκαιρίες για ψώνια και διασκέδαση στα κοντινά προάστια είναι καλύτερες από ό, τι οι περισσότεροι θα φανταστούν. Το εμπορικό κέντρο "Les Quatre Temps" είναι ένα μεγάλο συγκρότημα που βρίσκεται μόλις δυτικά του Παρισιού στην υπερσύγχρονη επιχειρηματική περιοχή La Defense και αξίζει μια στάση αν ψάχνετε για ένα καλό μέρος για να ψωνίσετε, να δείτε μια ταινία και να πάρετε ένα δάγκωμα .

Το εμπορικό συγκρότημα είναι ανοιχτό τις Κυριακές (η πλειοψηφία των μπουτίκ και των καταστημάτων που παραμένουν ανοιχτά) και προσφέρει ένα καλό σημείο εκκίνησης για μια επίσκεψη που περιλαμβάνει δεκάδες καταστήματα, καταστήματα, εστιατόρια, πολυτελές κινηματογράφο UGC με τακτικές προβολές στα αγγλικά και άλλες υπηρεσίες της Esplanade de la Defense και του επιβλητικού Grande Arche de la Defense, ουρανοξύστες και σύγχρονη γλυπτική.

Αγορές Addict; Δείτε αυτές τις σχετικές λειτουργίες:

Τοποθεσία και στοιχεία επικοινωνίας:

Ωρες λειτουργίας:

Τα κύρια καταστήματα στο Les Quatre Temps είναι ανοιχτά από τις 10:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ. και την Κυριακή από τις 11:00 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ.

Τα εστιατόρια και οι κινηματογράφοι είναι ανοιχτά 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 10:00 π.μ. έως τις 11:00 μ.μ.

Καταστήματα και στιγμιότυπα:

Το εμπορικό κέντρο διαθέτει έτοιμα έτοιμα ρούχα για άνδρες και γυναίκες, σχεδιασμό στο σπίτι, δώρα, βιβλία και πολλές άλλες μπουτίκ ειδικών. Θα βρείτε τις περισσότερες παγκόσμιες αλυσίδες μόδας εδώ εκτός από τις μικρότερες μπουτίκ.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται ορισμένες από τις ακόλουθες γνωστές μάρκες:

Φαγητό, σνακ και δείπνο στο εμπορικό κέντρο:

Υπάρχουν δεκάδες εστιατόρια, μπαρ και σνακ μπαρ στο Les Quatre Temps. Εκτός από ένα παραδοσιακό εσωτερικό γήπεδο για φαγητό, υπάρχει μια ευχάριστη υπαίθρια βεράντα που ονομάζεται "Le Dome" και διαθέτει φρουτοσαλάτα Flo (παραδοσιακό γαλλικό φαγητό), που προσφέρει ωραία θέα στην επιχειρηματική περιοχή και την τεράστια πλατεία. Τις καλοκαιρινές νύχτες μπορεί να είναι εκπληκτικά ευχάριστη.

Διαβάστε το σχετικό χαρακτηριστικό: Τα καλύτερα γαλλικά εστιατόρια του προϋπολογισμού στο Παρίσι

Υπάρχουν πολλά άλλα εστιατόρια που σερβίρουν φρέσκο, ελαφρύ φαγητό και πιο συμβατικές αλυσίδες γρήγορου φαγητού (McDonald's, Starbucks κ.λπ.). Αν είναι ωραίο, σιγουρευτείτε ότι προσπαθείτε να εξασφαλίσετε ένα τραπέζι έξω για να μπορείτε να θαυμάσετε την παράξενη φουτουριστική αρχιτεκτονική της "Μεγάλης Αψίδας" της La Defense: μια περιέργεια που οι περισσότεροι τουρίστες στο Παρίσι δεν βλέπουν ποτέ.

Προτάσεις για τι πρέπει να κάνετε στην περιοχή:

Το πολυσύχναστο επιχειρηματικό κέντρο στο οποίο βρίσκεται το Quatre Temps είναι ασφαλώς κόσμοι μακριά από το παλιό στυλ του κεντρικού Παρισιού. περπατώντας γύρω από την περιοχή που είναι γεμάτη ουρανοξύστες προσφέρει, εκπληκτικά, ορισμένα σημεία γοητείας για τους λάτρεις της σύγχρονης τέχνης και της αρχιτεκτονικής.

Πολλοί από τους καινοτόμους ουρανοξύστες έχουν κερδίσει βραβεία αρχιτεκτονικής καινοτομίας και ολόκληρη η πλατεία είναι γεμάτη με σύγχρονα γλυπτά - μερικά από τα οποία είναι πραγματικά περίεργα και ενδιαφέροντα.

Από εδώ, βρίσκεται μόλις μερικές στάσεις μακριά από τη μεγάλη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων και το κοσμηματοπωλείο της, την Αψίδα του Θριάμβου . Παρατηρήστε ότι το Grande Arche στη La Defense και στην Αψίδα του Θριάμβου σχηματίζουν μια γραμμή στον ορίζοντα, γνωστή ως "Triumphal Way".

Επίσης γνωστό ως "ιστορικό άξονα", ο θριαμβικός τρόπος εκτείνεται στη μεγάλη λεωφόρο, στην πλατεία Place de la Concorde και στον επιβλητικό αιγυπτιακό οβελίσκο του, και τελικά καταλήγει στο Tuileries Gardens / Louvre με ένα τρίτο μικρότερο τόξο γνωστή ως "Αψίδα του Θριάμβου του Carrousel". Από οποιοδήποτε από αυτά τα σημεία, μπορείτε να δείτε και τα τρία τόξα και τον οβελίσκο σε απόσταση.