Πώς να γιορτάσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Παρίσι

Εδώ είναι πώς να το κάνουμε σχεδόν τέλεια

Αν είστε αρκετά τυχεροί που προγραμματίζετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Παρίσι με κάποιον που αγαπάτε, δεν είναι πιθανό να ξεφύγετε απογοητευμένοι. Δηλαδή, για τουλάχιστον μία σημαντική προϋπόθεση: πρέπει να κρατήσετε τα μάτια και το μυαλό ανοιχτά στην ιδιαίτερη μαγεία της πρωτεύουσας και να αναστείλετε κάποιες από τις προσδοκίες σας για να πάτε κάποια πράγματα.

Η πόλη του φωτός, τόσο μακρά συνδεδεμένη με ρομαντισμό μίας μάλλον κονσερβοποιημένης και κλισέ ποικιλία, έχει πολύ περισσότερο στο απόθεμα από τις ταινίες επιτρέπουν.

Είναι ένα αυθεντικό είδος ρομαντικής ποιότητας που είναι πιθανό να σας πλύνει σε απροσδόκητες στιγμές, ίσως όταν περπατάτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο κάτω από ένα ήσυχο, λιτό δρομάκι ή θαυμάζετε έναν πίνακα μαζί σε ένα γνωστό αλλά θαυμάσιο μουσείο.

Αλλά ακόμα κι αν η πόλη έχει φαινομενικά ρομαντικό mojo ενσωματωμένο στο DNA της, ο σχεδιασμός μπροστά για την ξεχωριστή σας μέρα είναι απαραίτητος, καθώς τα ζευγάρια φυσικά συρρέουν εδώ για να γιορτάσουν μαζί στις 14 Φεβρουαρίου. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να τονίζετε και να κακοποιείτε, αναζητώντας απεγνωσμένα τραπέζια στα εστιατόρια που έχετε ονειρευτεί να γευματίσετε ή να σπεύδετε να εξασφαλίσετε εισιτήρια για μια κρουαζιέρα δείπνου του ποταμού Σηκουάνα. Με αυτό κατά νου, εδώ είναι μερικές ιδέες και συμβουλές για να σας βοηθήσει να έχετε μια πραγματικά αξέχαστη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην πρωτεύουσα.

Πολυπόθημα ρομαντικά αξιοθέατα και δραστηριότητες:

Ξεκινώντας από την εκδρομή του Αγίου Βαλεντίνου στο Παρίσι, διαβάστε τα πιο ρομαντικά αξιοθέατα και αξιοθέατα στο Παρίσι .

Ο οδηγός σας οδηγεί κατευθείαν σε ζευγάρια-κεντρικά αξιοθέατα και δραστηριότητες, πάρκα και κήπους, εστιατόρια και παραστάσεις. Είτε επιλέξετε να κάνετε μια βόλτα σε μερικές από τις πιο ιστορικές και πανέμορφες περιοχές της πόλης, απολαύστε ένα αστέρι Michelin-star σε ένα από τα κορυφαία γκουρμέ εστιατόρια του Παρισιού , πάπια σε ένα διπλό χαρακτηριστικό σε έναν ιστορικό παλιό κινηματογράφο, σε ένα κλασικό παριζιάνικο καμπαρέ για μια νύχτα παλαίωσης του παλιού κόσμου, δεν υπάρχει έλλειψη επιλογής εδώ.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Ειδικές Προσφορές:

Οι περισσότεροι από εσάς θα πρέπει να εργαστείτε μέσα σε ένα μέτριο ή σφιχτό προϋπολογισμό για να προσφέρετε την ρομαντική απόδραση σας - το καταφέρουμε. Πώς να διασφαλίσετε ότι το ταξίδι σας είναι αξέχαστο, αλλά επίσης δεν σπάει την τράπεζα;

Θα ήθελα να συστήσω αναζήτηση για τρέχουσες προσφορές για πακέτα στο Παρίσι στο TripAdvisor. Διαφορετικά, εάν ταξιδεύετε στην ηπειρωτική Ευρώπη, γιατί να μην πάρετε το τρένο; Είναι λιγότερο αγχωτικό, πιο γραφικό και επομένως πιο ρομαντικό. Μπορείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων TGV (σιδηροδρομικές γραμμές υψηλής ταχύτητας) και σιδηροδρομικών περασμάτων με ηλεκτρονικές κρατήσεις όπως η Rail Europe.

Δείπνο Κρουαζιέρες και Καμπαρέδες:

Τι θα μπορούσε να νικήσει μια ρομαντική κρουαζιέρα δείπνου στον ποταμό Σηκουάνα, ή ένα δείπνο και παραδοσιακό καμπαρέ στο Παρίσι για μια πιο νόστιμη βραδιά; Ελέγξτε αυτήν τη σελίδα για τις τρέχουσες προσφορές. Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη σας μια παραδοσιακή ξενάγηση στο Παρίσι . Είναι πάντα ένας απίστευτα χαλαρωτικός, γραφικός τρόπος να δει κανείς την πόλη, ίσως γεμάτος ζέστη μαζί για ζεστασιά στο πάνω κατάστρωμα.

Βρίσκοντας το τέλειο δώρο για το Cheri / e:

Το Παρίσι έχει περισσότερα καταστήματα και πολυκαταστήματα ανά τετραγωνικό πόδι από σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο. Εάν θέλετε να προσφέρετε σε κάποιον ένα μοναδικό δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα στο να βρείτε ένα στο Παρίσι. Για να επιστρέψετε γρήγορα σε ένα πρωτότυπο, ρομαντικό δώρο, σας προτείνω πρώτα να συμβουλευτείτε τον οδηγό μας για να αποφύγετε την παρουσία κλισέ στο Παρίσι .

Συμβουλευτείτε επίσης τα δημοφιλή μας πλήρεις αστάρια στις κορυφαίες εμπορικές συνοικίες του Παρισιού και τις καλύτερες μπουτίκ και καταστήματα ιδεών στην πόλη για το σπίτι σας με την τέλεια έκπληξη.

Περισσότερες ιδέες για δώρα και ρομαντικές στιγμές

Είναι η αγαπημένη σου μια σοκολατρική; Βυθιστείτε στα καλύτερα καταστήματα σοκολάτας στο Παρίσι για να αγοράσετε λίγες κρεμώδεις γανιές για να λιώσει η καρδιά σας. Οι γκουρμέ παλάτες και οι λάτρεις του κρασιού θα εκτιμήσουν τα δώρα από σούπερ μάρκετ και γκουρμέ καταστήματα όπως αυτά.

Αν είναι πραγματικά σε μοναδικά και ευχάριστα αρώματα, εν τω μεταξύ, αυτά τα καταστήματα αρωμάτων και αρώματα στην πρωτεύουσα είναι τα θησαυροφυλάκια για ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα. Τέλος, για μερικές θεϊκές ανθοδέσμες και ανθοδέσμες, επικεφαλής για μια βόλτα σε μερικά από τα εικονικά δρομάκια της πόλης, όπου είστε βέβαιοι να βρείτε έναν καλό ανθοπωλείο.