Πώς να ψηφίσετε στην πολιτεία της Ουάσινγκτον

Οδηγίες για την ψηφοφορία για τους κατοίκους της Ουάσιγκτον

Η ψηφοφορία είναι ένα σημαντικό μέρος οποιασδήποτε δημοκρατικής κοινωνίας. Είναι ο κύριος τρόπος να συμπεριληφθεί στην κυβέρνηση της χώρας σας και να βεβαιωθείτε ότι αντιπροσωπεύει καλύτερα τους ανθρώπους. Όσο περισσότεροι άνθρωποι ψηφίζουν, τόσο πιο ακριβείς θα είναι οι νόμοι και οι νομοθέτες μας που θα αντικατοπτρίζουν ποιοι είμαστε και τι θέλουμε. Ωστόσο, η διαδικασία των εκλογών, καθώς και οι ίδιες οι ψηφοφορίες, μπορεί να φαίνονται συγχέοντας και να μην είναι προσπελάσιμες κατά περιόδους. Εδώ είναι μια γρήγορη διέλευση για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη διαδικασία έτσι είναι εύκολο για σας να ακούσετε τη φωνή σας.

Για να ψηφίσετε, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε. Αν δεν ξέρετε πώς, μπορείτε να εγγραφείτε σούπερ εύκολα online.

Πώς να ψηφίσετε στην κομητεία King

Η ψηφοφορία στο King County γίνεται με αλληλογραφία. Οι ψηφοφόροι που έχουν εγγραφεί στο King County δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα για να λάβουν τις ψηφοφορίες τους - θα εμφανιστούν αυτόματα στο ταχυδρομείο. Αποστέλλονται 20 ημέρες πριν από κάθε εκλογή και λίγο νωρίτερα από ότι για τους υπερπόντιους και στρατιωτικούς ψηφοφόρους. Αλλά αν δεν λάβετε τη δική σας, ελέγξτε ότι έχετε εγγραφεί στη σωστή διεύθυνση.

Αν η διεύθυνσή σας είναι σωστή, αλλά δεν έχετε λάβει ψηφοφορία ή αν χάθηκε ή καταστραφεί, συμπληρώστε τη σε ηλεκτρονική μορφή και, στη συνέχεια, εκτυπώστε και υποβάλετέ την.

Μόλις ολοκληρώσετε την ψηφοφορία σας, το επόμενο βήμα είναι να το συμπληρώσετε. Εάν έχετε ήδη επιλέξει τους υποψηφίους σας και γνωρίζετε πώς θα ψηφίσετε για τα μέτρα, ακολουθήστε τις οδηγίες στην ψηφοφορία για να σημειώσετε σωστά κάθε επιλογή. Αν χρειάζεται να αποφασίσετε, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για υποψήφιες χώρες σε πολλές περιοχές: οι τοπικές εφημερίδες και τα ιστολόγια αποτελούν καλή πηγή.

Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο φυλλάδιο των τοπικών ψηφοφόρων, το οποίο είναι διαθέσιμο στη σελίδα των εκλογών King County. Αν δεν είστε βέβαιοι για το πού βρίσκεστε, το φυλλάδιο σας δίνει μια ανασκόπηση για κάθε στοιχείο του ψηφοδελτίου. Ναι, μπορεί να είναι λίγο ξηρό, αλλά είναι συνήθως ο πιο γρήγορος και πιο απλός τρόπος να εξοικειωθείς με τους υποψηφίους και τα θέματα.

Αφού τελειώσετε, ακολουθήστε τις οδηγίες για να σφραγίσετε σωστά την ψηφοφορία σας στο φάκελο. Μπορείτε να αποθέσετε την ψηφοφορία σας σε οποιοδήποτε πλαίσιο αποστολής ή να το στείλετε ταχυδρομικά. Αν επιλέξετε να ταχυδρομήσετε την ψηφοφορία σας, απαιτεί σφραγίδα πρώτης κατηγορίας και πρέπει να σφραγιστεί ταχυδρομικά την ημέρα των εκλογών.

Πώς να ψηφίσετε στην κομητεία Pierce

Οι κάτοικοι της κομητείας Pierce ακολουθούν την ίδια διαδικασία με τους κατοίκους του King County για την αποστολή τους στις ψηφοφορίες τους. Ωστόσο, έχουν μια επιπλέον επιλογή, δεδομένου ότι είναι ο μόνος νομός στην Ουάσινγκτον που προσφέρει και προσωπική ψηφοφορία. Τα κουτιά πτώσης και οι τοποθεσίες ψηφοφορίας στο πρόσωπο βρίσκονται γύρω από τον νομό.

Εάν η ψηφοφορία σας δεν φτάσει ή χάσει ή υποστεί βλάβη, μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή σας να σας ταχυδρομηθεί.

Ψηφοφορία σε άλλες κομητείες της Ουάσινγκτον

Εάν ζείτε σε άλλο νομό στην Ουάσινγκτον, μπορείτε να εντοπίσετε το τμήμα εκλογών σας στην ιστοσελίδα του Υπουργού Εξωτερικών της Ουάσινγκτον.

Πώς μπορώ να μάθω ποιες εκλογές μπορώ να ψηφίσω και ποιες είναι οι περιοχές μου;

Πολλές ομοσπονδιακές και κρατικές εκλογές είναι επιλέξιμες για συμμετοχή όλων των ψηφοφόρων στο κράτος. Αλλά άλλοι ψηφίζονται μόνο από άτομα μέσα σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Ζείτε σε πολλές εκλογικές περιφέρειες. Κάθε αντιπρόσωπος των ΗΠΑ έχει ένα, μαζί με τους πολιτικούς νομοθέτες. Άλλοι περισσότεροι τοπικοί υπάλληλοι ενδέχεται να έχουν και τις δικές τους εκλογικές περιφέρειες, όπως οι υπάλληλοι του λιμένα ή τα μέλη του σχολικού συμβουλίου.

Και κανένας δεν έχει τα ίδια όρια!

Για να διευκολυνθείτε, εάν είστε εγγεγραμμένοι για να ψηφίσετε με τη σωστή σας διεύθυνση, η ψηφοφορία σας θα εκτυπωθεί εκ των προτέρων με τις εκλογές στις οποίες δικαιούστε να ψηφίσετε. Ωστόσο, πιθανόν να θέλετε να μάθετε εκ των προτέρων τις περιφέρειές σας, επιλέξτε τον υποψήφιο σας πιο εύκολα.

Εκλογείς με Αναπηρίες

Οι ψηφοφόροι με αναπηρίες μπορούν από το νόμο να ζητήσουν λογικά καταλύματα ή βοήθεια. Ορισμένα παραδείγματα αυτής της βοήθειας είναι η ψηφοφορία, οι σταθμοί ψηφοφορίας σχεδιασμένοι για άτομα με αναπηρίες και η βοήθεια των ψηφοφόρων. Όλα τα κέντρα ψηφοφορίας πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις της ADA. Για να ζητήσετε βοήθεια ή να ελέγξετε εάν το τοπικό σας κέντρο διαθέτει ήδη καταλύματα, μεταβείτε σε αυτόν τον χάρτη και κάντε κλικ στο νομό σας για να βρείτε το τηλέφωνο και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ατόμου επαφής σας.

Παρόλο που η κομητεία του King είναι μια κομητεία μόνο για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, υπάρχουν διαθέσιμα κέντρα προσβάσιμων ψηφοφοριών για εκείνους που πρέπει να ψηφίσουν αυτοπροσώπως.

Υπερπόντιοι και στρατιωτικοί ψηφοφόροι

Εάν είστε πολίτης των ΗΠΑ που ζει στο εξωτερικό, είτε λόγω υπηρεσίας ή άλλου λόγου, μπορείτε να ψηφίζετε ηλεκτρονικά. Στο Ομοσπονδιακό Πρόγραμμα Βοήθειας Βοήθειας, μπορείτε να εγγραφείτε για να ψηφίσετε, μαζί με το αίτημα, να λάβετε και να παρακολουθήσετε την ψηφοφορία σας, όλα σε έναν ιστότοπο.

Ο καλύτερος χρόνος για την υποβολή αίτησης για εκούσια ψηφοφορία είναι τον Ιανουάριο κάθε έτους ή τουλάχιστον 90 ημέρες πριν από την Ημέρα των Εκλογών.