Φάτε την ημέρα των ευχαριστιών στην πόλη της Οκλαχόμα

Τα εστιατόρια είναι ανοιχτά κατά τη διάρκεια των διακοπών γύρω από την περιοχή του μετρό

Εάν σχεδιάζετε να περάσετε την ημέρα των ευχαριστιών σας στην πόλη της Οκλαχόμα αλλά δεν θέλετε να περάσετε από την ταλαιπωρία της προετοιμασίας μιας γιορτής διακοπών, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για το μαγείρεμα το δικό σας γεύμα ευχαριστιών.

Τα τελευταία χρόνια, πολλά εστιατόρια στην περιοχή του μετρό της Οκλαχόμα Σίτι έχουν αρχίσει να προσφέρουν δείπνα διακοπών για πάρτι, μπορείτε να τα παραγγείλετε εκ των προτέρων και να τα παραλάβετε σε ευκαιρίες όπως η ημέρα των ευχαριστιών ή τα Χριστούγεννα. Ωστόσο, αν προτιμάτε να μην φέρετε στο σπίτι το χάος, η εύρεση ενός χώρου που είναι ανοιχτό και που σερβίρεται κατά την ημέρα των ευχαριστιών μπορεί να είναι δύσκολο.

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά εξαιρετικά εστιατόρια που ανοίγουν την ημέρα των Ευχαριστιών στο μετρό της Οκλαχόμα Σίτι και φαίνεται ότι όλο και περισσότερο μένουν ανοιχτά κάθε χρόνο. Προτείνεται η κράτηση για κρατήσεις, καθώς τα σποτ τείνουν να γεμίζουν γρήγορα τις αργίες, ειδικά γύρω από τις ώρες αιχμής από το μεσημέρι έως τις 3 μ.μ. και από τις 6 έως τις 9 το βράδυ

Εστιατόρια Ανοιχτά στις 22 Νοεμβρίου 2018

Το Bellini

Αυτό το ιταλικό εστιατόριο βρίσκεται στο κάτω μέρος του κτιρίου Waterford και θα εξυπηρετήσει μια παραδοσιακή γιορτή των Ευχαριστιών για τις διακοπές που περιλαμβάνουν γαλοπούλα, σάλτσα και σάλτσα από βακκίνιο (μεταξύ άλλων στοιχείων μενού). Τα αγαπημένα περιλαμβάνουν καρότι crostini, τηγανητό καλαμάρι, κοτόπουλο ή μοσχάρι picatta, ψημένο σολομό και ένα ψαρονέφρι Angus με ψητό χοιρινό με γκίνες και σοταρισμένα λαχανικά.

Bricktown ζυθοποιία στο Πάρκο Remington

Άλλες τοποθεσίες ζυθοποιίας του Bricktown δεν θα είναι ανοιχτές για τις διακοπές, αλλά αυτό στο Remington Park θα έχει όλα όσα μπορείτε να φάτε μπουφέ.

Ωστόσο, πρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να μπείτε στο Remington Park, επομένως αυτό δεν είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ταξιδεύετε με την οικογένεια. Παρόλα αυτά, εάν ξεκινάτε με μια παρέα ενηλίκων, ο μπουφές διαθέτει παραδοσιακές επιλογές μαζί με τα αγαπημένα του Bricktown.

Πυρόλιθος

Τοποθετημένο στο κέντρο του Colcord Hotel, το Flint σερβίρει νοτιοδυτικά και μεσαιωνικά φαγητά, όπως tacos με καπνιστή μπριζόλα, κοτόπουλα καπνιστού χοιρινού κρέατος και τηγανιτά πατάτα τηγανητά.

Για την ημέρα των ευχαριστιών, το Flint προσφέρει συνήθως ένα ειδικό πιάτο γαλοπούλας παράλληλα με άλλα αγαπημένα, όπως γέμιση και σπιτική σάλτσα από βακκίνιο.

Κουζίνα της Ingrid

Ειδικευμένος στην ευρωαμερικανική και γερμανική κουζίνα, η Ingrid μπορεί να φαίνεται σαν μια περίεργη επιλογή για να γιορτάσει μια αμερικανική ημέρα των ευχαριστιών. Ωστόσο, αυτό το στάβλο της πόλης της Οκλαχόμα σερβίρει έναν ειδικό μπουφέ για τις διακοπές, συμπεριλαμβανομένης της ημέρας των ευχαριστιών. Υπάρχουν δύο θέσεις για την Ingrid στην περιοχή του μετρό: το ναυαρχικό εστιατόριο στη Βόρεια 36η οδό μεταξύ Μαΐου και Penn και η νεότερη τοποθεσία στην οδό North May.

Εστιατόριο Legend's

Το μακρόχρονο τοπικό αγαπημένο εστιατόριο Legend's στη Norma θα σερβίρει μπριζόλα, θαλασσινά, ζυμαρικά και σάντουιτς με κράτηση μόνο την ημέρα των ευχαριστιών. Συνήθως συνιστάται να κλείσετε την κράτησή σας τουλάχιστον δύο μήνες πριν από τις διακοπές, ειδικά εάν σκοπεύετε να δειπνήσετε με μεγάλο αριθμό οικογενειών και φίλων. Αυτό το οικογενειακό εστιατόριο αποτελεί βασικό τμήμα της κοινότητας του Πανεπιστημίου της Οκλαχόμα από το πρώτο του άνοιγμα το 1968, ώστε να μπορείτε να περιμένετε κάποιο μαγείρεμα στο σπίτι σε αυτό το ρουστίκ εστιατόριο.

Mackie McNear's

Αυτό το casual steakhouse έχει πολλές τοποθεσίες στην περιοχή του μετρό OKC, το καθένα από τα οποία θα είναι ανοιχτό και σερβίρει μπιφτέκια, ψάρι, τηγανητό κοτόπουλο και ένα πλήρες παιδικό μενού την ημέρα των Ευχαριστιών.

Με ένα παραδοσιακό μενού ειδυλλιακού τύπου νότιου τύπου και ένα σχετικά φθηνό μπουφέ, το Mackie's είναι ιδανικό για οικογένειες που ταξιδεύουν με προϋπολογισμό.

Το δωμάτιο κουζίνας X του Mary Eddy

Βρίσκεται μέσα στο εκπληκτικό 21c Museum Hotel στο κέντρο της πόλης και διαθέτει ένα ειδικό μενού από την εκτενή εμπειρία του σεφ του Jason Campbell για τη Νέα Αμερική, μπορείτε να απολαύσετε μια ειδική δημιουργία για τις Ημέρες των Ευχαριστιών φέτος αντί για την παραδοσιακή γέμιση. Το Kitchen X Lounge του Mary Eddy είναι ένας γεμάτος τέχνη κοινόχρηστος χώρος ιδανικός για ένα περιστασιακό οικογενειακό δείπνο για τις διακοπές.

Nic's Place Diner & Lounge

Ενώ η αρχική τοποθεσία στο 10ο και το Penn ήταν ένα βασικό σημείο της Οκλαχόμα Σίτι, οι νέες εκσκαφές κοντά στο Automobile Alley στο Midtown κάνουν μια ακόμα καλύτερη γευστική εμπειρία χάρη σε μια αναβαθμισμένη κουζίνα, τραπεζαρία και ακόμη και μενού. Οι ντόπιοι και οι τουρίστες έχουν πει ακόμη και ότι η Nic's έχει το καλύτερο burger στην περιοχή του μετρό .

Το Nic's θα περιλαμβάνει επίσης ένα ειδικό μενού Ευχαριστιών για τις διακοπές με το μεσημεριανό γεύμα μέσω των υπηρεσιών δείπνου.

Η γραμμή αντλίας

Βρίσκεται σε ένα πρώην βενζινάδικο κοντά στο Uptown 23rd, το Pump Bar είναι ένα καλό σημείο για κοκτέιλ και παμπ τροφίμων, αλλά θα εξυπηρετήσει και τη γαμήλια τούρτα των Ευχαριστιών φέτος. Η μπάρα παίζει τυπικά λατρευτικές κλασικές ταινίες σε επίπεδες επίπεδες οθόνες και υπάρχει μια περιοχή τυχερών παιχνιδιών στην πλάτη που διαθέτει αχυρώνα και άλλα παιχνίδια αυλής. Η αντλία Bar έχει 16 ντόπιες και ειδικές μπύρες στη βρύση και ένα πλούσιο μενού για μπίρα και αλκοολούχα ποτά.

Το R & J Lounge και το Club Supper

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το R & J Lounge και Supper Club έχει νοσταλγικό στυλ και ατμόσφαιρα 50 και θα εξυπηρετούν τα αγαπημένα των Ευχαριστιών μαζί με το κανονικό μενού για τις διακοπές αυτής της χρονιάς. Μπορείτε να αναμίξετε τη γιορτή σας φέτος με τοπικά φαγητά όπως γαρίδες και αλεύρι, στρογγυλό κοτόπουλο ή κοτόπουλο τηγανητό, αντί για το συνηθισμένο ζαμπόν.

Απέραντος

Μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετική γεύματα στην κορυφή του κέντρου Devon Energy Center , το βράδυ της ημέρας των Ευχαριστιών, όπου θα απολαύσετε τυπικά αγαπημένα μενού με θαλασσινά, αρνάκι και μπριζόλα. Καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου, το Vast δημιουργεί διάφορες ειδικές επιλογές για εισιτήρια, ορεκτικά, επιδόρπια και ζευγάρια ποτών στο πλαίσιο του καθημερινού επιτραπέζιου μενού, ένα γεύμα τριών πιάτων για ένα κατ' αποκοπήν τέλος. Την ημέρα των ευχαριστιών, μπορείτε να περιμένετε μια σύγχρονη εκδήλωση για τα παραδοσιακά αγαπημένα αγαπημένα όπως η γαλοπούλα, το γέμισμα, ακόμα και τα γλυκά.