Ένας οδηγός επισκεπτών και αγορών στην αγορά οπτικών γυαλιών στη Σαγκάη

Αγορές για γυαλιά, ενώ σε ένα θαυμάσιο ταξίδι στην Κίνα φαίνεται μάλλον κοσμικό. Αλλά αν έχετε το χρόνο κατά τη διάρκεια των διακοπών σας - ή είστε σε ένα εκτεταμένο ταξίδι στη Σαγκάη, τότε πραγματικά πρέπει να κάνετε ένα ταξίδι στην Οπτική Αγορά ενώ βρίσκεστε στην πόλη. Θα εκπλαγείτε από τα υπέροχα διαθέσιμα στυλ και τα καταστήματα μπορούν να μαστίζουν ένα ζευγάρι σε λίγες ώρες. Όχι μόνο αυτό, αν έχετε ξεχάσει τα στοιχεία συνταγών σας, μπορούν ακόμη και να εξετάσουν τα μάτια σας για σας στο κατάστημα.

Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παραλάβετε τα γυαλιά συνταγής και τα γυαλιά ηλίου για ένα κλάσμα αυτού που συνηθίζετε να πληρώνετε στο σπίτι.

Γυαλιά Περιγραφή αγοράς

Η αγορά γυαλιών είναι μια διώροφη περιοχή μέσα σε ένα εμπορικό συγκρότημα. Ο χώρος της αγοράς γυαλιών καταλαμβάνει δύο ορόφους και είναι γεμάτος με πωλητές που πωλούν γυαλιά και γυαλιά ηλίου (και πλαίσια).

Μπορείτε να πάτε στην αγορά με ή χωρίς συνταγή. Οι οπτικοί θα ελέγξουν τα μάτια σας στην περιοχή και μέσα σε μια ημέρα (ή μια εβδομάδα εάν η συνταγή είναι πολύπλοκη), μπορείτε να πάρετε το νέο σας ζευγάρι γυαλιά.

Μπορώ να διαπραγματευτώ στην αγορά γυαλιών;

Υπάρχει πάντα περιθώριο για λίγη διαπραγμάτευση στην αναγραφόμενη τιμή . Ειδικά εάν αγοράζετε περισσότερα από ένα ζευγάρι, ζητήστε έκπτωση. Μη φοβάστε να πιέσετε λίγο. Πιθανότατα θα σας προσφερθεί 10% από αυτό που σας ανέφερα, αλλά προχωρήστε και ζητήστε λίγο περισσότερα.

Θέση και διεύθυνση της αγοράς γυαλιών

Η αγορά βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της Σαγκάης.

Η διεύθυνση είναι Muling Road # 188, Δάπεδα 4-5 | 穆棱 路 188 号 4-5 楼. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα σήματα στα αγγλικά στην αγορά. Η αγορά εξυπηρετεί τους αλλοδαπούς, ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε στα αγγλικά.

Ώρες λειτουργίας της αγοράς

Η αγορά είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 10πμ έως τις 6μμ.

Πώς να φτάσετε στην αγορά

Πάρτε ένα ταξί ή χρησιμοποιήστε τη στάση του μετρό 1 - στάση του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Σαγκάης (上海 火车站).

Το εμπορικό κέντρο της αγοράς γυαλιών βρίσκεται σε όλη τη διασταύρωση από τη νότια έξοδο του σιδηροδρομικού σταθμού.

Σημειώσεις εμπειρογνωμόνων

Ήμασταν πραγματικά εντυπωσιασμένοι από την αγορά. Υπάρχουν τόσοι πάγκοι με τόσα ποτήρια για να διαλέξετε - θα μπορούσε να είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα ή ο χειρότερος εφιάλτης σας εάν έχετε πρόβλημα με την επιλογή. Πήρα τον μπαμπά μου που φορούσε ένα ζευγάρι πλαστικά κουφώματα US $ 300 για δύο χρόνια. Για λιγότερα από τα μισά από αυτά, αγόρασε δύο ζευγάρια νέων πλαισίων με διφασικούς φακούς που ταιριάζουν πραγματικά. Η αγορά είναι επίσης μεγάλη για γυαλιά ηλίου συνταγών. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε τις τιμές κάτω λίγο, ειδικά αν αγοράζετε περισσότερα από ένα ζευγάρι γυαλιά.