Πώς να παίξετε το παιχνίδι ονόματος

Ένα κλασικό παιχνίδι κατηγοριών για παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω

Το όνομα παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι διασκεδαστική κατηγορία που είναι μεγάλη για όλες τις ηλικίες και μπορεί να βοηθήσει με την πλήξη οδικών ταξιδιών και συνεχείς καταγγελίες του "Είμαστε ακόμα εκεί;" Είναι ιδιαίτερα καλό για τα παιδιά που έχουν μάθει να διαβάζουν και να γράφουν μια μεγάλη ποικιλία λέξεων. Η ομορφιά του παιχνιδιού είναι η ευελιξία του. μπορεί να γίνει ευκολότερη επιλέγοντας μια γενική κατηγορία ή πιο δύσκολη με μια πιο συγκεκριμένη κατηγορία.

Δεν χρειάζεστε ένα παιχνίδι ή οποιοδήποτε υλικό, γι 'αυτό είναι ιδανικό για ταξίδια μεγάλων οικογενειακών οδών, εκδρομές με τρένο και, φυσικά, πικνίκ .

Αυτό είναι ένα από τα πακέτα μας για αυτοκίνητα και ταξίδια για παιδιά νεαρής σχολικής ηλικίας.

Πώς να παίξετε το παιχνίδι ονόματος

Χρειάζεσαι τουλάχιστον δύο άτομα να παίξουν, αλλά όσο πιο ευχάριστο είναι.

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, η ομάδα πρέπει να αποφασίσει για μια κατηγορία, όπως ζώα, τρόφιμα, τηλεοπτικές εκπομπές, πόλεις και κράτη, τίτλους ταινιών, διασημότητες ή οποιοδήποτε θέμα ενδιαφέροντος.

Ας υποθέσουμε ότι η κατηγορία είναι ζώα. Ο πρώτος παίκτης ονομάζει ένα ζώο, ίσως "χιμπατζή".

Ο επόμενος παίκτης πρέπει να ονομάσει ένα άλλο ζώο που αρχίζει με το τελευταίο γράμμα του προηγούμενου ζώου - στην περίπτωση αυτή, Ε. Για παράδειγμα, "ελέφαντας".

Ο επόμενος παίκτης πρέπει να ονομάσει ένα ζώο που αρχίζει με Τ, όπως στην "τίγρη". Ο επόμενος παίκτης πρέπει να επιλέξει ένα ζώο που ξεκινά με το R, και ούτω καθεξής.

Κανόνες

Μόλις ονομάζεται ένα ζώο (ή φαγητό, τηλεοπτική εκπομπή, ταινία), μπορεί να μην επαναληφθεί. Κάθε παίκτης έχει 60 δευτερόλεπτα (ή οποιοδήποτε εύλογο χρονικό διάστημα) για να πάρει τη σειρά του. Τα νεαρά παιδιά μπορεί να χρειαστούν βοήθεια ή μακρύτερες στροφές.

Αν ένας νέος προ-αναγνώστης θέλει να ενταχθεί σε έναν ενήλικα για να σχηματίσει μια ομάδα, αυτό είναι επιτρεπτό εάν συμφωνηθεί από τους άλλους παίκτες. Τα μέλη της ομάδας μπορούν να συγκεντρωθούν μαζί και να δώσουν μία απάντηση από την ομάδα, όχι μία απάντηση ανά συμπαίκτη.

Παραλλαγές

Το παιχνίδι μπορεί εύκολα να ανανεωθεί κάνοντας αυτό ένα παιχνίδι ορθογραφίας. Επιλέξτε μια κατηγορία, όπως τα ζώα.

Ο πρώτος παίκτης ονομάζει μια λέξη σε μια κατηγορία, όπως "χιμπατζή". Ο δεύτερος παίκτης ονομάζει ένα ζώο ξεκινώντας από το Η, το δεύτερο γράμμα στη λέξη, όπως "hippo". Ο επόμενος παίκτης ονομάζει ένα ζώο που ξεκινά με τον εαυτό μου, όπως "ιγκουάνα". Και ούτω καθεξής.

Μια άλλη παραλλαγή απαιτεί να παραμείνει στο ίδιο γράμμα μέχρι να εξαντληθούν οι επιλογές. Για παράδειγμα, εάν η κατηγορία είναι ζώα και ο πρώτος παίκτης επιλέγει "χιμπατζή", όλοι οι παίκτες, με τη σειρά τους, επιλέγουν ζώα που ξεκινούν από το C, συμπεριλαμβανομένων των "γάτων", "καραβίδων" κ.ο.κ. ενός άλλου ζώου που αρχίζει με C. Οι υπόλοιποι παίκτες συνεχίζουν μέχρι να μείνει μόνο ένας παίκτης. Ο παίκτης που κερδίζει τον γύρο ξεκινά τον επόμενο γύρο με ένα άλλο ζώο που ξεκινά με διαφορετική επιστολή.