Τζαζ του Norman στις συναυλίες του Ιουνίου 2017

Εν συντομία:

Ένα πολυετές ετήσιο αγαπημένο για την περιοχή του μετρό της Οκλαχόμα Σίτι στα τέλη Ιουνίου, το Norman Jazz στην εκδήλωση του June Concert ξεκίνησε το 1984 και συγκέντρωσε περίπου 300 άτομα. Μετά την εμπλοκή του Συμβουλίου Norman Arts and Humanities, ο Jazz τον Ιούνιο εξερράγη, παρουσιάζοντας πλήθη άνω των 50.000, απολαμβάνοντας τους γλυκούς ήχους τζαζ και μπλουζ μουσικής σε πολλές σκηνές μαζί με την ατμόσφαιρα του φεστιβάλ διασκέδασης.

2017 Τζαζ τον Ιούνιο:

Η 34η ετήσια εκδήλωση Jazz στο Ιούνιο πραγματοποιείται το 2017, από την Πέμπτη 15 Ιουνίου μέχρι το Σάββατο 17 Ιουνίου. Όλες οι συναυλίες είναι ελεύθερες και ξεκινούν γύρω στις 7 μ.μ. την Πέμπτη και την Παρασκευή και τις 6 το βράδυ το Σάββατο.

Τοποθεσία & Οδηγίες:

Οι συναυλίες της Πέμπτης και της Παρασκευής πραγματοποιούνται στο Brookhaven Village, NW 36th και Robinson, στο Norman, νότια της πόλης της Οκλαχόμα. Από το I-35, βγείτε δυτικά από τον Robinson και ακολουθήστε την ΒΔ 36η. Το Brookhaven Village βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά.

Οι συναυλίες του Σαββάτου πραγματοποιούνται στο πάρκο Andrews στη γωνία των Webster και Daws. Από το I-35, βγείτε ανατολικά στο Main και ακολουθήστε το Webster. Ακολουθήστε το Webster στο πάρκο Andrews στη βορειοανατολική γωνία του Daws.

2017 Πρόγραμμα:

Εδώ είναι προγραμματισμένοι ερμηνευτές για το 2017:

Πέμπτη

Παρασκευή

Σάββατο

Τρόφιμα, Ποτά & Περισσότερα:

Εκτός από τη μεγάλη μουσική ζωντανής μουσικής και τις κλινικές του Σαββάτου για μουσικούς, η εκδήλωση Jazz in June περιλαμβάνει φαγητό και ποτά.

Να είστε ενήμεροι για το γεγονός ότι δεν παρέχονται καρέκλες, οπότε οι θεατές πρέπει να φέρουν πτυσσόμενες καρέκλες ή κουβέρτες.

Κοντινά Ξενοδοχεία & Καταλύματα:

Διαμονή στο Norman για την εκδήλωση Jazz τον Ιούνιο;

Εδώ είναι μερικές επιλογές ξενοδοχείου: