Σιάτλ / Τακόμα Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις διακοπών

Τα ζωντανά και πολύχρωμα φώτα διακοπών είναι ένας αγαπημένος τρόπος για τις οικογένειες να απολαμβάνουν τη χειμερινή περίοδο των διακοπών. Η περιοχή του Σιάτλ / Τακόμα φιλοξενεί πολλές εκπληκτικές εκπομπές φωτός που φαίνεται να γίνονται πιο έξτρα και δημιουργικές κάθε χρόνο. Θα βρείτε αυτά τα φώτα στους τοπικούς ζωολογικούς κήπους, τους κήπους και τα πάρκα καθώς και στα τοπικά νερά. Όλες αυτές οι προβολές φωτός κρατιούνται μετά το σκοτάδι, οπότε φροντίστε να φορέσετε θερμά.

Φεστιβάλ Χριστουγέννων
Τα Χριστουγεννιάτικα Πλοία Argosy, γεμάτα φώτα διακοπών, οδηγούν μια παρέλαση διακοσμημένων σκαφών γύρω από τη Λίμνη Ουάσινγκτον, τη Λίμνη Ένωση ή τις θέσεις του Puget Sound, ανάλογα με το χρονοδιάγραμμα κάθε νύχτας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε με την κράτηση ενός τόπου σε μια κρουαζιέρα Argosy, με την είσοδό σας με το δικό σας φωτισμένο και διακοσμημένο σκάφος, ή παρακολουθώντας από την ακτή.

Zoolights στο ζωολογικό κήπο & ενυδρείο Point Defiance
Κάθε χρόνο, το Point Defiance Zoo & Ενυδρείο βάζει σε μια πλούσια οθόνη φωτισμού διακοπών. Αφού περπατήσετε στα μονοπάτια του ζωολογικού κήπου για να δείτε τη νυχτερινή διακόσμηση, μπορείτε να απολαύσετε ζωντανή ψυχαγωγία, να κάνετε μια βόλτα με καρουσέλ, να προθερμανθείτε με κάποια ζεστή σοκολάτα ή να θέσετε για οικογενειακές φωτογραφίες. Τα εισιτήρια Advance Zoolights μπορούν να αγοραστούν στο Fred Meyer, στο διαδίκτυο ή σε περίπτερο ζωολογικού κήπου.

Wildlights στο ζωολογικό κήπο Woodland Park
Το πιο πρόσφατο αξιοθέατο της περιοχής των Χριστουγέννων, το Wildlights διαθέτει εκατοντάδες χιλιάδες πολύχρωμες, ενεργειακά αποδοτικές οθόνες LED. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στο Wildlights, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε βόλτες στα μονοπάτια του δυτικού τμήματος του ζωολογικού πάρκου Woodland Park μετά από το σκοτάδι για να ζήσετε εορταστικές σκηνές από τη φύση. Περιπλανώμενοι carolers, ζωντανός ταράνδων, παιχνίδι χιονιού και γλυπτά πάγου είναι άλλα πράγματα που ίσως έχετε την ευκαιρία να δείτε και να κάνετε.

Τα εισιτήρια Advance συνιστώνται ιδιαίτερα και μπορούν να αγοραστούν online.

Φανταστικά φώτα στο Spanaway Park
Μια υπερβολική κίνηση των φώτα των διακοπών, με περίπου 300 οθόνες και χιλιάδες φώτα, όλα σε μήκος δύο χιλιομέτρων στην Spanaway Lake. Μπορείτε να συντονίσετε τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό FM 93.7 για μουσική επίδειξης.

Η είσοδος είναι ανά όχημα, οπότε γεμίστε το αυτοκίνητο ή το βαν με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Το Garden d'Lights στο Βοτανικό Κήπο Bellevue
Καθ 'όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, οι κήποι του Bellevue ξεσπούν στο χρώμα τους με οθόνες φώτων διακοπών, που καλύπτουν όλο το τοπίο, στα δέντρα, στο έδαφος και σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων ειδικών χαρακτήρων Χριστουγέννων και κήπων και σκηνών.

Νιφάδα χιονιού σε Bellevue
Πολύχρωμα φώτα, αφρώδη διακοσμητικά στοιχεία και γιορτινά κοστούμια αποτελούν μέρος των βραδιών στο κέντρο της πόλης Bellevue. Διατηρούμενος κατά μήκος του δρόμου Bellevue και NE 8ης ανάμεσα σε όλα τα καταπληκτικά καταστήματα Bellevue, το Snowflake Lane διαθέτει faux χιόνι, ντραμς στρατιώτες παιχνιδιών, χαρακτήρες διακοπών και ζωντανή ψυχαγωγία σε διάφορες φάσεις. Η λωρίδα Snowflake της Bellevue πραγματοποιείται τα περισσότερα βράδια καθ 'όλη τη διάρκεια των διακοπών

Γειτονιά Holiday Light Εμφανίζει στο Σιάτλ / Τακόμα
Το μόνο που οδηγείτε και απολαμβάνετε τα φώτα και τα διακοσμητικά που αναβοσβήνουν είναι ένας διασκεδαστικός και ελεύθερος τρόπος να απολαύσετε την περίοδο των διακοπών. Αρκετές γειτονιές του Σιάτλ ξεχωρίζουν κάθε χρόνο και έχουν γίνει ξεχωριστές ψυχαγωγικές βραδιές. Το "Seattle / Tacoma, WA" έχει βάλει μαζί πληροφορίες και κατευθύνσεις σε μερικά από τα καλύτερα, όπως Candy Cane Lane και Olympic Manor.