ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Το Spa στο Encore, Λας Βέγκας

Υπάρχουν πολλά όμορφα ιαματικά λουτρά, αλλά λίγα τόσο εκπληκτικά εκπληκτικά όπως το Spa στο Encore, μέρος του Wynn Las Vegas. Είναι τόσο πλούσιο και καλαίσθητο - κάτι που το Vegas έχει τελειοποιήσει μέσα από τις προσπάθειες του θρυλικού ξενοδοχείου Vegas του Steve Wynn.

Ο λόμπι spa αισθάνεται σαν ένα μέρος όπου θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν τα δικαιώματα του 18ου αιώνα. Σκεφτείτε Βερσαλλίες, αλλά πιο άνετα, με ένα άγγιγμα ασιατικής ηρεμίας. Ολόκληρο το δωμάτιο λάμπει με χρυσό, με ένα τεράστιο χαλί Oriental, μαροκινών λαμπτήρων, άνετους καναπέδες και καρέκλες και μια θολωτή οροφή που φαίνεται να αφήνει το φυσικό φως να ζεσταίνει το χώρο.

Θα μπορούσατε να καθίσετε εδώ εδώ και λίγο και μόνο, παίρνοντας ήσυχα όλη την ομορφιά, και αισθάνεστε σαν να έχετε μια θεραπεία spa. Αλλά τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα όταν κάνετε check in. Ένα μεγάλο αρσενικό και θηλυκό κορμό, εμπνευσμένο από την κλασική ρωμαϊκή τέχνη, κάθεται σε κάθε πλευρά της υποδοχής του σπα, για να υποδείξει τα αποδυτήρια ανδρών και γυναικών. Πολύ πνευματώδης!

Το Spa Encore διαθέτει ένα πλήρες μενού θεραπειών σπα, που περιλαμβάνουν βασικά όπως ένα πεντάλεπτο έθιμο μασάζ, χειρουργικές επεμβάσεις Ayurvedic όπως Shirodhara, μια σειρά από περιποιήσεις προσώπου , 75 λεπτά μασάζ στην έρημο με πέτρα και υποκριτικές θεραπείες που ονομάζονται "Transforming Rituals".

Χρυσό, πολυτέλεια και πολυτέλεια

Υπάρχουν 51 δωμάτια θεραπείας στο Spa Encore, συμπεριλαμβανομένων 14 σουίτες κήπου που μπορούν να φιλοξενήσουν δύο άτομα, σε αυτό το σπα με 61 τετραγωνικά πόδια. Μόλις φτάσετε στο εσωτερικό, υπάρχει ακόμα περισσότερη πολυτέλεια και πολυτέλεια και η ξεκούραση μπορεί πραγματικά να ξεκινήσει. Υπάρχει ένα δωμάτιο όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να παρακολουθήσετε είτε μια πυρκαγιά που είναι κυριολεκτικά ενσωματωμένη στον τοίχο, είτε την τηλεόραση επίπεδης οθόνης παραπάνω.

Όταν είστε έτοιμοι να αλλάξετε τη ρόμπα σας, εισάγετε την πραγματική ντουλάπα, όπου πλούσια υφάσματα δεμένα πίσω με σκέλη των κελυφών γραμμή των θυρών. Φυσικά, υπάρχουν ιδιωτικές περιοχές αλλαγής θα πρέπει να προτιμάτε αυτό. Το Spa Encore διαθέτει όλες τις ανέσεις χαλάρωσης που θα περιμένατε: ντους, χαμάμ, σάουνα, ντους εμπειρίας και ένα δωμάτιο με ζεστές και κρύες βουτιές, όμορφες.

Είναι καλό να φτάσετε νωρίς και να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας εδώ, γιατί εκεί μπορείτε να χαλαρώσετε πριν αρχίσει η θεραπεία σας.

Η περιοχή όπου περιμένετε για τον θεραπευτή σας είναι κρεμασμένη με βενετσιάνικους πολυελαίους και είναι επενδεδυμένη με μπλε, χρυσό και λευκό ύφασμα που σας κάνει να νιώσετε σαν βασιλικό σε μια ρόμπα. Ο θεραπευτής σας παίρνει και σας οδηγεί σε μια περιοχή που κυριολεκτικά με έκανε να πιέσω γιατί ήταν τόσο όμορφη. Συνήθως επιστρέφετε σε μια σειρά από διάδρομους. Πρόκειται για ένα μεγάλο δωμάτιο με δυο μεγάλα μονοπάτια με ανατολίτικο χαλί, τεράστιες αυλές που ξεχειλίζουν με νερό και από τις δύο πλευρές, μεγάλα μαροκινά φανάρια φωτίζοντας το δρόμο και ένα μεγάλο χρυσό παγώνι στο τέλος. Περπατώ σε έναν ιερό χώρο ή ναό.

Αποδράστε με θερμότητα Τρεις τρόποι

Encore Escape είναι ένα 105 λεπτά) που πραγματοποιείται σε μια σουίτα Garden, η οποία διαθέτει χώρο ντους με φυσικό φως που κάνει το δωμάτιο πολύ καλύτερο. (Αν έχετε ζευγάρια, θα βρίσκεστε σε ένα από αυτά τα δωμάτια.) Το Escape Escape ξεκινά με κινήσεις συμπίεσης, όπου ο θεραπευτής πιέζει τη σκελετική δομή σας για να βοηθήσει τους μυς σας να τεντωθούν και να χαλαρώσουν. Στη συνέχεια, εφαρμόζει ένα ζεστό, γεμάτο βότανα επίστρωμα κατά μήκος των ενεργειακών οδών του σώματός μου. Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος για να πάρει θερμότητα και θεραπευτικά βότανα στο σώμα.

Στη συνέχεια, εφαρμόζει λάδι στο σώμα σας και αρχίζει να κάνει κινήσεις του lomi-lomi, το οποίο χρησιμοποιεί βασικά τους βραχίονες σας για το μασάζ. Χρησιμοποιεί επίσης καυτές πέτρες σε όλο το μήκος του σώματός σας και βάζει ένα πακέτο θερμότητας στην πλάτη ενώ εργάζεται στα πόδια σας.

Στο τέλος, σας δίνει ένα μασάζ τριχωτό με Ayurvedic έλαια, οπότε αναμείνετε να αφήσετε χαρούμενο, αλλά λίγο λιπαρό. Φυσικά, μπορείτε πάντα να παίρνετε εκείνη την φροντίδα στο σαλόνι, το οποίο έχει δέκα στυλίστες, τέσσερις χρωματιστές, και πολλούς ανθρώπους να σας δώσουν μανικιούρ και πεντικιούρ.

Το Spa στο Encore διαθέτει επίσης δύο στούντιο κίνησης που προσφέρουν κλώση, γιόγκα, πιλάτες, μαθήματα κλιματισμού και διαλογισμού. Μπορείτε επίσης να πάρετε προσωπικές υπηρεσίες κατάρτισης στο γυμναστήριο ή να σταματήσετε στο οργανικό χυμό και στο μπαρ smoothie κοντά στο The Spa.

Το Spa στο Encore είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 7 π.μ. έως τις 8 μ.μ.

Οι συναντήσεις είναι διαθέσιμες από τις 8 π.μ. έως τις 7 μ.μ. Οι επισκέπτες του θέρετρου μπορούν να κάνουν τις συναντήσεις τους κάθε μέρα. Οι επισκέπτες εκτός του θέρετρου μπορούν να κάνουν κράτηση πριν από τη Δευτέρα έως Πέμπτη και να κάνουν κράτηση για την ίδια μέρα την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή. Τηλ. 702-770-3900 (spa).