Νέο NBA και NHL Arena στο Σιάτλ

Τι συμβαίνει με το νεότερο στάδιο του Σιάτλ;

Το Σιάτλ διαθέτει δύο μεγάλα πρωταθλήματα στο SoDo District-Safeco Field (όπου η ομάδα μπέιζμπολ πρωταθλήματος των Mariners παίζει) και το Century Link Field (όπου παίζουν δύο μεγάλες ομάδες πρωταθλήματος, οι Sounders και οι Seahawks). Εντούτοις, δύο στάδια μπορεί να μην είναι αρκετά. Το Σιάτλ μπορεί να προσθέσει κάποια στιγμή μια τρίτη αρένα - μια αρένα μπάσκετ / χόκεϊ, η οποία προγραμματίζεται σε μεγάλο βαθμό από τον ντόπιο και τον επενδυτή Chris Hansen.

Το μονοπάτι για την προσθήκη μιας νέας αρένας στο ήδη σφιχτά συσκευασμένο τοπίο του Σιάτλ δεν ήταν ομαλό.

Ενώ οι αρχικές ψήφοι του Κογκρέσου και του Σιάτλ Πόλη είδαν την έγκριση για τη νέα αρένα, οι πιο πρόσφατες ψήφοι της κομητείας έχουν πάει ενάντια στο να εγκαταλείψουν τμήματα της πολυσύχναστης οδού Occidental για την πιθανή αρένα. Στο παρελθόν, οι πιθανές αγωγές από την ένωσή του για πιθανή επίπτωση στο λιμάνι του Σιάτλ με αρνητικούς τρόπους παρεμπόδισαν επίσης τη διαδικασία.

Οι επενδυτές του σταδίου υποστηρίζουν ότι το στάδιο θα φέρει νέα έσοδα και θέσεις εργασίας στην πόλη και τις επιχειρήσεις κοντά στο χώρο της αρένας και θα προσφέρει ένα άλλο χώρο για συναυλίες υψηλού προφίλ καθώς και αθλητικές εκδηλώσεις. Εάν και όταν ένα στάδιο είναι χτισμένο στο SoDo, δεν θα είναι για λίγο ακόμα δεδομένου ότι η περιοχή πρέπει να περάσει από μια μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων και άλλα εμπόδια τους προσεχείς μήνες. Παρόλα αυτά, το ενδιαφέρον του NHL στο Σιάτλ εξακολουθεί να υπάρχει, οπότε εξακολουθεί να υπάρχει μια αρένα NHL.

Τι είδους ομάδες θα παίξουν στο νέο γήπεδο;

Αυτό το νέο στάδιο θα σχεδιαστεί για ομάδες NBA και / ή NHL.

Η αρένα θα επέτρεπε στο Σιάτλ να επιστρέψει ενδεχομένως τα Sonics, την πρώην μεγάλη ομάδα μπάσκετ. Το Seattle SuperSonics ήταν μέρος του Σιάτλ από το 1967 έως το 2008, όταν απέτυχαν οι διαπραγματεύσεις για την αναβάθμιση του KeyArena ή για την κατασκευή ενός νέου γηπέδου μπάσκετ. Τα Sonics μεταφέρθηκαν στην Οκλαχόμα Σίτι. Προς το παρόν περνούν από το όνομα Oklahoma City Thunder και η αρένα τους στο σπίτι είναι το Chesapeake Energy Arena.

Μήπως μια νέα αρένα δεν σημαίνει περισσότερους φόρους για τους κατοίκους;

Όχι, αυτή η νέα αρένα δεν θα σήμαινε νέους φόρους για τους κατοίκους του King County. Αντ 'αυτού, η αρένα των 490 εκατομμυρίων δολαρίων θα χρηματοδοτηθεί σε μεγάλο βαθμό από ιδιώτες επενδυτές και έσοδα από αρένα.

Πού θα βρίσκεται αυτό το στάδιο;

Το σχέδιο είναι για το στάδιο να βρίσκεται στην περιοχή SoDo, νότια του Safeco Field και του CenturyLink Field.

Αυτή η αρένα θα κατασκευαστεί σίγουρα;

Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες αντιπαραθέσεις και τα εμπόδια για τα σχέδια της αρένας. Με δύο μεγάλα γήπεδα που βρίσκονται ήδη σε αυτήν την περιοχή και η πρόσβαση στο λιμάνι του Σηάτλ είναι επίσης ζωτικής σημασίας, τα προβλήματα συμφόρησης βρίσκονται στο ραντάρ. Πριν από την κατασκευή της αρένας, θα διεξαχθεί διεξοδική περιβαλλοντική μελέτη για να εξεταστεί ο αντίκτυπος μιας άλλης μεγάλης δομής στο SoDo. Ομάδες όπως η Διεθνής Ένωση Longshore και Warehouse Union και άλλοι λιμενεργάτες ανησυχούν για την πρόσβαση στο λιμάνι με μεγαλύτερη συμφόρηση στην περιοχή.

Πόσο μεγάλη θα είναι η αρένα;

Τα τρέχοντα σχέδια είναι ότι η αρένα θα είναι περίπου 700.000 τετραγωνικά πόδια και θα έχει χωρητικότητα για 17.500 έως 19.000 άτομα.

Ποια άλλα στάδια βρίσκονται στην περιοχή του Σιάτλ;

Το Σιάτλ έχει τρεις μεγάλες ομάδες: Μάρτινες (μπέιζμπολ), Σάουνερς (ποδόσφαιρο) και Σάχαουκ (ποδόσφαιρο). Έχει επίσης μια ομάδα WNBA, το Σιάτλ Θύελλα.

Η γύρω περιοχή έχει επίσης αρκετές μικρότερες ή τροφοδοτικές ομάδες, πράγμα που σημαίνει επίσης ότι το Σιάτλ διαθέτει αρκετούς υπάρχοντες αρένες.

Το Safeco Field φιλοξενεί την ομάδα μπέιζμπολ της μεγαλύτερης ομάδας του Seattle Mariners. Το CenturyLink Field φιλοξενεί την ποδοσφαιρική ομάδα του Seattle Seahawks. Το KeyArena στο Seattle Center ήταν το πρώην σπίτι των Seattle Sonics και το σημερινό σπίτι στο WNBA Seattle Storm και το Seattle University Redhawks.

Νότια του Σιάτλ είναι το Tacoma Dome και το στάδιο Cheney , και τα δύο στο Tacoma. Το Tacoma Dome φιλοξενεί μεγάλες ομάδες στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένου του SuperSonics από το 1994-95. Το στάδιο Cheney φιλοξενεί την ομάδα μπέιζμπολ της Tacoma Rainiers.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα αρένα του Σιάτλ.