Ευχάριστο και άνετο Bed and Breakfast στο Tacoma

Τα καλύτερα Μικρά Πανδοχεία στην Ταχόμα Ουάσιγκτον

Tacoma Bed and Breakfasts είναι πιο άφθονα από ό, τι μπορεί να σκεφτείτε και μπορεί να είναι τέλειες εναλλακτικές λύσεις για να παραμείνετε σε ξενοδοχεία γενικής χρήσης, ή φθηνότερες επιλογές από τα πολυτελή ξενοδοχεία, αν θέλετε μερικές επιπλέον πινελιές. Οι επιλογές B & B Tacoma ποικίλουν από οικονομικά προσιτές έως πολυτελείς. Και ενώ οι περισσότερες επιλογές είναι συγκεντρωμένες στο Βόρειο Tacoma και το στάδιο της περιοχής, υπάρχουν επιλογές σε άλλα μέρη του Tacoma και των γύρω περιοχών, πάρα πολύ.

Κάστρο Thornewood

Βγαίνοντας από το καλύτερο bed and breakfast στο Tacoma (και ένας από τους υποψηφίους για το καλύτερο σε ολόκληρη την περιοχή), Thornewood Castle είναι ένα μεγάλο Elizabethan αρχοντικό που βρίσκεται στο Lakewood. Ο χώρος όπως είναι σήμερα είναι 100 ετών, αλλά το κτίριο ήταν στην πραγματικότητα ένα αρχοντικό 400 ετών στην Αγγλία το οποίο μεταφέρθηκε το 1907 από τον Chester Thorne. Αυτό το Tacoma B & B διαθέτει 15 μοναδικά δωμάτια και σουίτες. Οι επισκέπτες έχουν τρία στρέμματα και έναν αγγλικό κήπο για να εξερευνήσουν, καθώς και μια ποικιλία από παιχνίδια και δραστηριότητες που είναι διαθέσιμες στις εγκαταστάσεις. Αυτό είναι ένα καταπληκτικό μέρος για μια γαμήλια τελετή, και γύρω από το Halloween, μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε μια στοιχειωμένη περιήγηση εάν μείνετε τη νύχτα.

Τοποθεσία: 8601 Ν Thorne Lane SW, Tacoma, WA 98498

DeVoe Mansion

Το DaVoe Mansion βρίσκεται κοντά στο Λουθηρανικό Πανεπιστήμιο του Ειρηνικού, είναι το ιδανικό μέρος για να μείνετε αν επισκέπτεστε φοιτητές και θέλετε να είστε κοντά δίχως να μείνετε σε ένα motel τσάντα ψύλλων ή εάν θέλετε να μείνετε λίγο έξω από την πόλη.

Το σπίτι είναι ένα 1911 Colonial αρχοντικό και διαθέτει τέσσερα άνετα δωμάτια με πολύ πιο λογικές τιμές από ό, τι μπορείτε να περιμένετε, και υπάρχουν πακέτα και ειδικές προσφορές συχνά διαθέσιμες. Το πρωινό παρασκευάζεται κάθε πρωί και περιλαμβάνει εκλεκτά μαθήματα, καφέ και γλυκά.

Τοποθεσία: 208 133rd Street E, Tacoma, WA 98445

Υποκατάστημα Colonial House

Αυτό το B & B βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο Βόρειο Τάκομα και προσφέρει εξαιρετική πρόσβαση στο κέντρο της πόλης , το Waterfront , την περιοχή Proctor και το Πανεπιστήμιο Puget Sound. Δύο από τα έξι δωμάτια έχουν εξαιρετική θέα στον κόλπο της εκκίνησης και όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα από αυτό το σπίτι που χτίστηκε με όλες τις ωραιότερες πινελιές το 1904. Το Branch Colonial House κερδίζει πόντους μπόνους για το walkability, καθώς δεν θα χρειαστείτε ένα αυτοκίνητο για να φτάσετε στα κοντινά καταστήματα και εστιατόρια.

Τοποθεσία: 2420 Βόρεια 21η οδός, Tacoma, WA 98406

Geiger Βικτωριανό Bed and Breakfast

Αν θέλετε να απολαύσετε την ομορφιά ενός βικτοριανού σπιτιού, αυτή είναι μια τέλεια επιλογή. Το σπίτι είναι ένα αναπαλαιωμένο 1889 Eastlake Βικτοριανό βρίσκεται στην περιοχή Βόρεια Slope, η οποία είναι πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης και το στάδιο στάδιο. Το πρωινό σερβίρεται σε μια αντίκα τραπεζαρία ή στον κήπο έξω σε ωραίες μέρες. Διατίθενται 3 δωμάτια διακοσμημένα σε βικτοριανό στιλ. Όπως το Branch Colonial House, θα έχετε πολλά να περπατήσετε στους κοντινούς αλλά και όμορφους δρόμους γειτονιάς για να περπατήσετε.

Τοποθεσία: 912 Βόρεια I Street, Tacoma, WA 98403

Το Βίλα Bed and Breakfast

Ένα από τα καλύτερα κρεβάτια και πρωινά στο Tacoma για λίγους λόγους, η βίλα διαθέτει πάτωμα πάχους τοίχους και κανένα από τα δωμάτια είναι το ένα πάνω από το άλλο - έτσι θα απολαύσετε μια ήσυχη και ήσυχη διαμονή εδώ.

Λίγο πιο σύγχρονο από πολλά άλλα τοπικά B & B, η βίλα διατηρεί ακόμα τη γοητεία του παλιού κόσμου με μεγάλες μπανιέρες, τζάκια με φυσικό αέριο και ιδιωτικές βεράντες. Κάθε δωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο. Γάμοι και άλλες ειδικές εκδηλώσεις είναι ευπρόσδεκτες εδώ.

Τοποθεσία: 705 Βόρεια 5η οδός, Tacoma, WA 98403

Chinaberry Hill

Πολύ κοντά στο Stadium District, το Chinaberry Hill είναι ιδανικό για να μπορέσετε να περπατήσετε σε πολλά κοντινά αξιοθέατα, όπως ένα μαγαζιά, εστιατόρια, καταστήματα τσαγιού και νυχτερινά κέντρα. Η βικτοριανή διακόσμηση με καλλιτεχνική φλόγα κάνει το Chinaberry Hill να ξεχωρίζει, και το νόστιμο, πάντα μεταβαλλόμενο πρωινό μενού είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι υπάρχει μια κουζίνα επισκεπτών με σνακ και ποτά που είναι πάντα ανοιχτά. Οι έξι σουίτες διαθέτουν πολυτελείς ανέσεις, όπως μπανιέρες με υδρομασάζ ή μπανιέρες με νάρκη, θέα στο νερό και μεγάλες ντουλάπες.

Τοποθεσία: Λεωφόρος Tacoma 302, Tacoma, WA 98403

Αυτά είναι τα καλύτερα κρεβάτια και πρωινά Tacoma, αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές στη γύρω περιοχή, καθώς και επιλογές για AirBnB και παρόμοιες τοποθεσίες. Τα άλλα B & B περιλαμβάνουν το νησί Day and Bed and Breakfast στο University Place, το Beachside Bed and Breakfast στο νησί Fox, το Tayberry Victorian Cottage στο Puyallup και το Hedman House στο Puyallup.