Αθλητικές ομάδες Σιάτλ και Τακόμα Προ

Ένας οδηγός για Franchises Pro Sport της Περιφέρειας

Το Σιάτλ μπορεί να μην έχει τις ιστορικές αθλητικές παραδόσεις των παλαιότερων πόλεων, όπως η Νέα Υόρκη και το Σικάγο, αλλά δεν κάνουν λάθος: είναι μια παθιασμένη αθλητική πόλη. Τα πρωταθλήματα έχουν μερικές φορές σπάνια (δύο από τα franchises για να τα κερδίσουμε δεν είναι πια εδώ) και άλλες φορές το Seattle οδηγεί το δρόμο (πηγαίνετε Hawks!), Αλλά δεν θα έχετε περισσότερους ενθουσιώδεις και γνωστούς οπαδούς του αθλητισμού από αυτούς του Seattle / Περιοχή Tacoma.

Σιάτλ Ναυτικοί

Μπέιζμπολ. Ιδρύθηκε το 1977.
Μετά από δύο δεκαετίες στο αποστειρωμένο, σπηλαιώδες βασίλειο, οι ναυτικοί τώρα παίζουν σε ένα από τα πιο όμορφα ballparks στη χώρα, Safeco Field. Η ομάδα έχει συμπεριλάβει αρκετούς μεγάλους παίκτες με τα χρόνια, όπως ο Ken Griffey Jr. και ο Ichiro, και όμως από το 2016 η ομάδα δεν έχει πάει ποτέ στο World Series. Αυτό δεν έχει σημασία τοπικά, όμως, καθώς οι οπαδοί των Mariners είναι πιστοί σε κάθε τρόπο! Περίοδος: Απρίλιος έως Οκτώβριος.

Seattle Seahawks

Ποδόσφαιρο. Ιδρύθηκε το 1976.
Προσελκύοντας μια κάπως πιο ανεπτυγμένη βάση από τους ναυτικούς, οι Seahawks παίζουν σε ένα εξίσου όμορφο στάδιο, το CenturyLink Field . Ανήκει από το τοπικό αγόρι που έκανε καλό, τον δισεκατομμυριούχο Paul Allen, οι Seahawks διαθέτουν τους πιο δυνατούς οπαδούς του NFL - ιδιαίτερα εντυπωσιακοί αφού παίζουν σε εξωτερικούς χώρους. Αν και τα γεράκια έχουν επίσης αγωνιστεί σε μερικά χρόνια, η ομάδα έφτασε στο Superbowl τρεις φορές το 2005, το 2013 και το 2014.

Κέρδισαν το 2013 και ενέπνευσαν έναν από τους μεγαλύτερους εορτασμούς που έχει δει ποτέ το Σιάτλ. Περίοδος: Σεπτέμβριος έως Ιανουάριος.

Σιάτλ Σάουνερς FC

Ποδόσφαιρο. Ιδρύθηκε το 2007.
Τα Sounders είναι το νεότερο franchise Major League Soccer και μια εκπληκτική επιτυχία. Το ποδόσφαιρο ήταν ένα γνωστό σκληρό πωλούν στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά ο Σιάτλ αγκάλιασε τους Sounders με τον ασυνήθιστο ενθουσιασμό, σπάζοντας τα ρεκόρ συμμετοχής Major League Soccer και επανειλημμένα ξεπουλώντας το CenturyLink Field.

Περίοδος: Μάρτιος έως Νοέμβριος.

Σιάτλ Θύελλα

Γυναικεία μπάσκετ. Ιδρύθηκε το 2000.
Η καταιγίδα είναι μια αιώνια δύναμη στο WNBA, κερδίζοντας τους τελικούς το 2004 και καθιστώντας τους πλέι-οφ τακτικά. Αν και πάντοτε αγωνιζόταν για θέματα συμμετοχής ενδημικά για τα αθλητικά γυναικεία αθλήματα, η καταιγίδα προσέλκυσε μια τοπική ομάδα ιδιοκτησίας, η οποία αγόρασε την ομάδα από την ιδιοκτησία της Sonics όταν οι άντρες τους έφυγαν από την πόλη το 2008. Περίοδος: Μάιος-Σεπτέμβριος.

Tacoma Rainiers

Μπέιζμπολ μικρής κατηγορίας. Ιδρύθηκε το 1960.
Οι Rainiers είναι η ομάδα αγροκτημάτων AAA για τους ναυτικούς και προσφέρουν μια εξαιρετική ευκαιρία να δουν το μπέιζμπολ κορυφαίας πτήσης σε ένα πολύ οικείο περιβάλλον (Cheney Stadium έδρα μόνο 6.500). Οι Rainiers έχουν δει το μερίδιό τους στα αστέρια τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των Alex Rodriguez, Mark McGwire, Juan Marichal και Jose Conseco. Τα παιχνίδια Rainiers μπορούν να είναι πολύ διασκεδαστικά, είναι πολύ φιλικά προς την οικογένεια και διαθέτουν πυροτεχνήματα στα παιχνίδια της Παρασκευής. Περίοδος: Απρίλιος έως Οκτώβριος.

Rat City Rolegirls

Δελτίο κυλίνδρων. Ιδρύθηκε το 2004.
Τα Rollergirls είναι στην πραγματικότητα ένα από τα πιο επιτυχημένα franchises του Σιάτλ, με μια ομάδα ταξίδεψε όλα τα αστέρια και ένα τοπικό πρωτάθλημα τεσσάρων ομάδων. Η αναβάθμιση των τροπαίων και η ισχυρή συμμετοχή έχουν αποφοιτήσει από τα μετασχηματισμένα υπόστεγα στο πάρκο Magnuson Park στην Key Arena και στο Κέντρο Showare του Kent.

Βλέπε επίσης: Rollers της Jet City του Everett και Rollers της Ολυμπίας. Περίοδος: Ιανουάριος - Ιούνιος.

Seattle Thunderbirds

Χακί. Ιδρύθηκε το 1977.
Αυτή η κατώτερη ομάδα χόκεϊ είναι (μαζί με τους αντιπάλους της Everett) είναι το πλησιέστερο που μπορείτε να φτάσετε στο χόκεϊ pro στην περιοχή Σιάτλ / Τακόμα. Η ομάδα παίζει στο νέο Κέντρο ShoWare του Kent. Περίοδος: Σεπτέμβριος έως Μάρτιο.

Everett Silvertips

Χακί. Ιδρύθηκε το 2004.
Οι νεώτεροι από τις ομάδες junior hockey, οι Silvertips είναι ένας αντίπαλος βορρά-νοτιοανατολικός της Thunderbirds. Παίζουν στο Xfinity Arena του Everett. Περίοδος: Σεπτέμβριος έως Μάρτιο.

Seattle Mist

Εσώρουχα ποδοσφαίρου. Ιδρύθηκε το 2009.
Ενώ είναι αβέβαιο αν η Lingerie Football League θα ξεφύγει από την κατάσταση της καινοτομίας, το ταξίδι σε ένα παιχνίδι Mist θα σας πείσει ότι αυτές οι γυναίκες δεν παίζουν απλώς για επίδειξη. Παίζουν ένα μώλωπνο παιχνίδι 34 λεπτών, στο οποίο οι περισσότεροι παίκτες παίζουν και τις δύο πλευρές της μπάλας.

Η ομάδα παίζει στο Κέντρο ShoWare στο Kent. Περίοδος: Σεπτέμβριος έως Ιανουάριος.

Seattle Supersonics

Μπάσκετ. Ιδρύθηκε το 1967. Αναχώρησε το 2008.
Έχοντας κερδίσει τους τελικούς NBA το 1979 και κυριάρχησαν στη διαίρεση τους κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, οι Sonics ήταν η πιο κερδοφόρα ομάδα του Σιάτλ. Μετά από μια σούβλα με την πόλη, ο ιδιοκτήτης Howard Schultz πούλησε την ομάδα σε μια ομάδα ιδιοκτησίας της Οκλαχόμα, η οποία αμέσως (έκπληξη!) Μετέφερε την ομάδα στην Οκλαχόμα Σίτι. Το ΝΒΑ έχει κάνει αόριστες υποσχέσεις μιας ομάδας επέκτασης στο Σιάτλ, αλλά κανείς δεν κρατάει την ανάσα.

Ενημερώθηκε από τον Kristin Kendle.