Πού να κολυμπήσετε στο Σιάτλ το καλοκαίρι

Το Σιάτλ έχει καταπληκτική θέα στη θάλασσα, οπότε όταν βγαίνει ο ήλιος, μπορεί να φαίνεται φυσικό να κολυμπήσετε. Ενώ θα μπορούσατε τεχνικά να φτάσετε στην άφθονη ακτή Puget Sound όπου κι αν θέλετε, δεν είναι όλα τα σημεία ιδανικά. Για παράδειγμα, απλώς αποφύγετε αυτή την ώθηση για να πηδήσετε στο νερό της παραλίας του Σηάτλ ... υπάρχουν πάρα πολλά σκάφη και άνθρωποι και πιθανότατα δεν είναι νόμιμο να πηδήξουμε εκεί ούτως ή άλλως!

Αλλά ποτέ δεν φοβάστε - πολλά πάρκα του Σηάτλ έχουν παραλίες στις λίμνες ή τις ακτές ακτών καθώς και υπέροχες δημόσιες πισίνες, ώστε να μπορείτε να δροσιστείτε σε μια ζεστή μέρα. Αν και, μην υπολογίζετε στις ζεστές παραλίες του Puget Sound. Ακόμα και στις πιο ηλιόλουστες μέρες, συνήθως διαθέτουν ψυχρό νερό. Για κολύμπι στο ανοιχτό νερό χωρίς κουστούμια, θα είστε καλύτερα σε μια παραλία λίμνη, αλλά μερικές φορές η γοητεία του βυθίζοντας στο νερό με θέα στα βουνά σε απόσταση είναι απλά πάρα πολύ μεγάλη.

Ενώ πολλά πάρκα έχουν μικρές παραθαλάσσιες περιοχές, εάν η προτεραιότητά σας είναι ασφάλεια, μόνο ένας αριθμός παραλιών που έχουν επιβληθεί έχουν ναυαγοσώστες σε υπηρεσία, και μόνο κατά τη διάρκεια της θερινής κολύμβησης. Οι παραθαλάσσιες παραλίες στο Σιάτλ έχουν επίσης παρακολούθηση της ποιότητας του νερού καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.