Πάρτε Στυλισμένο! Τα πολύ καλύτερα κομμωτήρια της Tacoma

Οι κορυφαίοι χώροι για να πάρετε τα μαλλιά σας ή Θεραπείες Spa

Τα κομμωτήρια Tacoma μπορούν φυσικά να βρεθούν σε όλη την πόλη. Από τις φτηνές περικοπές μέχρι την πολυτελή εμπειρία spa, τα κομμωτήρια μπορούν να προσφέρουν σχεδόν οποιαδήποτε εμπειρία που θα μπορούσατε να θέλετε. Αλλά τα καλύτερα κομμωτήρια έχουν κάτι κάτι ιδιαίτερο - περισσότερο από ένα απλό κούρεμα, αλλά μια εμπειρία, είτε αυτό σημαίνει μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, υπηρεσίες αιχμής, άριστο προσωπικό ή όλα τα παραπάνω!

Willow Salon & Spa

Η μοντέρνα αλλά ζεστή και άνετη διακόσμηση βοηθάει το σαλόνι να βρίσκεται στο North End ένα εξαιρετικό μέρος για να περάσετε μια ώρα ή δύο.

Όταν φτάσετε, σας καλωσορίζει ένας φιλικός ρεσεψιονίστ που συχνά σας προσφέρει ένα φλιτζάνι τσάι καθώς περιμένετε (αν περιμένετε). Οι στυλίστες εδώ είναι εξίσου φιλικοί και προσιτοί και όλοι τους είναι σπουδαίοι - ανάλογα με το πόσα χρόνια εμπειρίας έχουν, οι τιμές για το καθένα ποικίλλουν. Αυτό που είναι εντυπωσιακό εδώ είναι ο χρόνος που το σαλόνι είναι πρόθυμο να αφιερώσει σε ένα απλό ραντεβού με κούρεμα - από το μασάζ κεφαλής αρωματοθεραπείας έως το συμπεριλαμβανόμενο στυλ στο τέλος, θα νιώσετε ξεχωριστό από τη στιγμή που θα βγείτε από την πόρτα. Ο κατάλογος των θεραπειών περιλαμβάνει επεκτάσεις, χρώμα, χρώμα balayage, up dos, περιποιήσεις προσώπου, αποτρίχωση, μασάζ ποδιών και ποδιών και ο κατάλογος αυξάνεται συνεχώς.

Τοποθεσία: 2702 Βόρεια 21η οδός

Supernova μαλλιά και τατουάζ

Περισσότερο από ένα κομμωτήριο, περισσότερο από ένα τατουάζ, η Supernova είναι απλά δροσερή. Η ατμόσφαιρα είναι σούπερ περιστασιακή και η μουσική εδώ είναι συχνά ροκ ή πανκ. Ειδικά αν θέλετε ένα στυλ edgier ή το χρώμα των μαλλιών, αυτό είναι το μέρος για να πάει, αλλά οι στυλίστες εδώ μπορεί να κάνει οποιαδήποτε κούρεμα καλά.

Οι πελάτες είναι σταθερά ευχαριστημένοι με το έργο τους και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών. Αυτός ο τόπος κάνει επίσης τατουάζ και τρυπήματα και βρίσκεται πολύ κοντά στην επιχειρηματική περιοχή της 6ης Λεωφόρου .

Θέση: 817 Division Avenue #A

Salon Swish

Βρίσκεται στην περιοχή του θεάτρου στο κέντρο της πόλης , το Salon Swish είναι ένα από τα καλύτερα τοπικά σαλόνια, λόγω του υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών του και της καλής σειράς υπηρεσιών.

Up dos, τα μαλλιά του γάμου, το χρώμα και τα highlights (συμπεριλαμβανομένων των ζωντανών χρωμάτων όπως κόκκινο, πορφυρό, κλπ), επεκτάσεις βλεφαρίδων, αποτρίχωση, φροντίδα των νυχιών και μακιγιάζ είναι όλα στη βρύση. Οι αξιόπιστοι στυλίστες μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε ποια κοπή και στυλ θα λειτουργήσει με τον τύπο τρίχας σας.

Τοποθεσία: 1328 Market St # 18

Σαλάτα και κρασί Azarra

Ποια καλύτερη ιδέα θα μπορούσε να υπάρξει από τις περικοπές και το κρασί; Κατά τη διάρκεια του ραντεβού σας εδώ, μπορείτε να απολαύσετε κρασιά και γευσιγνωσίες μπύρας, που είναι σίγουρα ένας μοναδικός και θαυμάσιος τρόπος να πάτε. Το σαλόνι φιλοξενεί επίσης γευσιγνωσίες κρασιού όλο το χρόνο. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται εδώ περιλαμβάνουν περικοπές, χρώμα, perms, στυλ, μακιγιάζ, αποτρίχωση, κερατίνη ομαλότερη και ίσιωμα θεραπείες, επεκτάσεις βλεφαρίδων και πολλά άλλα. Και ... ξέρετε ... κρασί.

Τοποθεσία: 1944 Pacific Avenue # 202

Άγριο Παιδικό Σαλόνι και Spa για Παιδιά

Αυτό το σαλόνι στην περιοχή Proctor είναι μοναδικό στο ότι εξυπηρετεί μόνο τα παιδιά. Οι περικοπές περιλαμβάνουν πλύσιμο και στυλ, ενώ το παιδί σας μπορεί να έχει επίσης επισημασμένα πράγματα, τρίχα ειδικών περιστάσεων, σειρές καλαμποκιού και μάλιστα μίνι-spa υπηρεσίες. Τα μίνι μανικιούρ, τα πεντικιούρ και η αποτρίχωση των φρυδιών προσφέρονται μόνο στους νεότερους προστάτες.

Τοποθεσία: 2511 North Proctor Street

Dolce Salon & Spa

Με ένα κομψό και κομψό εσωτερικό, το Dolce Salon και Spa διαθέτει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για να διαλέξετε.

Από τις περικοπές και τα χρώματα, μέχρι τη διόρθωση των χρωμάτων, στα γαμήλια στυλ, το Dolce Salon & Spa σας έχει καλύψει. Το Dolce διαθέτει πλήρες μενού εξειδικευμένων υπηρεσιών, όπως balayage, φυσαλίδες της Βραζιλίας, επεκτάσεις και βαφή μαλλιών. Οι στυλίστες του σαλόνι θα έρθει ακόμη και σε σας για το ραντεβού σας γάμο μαλλιά. Οι υπηρεσίες σπα περιλαμβάνουν αποτρίχωση, μασάζ και επεκτάσεις βλεφαρίδων.

Τοποθεσία: 747 S. Fawcett

Chroma Salon

Το σαλόνι είναι κομψό αλλά ζεστό και γεμάτο με απίστευτο ταλέντο για τα μαλλιά, γεγονός που κάνει έναν μεγάλο συνδυασμό για μια μεγάλη εμπειρία κομμωτηρίου. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν κοψίματα και στυλ, μεγάλη ποικιλία χρωμάτων από απογύμνωση έως λεκέδες και γυαλιστικά, βραζιλιάνικες εκρήξεις και πολλά άλλα. Οι πιθανότητες είναι αν ψάχνετε για μια μοναδική υπηρεσία, η Chroma την έχει. Το Chroma κάνει επίσης νυφικά μαλλιά και μακιγιάζ και προσφέρει ακόμη μια δοκιμαστική υπηρεσία για να μπορείτε να δοκιμάσετε το βλέμμα σας προτού πάτε ζωντανά.

Οι υπηρεσίες σπα περιλαμβάνουν μαυρίσματος για αερόβιλους (για μακρινούς βορειοδυτικούς χειμώνες) και αποτρίχωση.

Τοποθεσία: 3624 6η Λεωφόρος, Σουίτα Α