Πρόγραμμα ανταμοιβών Hilton HHonors

Το πρόγραμμα επιβράβευσης Hilton HHonors είναι μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες ταξιδιώτες. Με το ευρύ φάσμα ξενοδοχείων Hilton και τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, καθώς και εκτεταμένες επιλογές για την απόκτηση και εξαργύρωση πόντων, το Hilton HHonors αξίζει να εγγραφείτε. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα για τους επαγγελματίες ταξιδιώτες είναι ότι τα μέλη της HHonors λαμβάνουν δωρεάν WiFi.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Εγραφομαι

Όπως τα περισσότερα ταξιδιωτικά προγράμματα , η εγγραφή στο Hilton HHonors είναι εύκολη.

Απλώς επισκεφθείτε τον ιστότοπο, δημιουργήστε ένα όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης και επιλέξτε τις επιλογές επικοινωνίας σας. Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με στοιχεία συμμετοχής και πληροφορίες προγράμματος. Αφού έχετε λογαριασμό, θα θελήσετε να ρυθμίσετε το στυλ κερδών Double Dip επιλέγοντας να κερδίσετε είτε επιπλέον σημεία HHonors ανά διαμονή είτε μεταβλητή ή σταθερή ποσότητα αεροπορικών μιλίων.

Κέρδη Πόντους

Το HHonors δίνει στους επαγγελματίες ταξιδιώτες πολλούς τρόπους να κερδίσουν πόντους. Το πιο βασικό είναι απλά με διαμονή στο Hilton (ή ένα από τα οικογενειακά ξενοδοχεία Hilton). Οι ταξιδιώτες μπορούν να κερδίσουν πόντους σε περισσότερα από 3.500 ξενοδοχεία Hilton.

Το πρόγραμμα διαθέτει επίσης ένα χαρακτηριστικό Double Dip, το οποίο επιτρέπει στους ταξιδιώτες να κερδίζουν τόσο τα σημεία HHonors, όσο και τα μίλια αεροπορικών εταιρειών είτε σε σταθερό είτε σε μεταβλητό ποσό. Για παράδειγμα, με σταθερά μίλια αερομεταφορών μπορείτε να κερδίσετε έως και 500 μίλια ανά διαμονή, ενώ τα μεταβλητά μίλια παρέχουν ένα μίλι για κάθε δολάριο που δαπανάται.

Το βασικό επιτόκιο είναι 10 μονάδες για κάθε επιλεγμένο δολάριο που χρεώνεται στο δωμάτιό σας για διαμονή σε όλα τα Hilton, Conrad, Doubletree, Embassy Suites και Hilton Garden Inn και Hilton Grand Vacations Club.

Το Hilton έχει πολλά επίπεδα για τα μέλη Premium:

- Η χρυσή κατάσταση απαιτεί 20 διαμονές, 40 διανυκτερεύσεις ή 75.000 σημεία βάσης
- Η κατάσταση διαμαντιών απαιτεί 30 διαμονές, 60 διανυκτερεύσεις ή 120.000 σημεία βάσης

Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να κερδίσουν πόντους HHonors με διάφορους άλλους τρόπους, όπως ενοικιάσεις αυτοκινήτων, πιστωτικές κάρτες, υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, ψώνια, τραπεζαρία και ακόμη και σιδηροδρομικές μετακινήσεις. Για παράδειγμα, οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων (Alamo, Avis, Budget, Europcar, National, Sixt και Thrifty) μπορούν να κερδίσουν πόντους, αν και ίσως χρειαστεί να μείνετε σε ξενοδοχείο Hilton για να συγκεντρώσετε πόντους ενοικίασης αυτοκινήτων.

Εξαργύρωση σημείων

Το πρόγραμμα δίνει επίσης στους ταξιδιώτες επιχειρηματίες αρκετούς τρόπους για να εξαργυρώσουν πόντους, από τις συνήθεις διαμονές του ξενοδοχείου έως τις ειδικές ανταμοιβές εμπειρίας.

Τα σημεία εξόφλησης είναι εύκολα. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα HHonors Rewards, επιλέξτε την κατηγορία ανταμοιβής (ξενοδοχεία, βραβεία εμπειρίας, ανταμοιβές χρυσού, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, κρουαζιέρες, πάρκα ψυχαγωγίας ή αγορές και δείπνο). Από εκεί, ο ιστότοπος θα αναφέρει λεπτομερώς τις επιλογές σας. Για παράδειγμα, οι τυποποιημένες ανταμοιβές ξενοδοχείων χωρίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες βάσει του τύπου του ξενοδοχείου στο οποίο θέλετε να παραμείνετε. Οι ανταμοιβές ξεκινούν από 7.500 πόντους για τα βασικά ξενοδοχεία της κατηγορίας 1 μέχρι 50.000 πόντους για τα ξενοδοχεία της κατηγορίας επτά. Ειδικά ξενοδοχεία όπως το εμπορικό σήμα Waldorf Astoria έχουν επιλογές υψηλής και χαμηλής σεζόν.

Τα VIP μέλη μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τις ανταμοιβές VIP μόνο.

Μόλις καταθέσετε την ανταμοιβή σας, η HHonors θα σας στείλει πιστοποιητικό ανταμοιβής και αριθμό ταυτότητας.

Θα χρειαστεί να εκτυπώσετε αυτό το πιστοποιητικό και να το παρουσιάσετε κατά το check-in ή όταν χρησιμοποιείτε την ανταμοιβή σας.