Έκθεση της Αναγέννησης της Ουάσινγκτον

Η μεγαλύτερη έκθεση Αναγέννησης στην περιοχή Tacoma

Η Έκθεση της Αναγέννησης της Ουάσινγκτον είναι ένα καταπληκτικό γεγονός για όσους απολαμβάνουν γενικά την φήμη τους, που τους αρέσει να ντύνονται ή που θέλουν να βγουν έξω σε μια καλοκαιρινή μέρα και να εξερευνήσουν κάτι νέο. Αυτή η έκθεση είναι γεμάτη με πολλές εκδηλώσεις και παραστάσεις για να δει κανείς, καταστήματα και πάγκους για να μελετήσει, και ερμηνευτές για να παρακολουθήσουν.

Η εκδήλωση αναγεννησιακής καλοκαιρινής παρηγορίας, όπως και άλλα φεστιβάλ του είδους της , είναι γεμάτη με ανθρώπους ντυμένοι με αναγεννησιακά ρούχα, μεσαιωνικά ρούχα και συχνά φανταστικές φορεσιές (νεράιδες, βάρβαροι, φούσκες).

Αλλά αν δεν θέλετε να ντύσετε, σίγουρα δεν χρειάζεται, και ανάλογα με το πόσο ζεστό είναι μια μέρα, ίσως να είστε ευτυχείς που δεν το κάνατε! Η εκδήλωση πραγματοποιείται τον Αύγουστο, ώστε οι ημέρες να είναι πολύ ηλιόλουστες και ζεστές.

Αυτό είναι το πλησιέστερο ren faire σε απόσταση οδήγησης από το Tacoma, αλλά υπάρχουν και άλλα φεστιβάλ που μπορείτε να απολαύσετε, αν σας αρέσει λίγο ιστορία αναμιγνύεται με τη διασκέδαση σας. Τα παιχνίδια των ορεινών περιοχών και το ελληνικό φεστιβάλ Tacoma είναι άλλα με μια κουλτούρα.

Τοποθεσία

Το Washington Ren Faire είναι η ίδια δίκαιη που βρισκόταν στο Purdy αν είσαι fan-long. Η έκθεση έχει αναρριχηθεί σε μια τοποθεσία ή δύο στο Buckley και Bonney Lake και έχει εγκατασταθεί σε ένα ακίνητο.

Kelley Farm
20021 Sumner-Buckley Highway
Bonney Lake, WA 98391

Εμπορικοί

Η αγορά σε αυτή την έκθεση είναι ένας από τους καλύτερους λόγους για να πάτε, αν ψάχνετε για ένα σουβενίρ μπιχλιμπίδι, κάποια κελτική διακόσμηση, ή ένα σνακ αναγεννησιακού στυλ. Το φαγητό στην έκθεση είναι απλό, αλλά πολύ νόστιμο ούτως ή άλλως.

Περιμένετε τα πόδια γαλοπούλας, μπάρμπεκιου, ψωμί και τυρί, ή αγοράστε ένα τουρσί για να φάτε ενώ παρακολουθείτε τα jousts. Μπορείτε ακόμη να βρείτε πράγματα όπως brats και μπύρα.

Ο έλεγχος των βιοτεχνών και των τεχνιτών είναι επίσης πολύ ωραίο να κάνουμε εδώ. Μερικοί εξειδικευμένοι καλλιτέχνες κάνουν το δρόμο τους σε αυτή την έκθεση. Παρακολουθήστε ως σιδηρουργός μαχαιρώνει μαχαίρια ή ένας δερμάτινος εργάτης δημιουργεί ένα γιλέκο ή μια θήκη λεπίδας.

Μπορείτε να αγοράσετε τα πάντα εδώ από φτηνά αντικείμενα σε όλη τη διαδρομή μέχρι ένα όμορφο και εξειδικευμένο κομμάτι της αλληλογραφίας της αλυσίδας στο υπέροχο κόσμημα.

Δεδομένου ότι αυτή η έκθεση έχει επίσης μια φαντασία κλίση σε αυτό, μπορείτε επίσης να βρείτε μερικούς ασυνήθιστους θαλάμους εδώ. Ένας ψυχικός αναγνώστης ή δύο είναι συνήθως εδώ, όπως οι αναγνώστες ταρώ, οι αναγνώστες παλάμης και άλλοι μυστικοί σύμβουλοι.

Εκδηλώσεις

Τα γεγονότα στο Washington Ren Faire αλλάζουν κάθε χρόνο, αλλά πολλοί επιστρέφουν για επαναλαμβανόμενες εμφανίσεις. Τελικές και σταθερές πληροφορίες βρίσκονται στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης τις εβδομάδες πριν από την έναρξη της έκθεσης. Σε γενικές γραμμές, περιμένετε jousts (φυσικά), ιππείς εκτελεστές, μαχητές σπαθιά, μουσικούς όλων των ειδών, αφηγητές, jesters, πειρατές, και μια σειρά από αναγεννησιακούς χαρακτήρες που συχνά περιφέρονται για να βοηθήσουν να ζωντανέψει η ατμόσφαιρα.

Αυτή η έκθεση έχει τραβήξει ακόμη και τη λαϊκή καλλιτέχνη φαντασίας Amy Brown - έναν καλλιτέχνη που σχεδιάζει λαϊκές νεράιδες που εμφανίζονται σε όλα, από σελιδοδείκτες μέχρι μπλουζάκια.

Κατασκήνωση

Με την τοποθεσία του στη λίμνη Bonney, το Washington Ren Faire προσφέρει κατασκήνωση δεξιά στον ίδιο χώρο με την έκθεση.

Κατευθύνσεις

Η άφιξη στην εκδήλωση αναγεννησιακού καλοκαιριού της Ουάσινγκτον είναι ένα κομμάτι μιας διαδρομής από τα περισσότερα μέρη του Tacoma, αλλά αξίζει τον κόπο, καθώς θα μπορείτε εύκολα να περάσετε μισή ημέρα εδώ, αν όχι μια ολόκληρη μέρα.

Η διαδρομή θα σας μεταφέρει μισή ώρα από το κέντρο της περιοχής Tacoma , και όχι πολύ περισσότερο από αυτό από οπουδήποτε αλλού στην πόλη.

Από το Βόρειο Τάκομα και τις περιοχές βόρεια της 38ης οδού, μεταβείτε στο I-5 North. Πάρτε αυτό για Exit 135 επάνω WA 167. Πάρτε αυτό για περίπου 3 μίλια και στη συνέχεια θα πρέπει να κάνετε μερικές μικρές στροφές για να συναντηθούν με 167 και πάλι. Πάρτε αριστερά στη 66η Λεωφόρο Ανατολής, δεξιά στο N Levee Road E, πηγαίνετε 3,6 χιλιόμετρα, τραβήξτε δεξιά στο Meridian. Πάρτε ένα άλλο δικαίωμα να μπείτε στο WA 167 N. Ακολουθήστε τις πινακίδες προς το 410 E προς το Sumner / Yakima. Πάρτε αυτό για περίπου 6 μίλια. Στρίψτε αριστερά στην 198η Λεωφόρο Ε και δεξιά στην Sumner-Buckley Highway E. Η έκθεση είναι στα αριστερά.

Από περιοχές νότια του 38ου, Parkland, Puyallup και άλλες, μπορεί να είναι πιο γρήγορη και ευκολότερη η λήψη του I-5 σε 512 ανατολικά. Το 512 οδηγεί κατευθείαν στο 167 και ακολουθείστε τις παραπάνω οδηγίες.