Φόρος πωλήσεων στο Μέμφις

Είτε ζείτε στο Μέμφις είτε επισκέπτεστε, ίσως να είστε περίεργοι για το πώς λειτουργεί ο φόρος επί των πωλήσεων στο Μέμφις. Ο συνολικός φόρος πωλήσεων αποτελείται από κρατικό φόρο και φορολογικό συντελεστή. Στη συνέχεια, μπορεί να διαφέρει από το ένα στοιχείο στο άλλο. Ακολουθεί ο τρόπος υπολογισμού του φόρου πωλήσεων του Tennessee:

Ο κρατικός φόρος πωλήσεων του Tennessee στα εμπορεύματα είναι 7% (7,0%).

Ο κρατικός φόρος του Tennessee σε μη εστιατόριο είναι 5.5% (5.5%).

Στην κομητεία Shelby και στα όρια του City Memphis, υπάρχει πρόσθετος φόρος πωλήσεων ύψους 2,25% (2,25%). Αν κάνετε μια αγορά σε μια από τις γύρω πόλεις - Arlington, Bartlett, Collierville, Germantown, Lakeland ή Millington, τότε ο φόρος πωλήσεων είναι 2,75% (2,75%).

Για να υπολογίσετε τον συνολικό φόρο πωλήσεών σας, θα χρειαστεί να προσθέσετε τους κρατικούς φόρους στους φόρους του νομού.

Παραδείγματα

  1. Αν πάτε στη Walmart και αγοράσετε μια τηλεόραση που κοστίζει $ 500, θα πληρώσετε 7% σε κρατικούς φόρους και 2,25% σε κομητικούς φόρους για ένα σύνολο 9,25% ή $ 46,25.

  2. Εάν πηγαίνετε στο Kroger και αγοράσετε αυγά, γάλα, προϊόντα, κρέας και άλλα είδη διατροφής συνολικού ύψους $ 50, θα πληρώσετε 5,5% σε κρατικούς φόρους και 2,25% σε κομητικούς φόρους για ένα σύνολο 7,75% ή $ 3,88.

  3. Τώρα ας πούμε ότι πηγαίνετε στο Target και αγοράζετε 50 δολάρια σε είδη διατροφής και 10 δολάρια σε μη φαγητά. Θα πληρώσετε συνολικά 7,75% στους φόρους για τα τρόφιμα και συνολικά 9,25% στους φόρους για τα μη εδώδιμα είδη για ένα συνολικό ποσό 4,80 δολαρίων.

  1. Τέλος, ας πούμε ότι πηγαίνετε στο Best Buy και αγοράστε έναν υπολογιστή για $ 2.000. Θα πληρώσετε 7% σε κρατικούς φόρους και άλλο 2,75% σε κομητικούς φόρους για ένα σύνολο 9,75% ή $ 195.

Υπάρχουν μερικοί επιπλέον φόροι ανάλογα με τις αγορές που κάνετε. Εάν μείνετε σε ένα ξενοδοχείο, θα πληρώσετε έναν ειδικό φόρο ξενοδοχείου ύψους 14,25% (που είναι ο κρατικός φόρος πωλήσεων 7% + 2,25% τοπικός φόρος πωλήσεων + ένα επιπλέον 5%).

Αν αγοράσετε ακίνητο στο Μέμφις, στην κομητεία Shelby ή σε δήμο Shelby County, θα είστε υπεύθυνοι για φόρο ακίνητης περιουσίας. Το τρέχον ποσοστό στην κομητεία Shelby είναι $ 4,37 ανά $ 100 αξίας ακινήτου. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους φόρους ακίνητης περιουσίας στο δικτυακό τόπο του Chamber of Commerce του Memphis.

Τελωνειακό Σαββατοκύριακο χωρίς Φόρο

Κάθε χρόνο, υπάρχει μια φορολογική διακοπή των πωλήσεων του Τενεσί, που συνήθως αναφέρεται ως "Φορολογικό Σαββατοκύριακο".

Οι διακοπές είναι πάντα από τις 12:01 π.μ. την τελευταία Παρασκευή τον Ιούλιο έως τις 11:59 μ.μ. την επόμενη Κυριακή. Το 2016, οι διακοπές φόρου επί των πωλήσεων του Tennessee ήταν από τις 29 Ιουλίου έως τις 31 Ιουλίου. Το 2017, οι φορολογικές διακοπές πωλήσεων του Tennessee ήταν 28 Ιουλίου έως 30 Ιουλίου.

Το 2018, οι διακοπές φόρου επί των πωλήσεων του Tennessee θα είναι από τις 27 Ιουλίου έως τις 29 Ιουλίου.

Κατά τη διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου, μόνο ορισμένες αγορές είναι επιλέξιμες για απαλλαγή από τον φόρο επί των πωλήσεων. Τα είδη αυτά περιλαμβάνουν ρούχα και σχολικά είδη από $ 100 ή λιγότερο και υπολογιστές $ 1.500 ή λιγότερο.

Ως δευτερεύον σημείωμα, στην πολιτεία του Tennessee, δεν υπάρχουν κρατικοί φόροι επί των περιουσιακών ή των προσωπικών εισοδημάτων.

Για μια πλήρη λίστα όλων των κρατικών και τοπικών φόρων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Εμπορίου του Μέμφις.

Ενημερώθηκε από τον Holly Whitfield, Δεκέμβριος 2017.