Όλα σχετικά με το Iconic and Historic B & I στο Tacoma

Το Tacoma B & I είναι ένα από τα εικονίδια της πόλης - όμως είναι λίγο άγνωστος ήρωας του παρελθόντος που σήμερα παίρνει λίγη προσοχή από τους περισσότερους περαστικούς. Και υπάρχει ένας λόγος γι 'αυτό. Αυτό το πρώην δημοφιλές τοπικό αξιοθέατο είναι το είδος της κατάρρευσης αυτές τις μέρες, και ίσως λίγο περίεργο σε μερικούς με τις συχνά-ήσυχες αίθουσες και εκλεκτικός συνδυασμός καταστημάτων και καταστημάτων. Παρ 'όλα αυτά, αυτή η δομή είναι ένα κομμάτι της ιστορίας του Tacoma και αξίζει να το επισκεφθεί κανείς λόγω του ιδιόρρυθμου εσωτερικού της.

Αν σας αρέσει η ευτυχία, το B & I μπορεί να προσφέρει μια ικανοποιητική εμπειρία αγορών που είναι πολύ πιο μοναδική από την κατεύθυνση προς το εμπορικό κέντρο .

Ιστορία της B & I

Το B & I αρχικά άνοιξε ως κατάστημα υλικού το 1946 από τους ιδιοκτήτες EL Irwin και ML Bradshaw. Με την πάροδο του χρόνου, το κατάστημα προσέφερε όλο και περισσότερα αντικείμενα μη υλικού - το 1948, ένα καρουζέλ. το 1953, ένας ελέφαντας που ονομάζεται Sammy. και στη συνέχεια κάποιους χιμπατζήδες που ονομάζονταν Cathy και Murphy.

Επιστρέφοντας σε μια εποχή που όλοι οι Tacoma αγωνίστηκαν για τις καλύτερες επιδείξεις Χριστουγέννων , η EL Irwin βραβεύτηκε ακόμη και με την καλύτερη εμφάνιση ενός έτους για ένα καρουζέλ 35 ποδιών στην κορυφή του B & I με έξι ιπποπόταμους ιππασίας, καμινάδα πλήρης με Santa.

Με τα πολλά ζώα και τα αξιοθέατα εδώ, έγινε γνωστό ως το B & I Circus Store και ήταν γνωστό σε όλο τον κόσμο για την εορταστική του ατμόσφαιρα. Από τη δεκαετία του 1960, το κατάστημα άρχισε να φέρνει σε κανονικές εμφανίσεις διασημοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της Sheena, της βασίλισσας της ζούγκλας, του Burt Ward από την τηλεοπτική εκπομπή "Batman" και του μπόξερ Joe Louis.

Τελικά, κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής, ο Ιβάν ήταν ο γορίλα που έκανε το κατάστημα πιο διάσημο. Ο Ιβάν ήρθε στο B & I το 1964 ως βρέφος και έζησε σε ένα περίβολο που χτίστηκε ειδικά γι 'αυτόν για 28 χρόνια. Αφού δεν είχε άλλη επαφή με τη γορίλλα για όλη του τη ζωή, πήρε την προσοχή των ακτιβιστών των ζώων και μεταφέρθηκε στο ζωολογικό κήπο Ατλάντα.

Οι ντόπιοι του Τακόμα μπορεί να θυμούνται ακόμα τον Ιβάν.

Σήμερα, η ιστορία του κτηρίου χαρακτηρίζεται στους τοίχους ορισμένων περιοχών του B & I, συμπεριλαμβανομένων όλων των γύρω από το άδειο περίβλημα του Ιβάν. Ενώ το B & I δεν μαζεύει πλέον αγοραστές και οικογένειες, αξίζει ακόμα μια επίσκεψη - να εξετάσει αυτό το ιστορικό σημείο στο πρόσωπο και να δώσει ένα μικρό νεύμα σε ένα παρελθόν συχνά ξεχασμένο καθώς οι άνθρωποι του Tacoma κινούνται από τον South Tacoma Way χωρίς τόσο πολύ ως μια ματιά σε αυτή τη φορά μια πολύ ένδοξη έλξη.

Το B & I σήμερα

Βρίσκεται στο Νότιο Τακόμα, το B & I στεγάζει κυρίως διαδρόμους διάστικτους με καταστήματα και εστιατόρια. Μπορεί να βρείτε το B & I αραιό και ως επί το πλείστον άδειο, ή μπορεί να είναι γεμάτο με αγοραστές, ανάλογα με την ημέρα. Τα καταστήματα διευθύνονται σε μεγάλο βαθμό από τους καταστηματάρχες που μόλις παίρνουν τις εκκινήσεις τους στην επιχειρηματική σκηνή, αλλά θα βρείτε καταστήματα που έχουν εδώ εδώ και χρόνια επίσης. Θα βρείτε όλα τα είδη ενδιαφέροντα είδη εδώ-περούκες, φορέματα, αθλητικά αναμνηστικά, τέχνη και πολλά άλλα. Η επιλογή είναι μοναδική και δεν θα βρείτε απολύτως κανένα κατάστημα αλυσίδων εδώ. Υπάρχει ακόμη και ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων εδώ, όπως είναι απίθανο να δείτε σε άλλες τοποθεσίες. Κουτάβια, γατάκια, λαγουδάκια, ερπετά, πουλιά και πολλά άλλα ζουν εδώ.

Καθώς περιπλανηθείτε στους διαδρόμους, θα βρείτε κομμάτια της ιστορίας του B & I που έχουν απομείνει εδώ και εκεί για να τιμάται και να τιμά το παρελθόν. αξίζει να σταματήσετε να διαβάσετε ή να ρίξετε μια ματιά στο τι είναι σήμερα το B & I είναι τόσο εντελώς διαφορετικό από το πώς ξεκίνησε.

Μία από τις πιο δημοφιλείς πτυχές του B & I είναι η στοά του - κάτι που δεν βρίσκετε πάντα παντού πια. Αυτός είναι μεγάλος και γεμάτος με νοσταλγικά βιντεοπαιχνίδια και στοές. Εάν εκτιμήσατε τις στοές της δεκαετίας του 1980, αξίζει να το επισκεφτείτε.

Υπάρχουν επίσης πολλά εστιατόρια. πάλι, δεν αλυσίδες, μόνο ανεξάρτητες επιχειρήσεις. Το φαγητό κυμαίνεται από αυθεντικό μεξικάνικο ναύλο σε ινδική και αμερικανική.