Πού να πάτε Μαύρη Παρασκευή Αγορές στην περιοχή του Σιάτλ

Η μαύρη Παρασκευή φτάνει κάθε χρόνο την ημέρα μετά την ημέρα των Ευχαριστιών και με αυτό έρχονται μια σειρά από πωλήσεις, προσφορές και αφιερώματα. Είτε είστε μετά από μια HDTV ή ένα ζευγάρι τζιν, οι πωλήσεις αφθονούν και πιθανόν να βρείτε πολλά για σχεδόν τίποτα. Το πιάσιμο? Πολλές από τις καλύτερες πωλήσεις λαμβάνουν χώρα στη ρωγμή της αυγής (ή πολύ πριν από αυτό). Όλο και περισσότερα καταστήματα ανοίγουν στο βράδυ των Ευχαριστιών. Για πολλούς, οι αργίες δεν ξεκινούν παρά μόνο μετά από αυτή τη μέρα μεγάλων πωλήσεων ξεκινάει την εποχή.

Όπως σε πολλές πόλεις, η Μαύρη Παρασκευή είναι η μέρα για να ψωνίσετε στο Σιάτλ! Πραγματικά, μπορείτε να πάτε σχεδόν σε οποιοδήποτε εμπορικό κέντρο ή εμπορικό κέντρο και θα βρείτε πλήθη και προσφορές εν αφθονία, αλλά γνωρίζοντας λίγο για τα εμπορικά κέντρα και πώς να εντοπίσουμε τις προσφορές μπορεί να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε την ημέρα σας. Είτε θέλετε να μπείτε και να βγείτε έξω (καλή τύχη!) Είτε να περάσετε μια μέρα έξω στα καταστήματα, να αποφασίσετε εκ των προτέρων και να πάρετε οπλισμένοι με γνώση του πού θα πάτε και ποια προσφορές που ακολουθείτε.

Από πού να αρχίσω

Το κλειδί για μια επιτυχημένη μαύρη Παρασκευή ελέγχει τις προσφορές πριν ξεκινήσετε. Οι γραμμές είναι συχνά τόσο μεγάλες και οι πόρτες είναι αρκετά περιορισμένες ώστε να υπολογίζουν πού θέλετε να πάτε συχνά κάνει τη διαφορά μεταξύ της βαθμολόγησης αυτής της μισής τιμής των 1000 φύλλων ή όχι. Μπορείτε να πάρετε ένα αντίγραφο του τοπικού χαρτιού, το οποίο θα γεμίσει με εβδομαδιαίες διαφημίσεις και κουπόνια, αλλά δεν χρειάζεται να περιμένετε και το χαρτί. Οι διαφημίσεις της μαύρης Παρασκευής αρχίζουν να διαρρέουν εβδομάδες πριν

Παρακολουθήστε τα Νέα της Black Friday για να δείτε ποιες διαφημίσεις έχουν διαρρεύσει και παρακολουθήστε τις διαφημίσεις Black Friday για να δείτε τις πραγματικές διαφημίσεις που σαρώνονται ή μεταφορτώνονται.

Καθώς καθορίζετε τις προσφορές που θέλετε να πάτε, βεβαιωθείτε ότι έχετε σημειώσει τους χρόνους έναρξης του καταστήματος. Πολλά καταστήματα ανοίγουν τώρα ήδη από το βράδυ των Ευχαριστιών.

Πού να πάτε

Εμπορικά κέντρα της Σιάτλ : Θα βρείτε μαύρες Παρασκευές σε πολυάριθμα ανεξάρτητα καταστήματα, ειδικά στο κέντρο του Σιάτλ, αλλά αν θέλετε να φτάσετε σε όσο το δυνατόν λιγότερες προσφορές σε όσο το δυνατόν μικρότερο χρονικό διάστημα - πηγαίνετε στο εμπορικό κέντρο.

Στο Σηάτλ και τις γύρω πόλεις, υπάρχουν πολλά εμπορικά κέντρα, εμπορικά κέντρα, αυτόνομα καταστήματα και εμπορικά κέντρα για να κατευθυνθείτε προς τις πωλήσεις. Το Pacific Place και το Westlake Centre κάνουν εξαιρετικές επιλογές στο κέντρο της πόλης, αλλά στις γύρω πόλεις του Σιάτλ, τα εμπορικά κέντρα όπως το Northgate Mall και το Southcenter είναι μεγάλα και έχουν πολλά καταστήματα εντός των ορίων τους. Το Southcenter Mall στο Tukwila είναι ένα εξαιρετικό σημείο, καθώς το εμπορικό κέντρο είναι μεγάλο, αλλά υπάρχουν και εκατοντάδες άλλα καταστήματα έξω από το εμπορικό κέντρο γύρω από τα τετράγωνα. Να είστε έτοιμοι να μπερδευτείτε με την κυκλοφορία στο χώρο στάθμευσης, όμως!

Bellevue: Η Bellevue αποτελεί την ιδανική βάση για ψώνια κάθε εποχή, αλλά και για τη μαύρη Παρασκευή. Ο κύριος πυρήνας των αγορών είναι αγκυροβολημένος από τη συλλογή Bellevue, μια τριάδα εμπορικών κέντρων, η μεγαλύτερη από την οποία είναι η πλατεία Bellevue. Μέσα στη συλλογή Bellevue είναι το Hyatt Regency Bellevue ώστε να μπορείτε να μετατρέψετε μια ημέρα αγορών σε ένα σαββατοκύριακο αγορών. Το να μένεις δεξιά έχει τα προνόμια, σαν να είσαι σε θέση να παίρνεις skybridges μεταξύ όλων των καταστημάτων της Bellevue Collection και του Hyatt Regency.

Τα εμπορικά κέντρα South Sound : Στο Tacoma, η περιοχή Tacoma Mall είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο και έχει τα χέρια κάτω από το καλύτερο μέρος για να πάει για τη μαύρη Παρασκευή. Όπως και σε άλλα εμπορικά κέντρα, το Tacoma Mall συνήθως ανοίγει στο βράδυ των Ευχαριστιών και πολλά καταστήματα παραμένουν ανοιχτά όλη τη νύχτα.

Τα μικρότερα εμπορικά κέντρα του South Sound περιλαμβάνουν το South Hill του Puyallup και το Capitol Mall της Olympia.

Εμπορικά κέντρα : Εάν οι συμφωνίες της Μαύρης Παρασκευής δεν αρκούν, δώστε ένα εμπορικό κέντρο σε μια δοκιμή! Η συλλογή Outlet νότια του Σηάτλ και των πολυκαταστημάτων του Σιάτλ στα βόρεια είναι και οι δύο εξαιρετικοί προορισμοί αγορών Black Friday.

Small Business Σάββατο

Εναλλακτικά, εάν προτιμάτε να αποφύγετε την τρέλα λιανικής πώλησης, αποθηκεύστε όλα ή μερικά από τα ψώνια σας για το Σάββατο μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών, συχνά αποκαλούμενη Μικρή Επιχείρηση Σάββατο. Το Σάββατο για μικρές επιχειρήσεις έχει να κάνει με ψώνια σε τοπικό επίπεδο, αντί σε μεγαλύτερους εμπόρους λιανικής πώλησης. Είναι πολύ χαμηλότερο κλειδί και πιθανότατα δεν θα κολλήσετε στις μακριές γραμμές ή στις μάχες πάρκινγκ!