Ευρωπαϊκή παράδοση - Mercedes Benz

Στουτγάρδη, Γερμανία

Η Mercedes-Benz European Delivery περιλαμβάνει CLA Coupe, C-Class Coupe, C-Class Cabriolet, E-Class Sedan, E-Class Coupe, E-Class Cabriolet, E-Class Wagon, S-Class Sedan. -Class Cabriolet, CLS Coupe, GLA SUV, SUV GLC και SL Roadster.

Η Mercedes-Benz προσφέρει έκπτωση επτά τοις εκατό σε αυτές τις κατηγορίες. Να θυμάστε ότι η έκπτωση ισχύει μόνο για το MSRP και δεν ισχύει για αντικείμενα όπως φόροι, τίτλους / αμοιβές τεκμηρίωσης, εγγραφή, προετοιμασία αντιπροσώπων, εξοπλισμός και αξεσουάρ και χρεώσεις χρηματοδότησης.

Η Mercedes προσφέρει δύο πακέτα: το πακέτο Standard και το μαύρο δάσος-αλπικό ράλι. Και οι δύο περιλαμβάνουν 15 ημέρες ευρωπαϊκής οδικής ασφάλειας και ναυτιλιακές μεταφορές. διαμονή στα επιλεγμένα ξενοδοχεία, μεταφορές από / προς τα σημεία αποβίβασης, γεύματα και εκδρομές στο Sindelfingen (στα περίχωρα της Στουτγάρδης) και πλήρης δεξαμενή καυσίμων. Παρόλο που οι φόροι είναι γενικά επιπλέον, υπάρχει μια αξιοσημείωτη εξαίρεση: οι τελωνειακές επιβαρύνσεις των ΗΠΑ και τα τέλη προορισμού περιλαμβάνονται στην τιμή.

Η τυποποιημένη συμφωνία έρχεται χωρίς επιπλέον κόστος και δεν καθοδηγείται. Παρέχετε μια δωρεάν διανυκτέρευση στην επιλογή σας από 14 "πολυτελή ξενοδοχεία." Με την προαγωγή του Μαύρου Δρυμού-Άλπεων, μια τετραήμερη εκδρομή "ράλι" σας μεταφέρει από το εργοστάσιο κοντά στη Στουτγάρδη στο Μέλανα Δρυμό , μέσω των Αυστριακών Άλπεων και έπειτα στο Μόναχο .

Όπως συμβαίνει με πολλές από αυτές τις εταιρείες, η Mercedes-Benz διαθέτει εξαιρετικό κέντρο εμφάνισης δίπλα στο εργοστάσιό τους κοντά στη Στουτγάρδη. Μια περιήγηση στις γραμμές παραγωγής αξίζει επίσης τον χρόνο σας.

Οι θέσεις απόκλισης περιλαμβάνουν το εργοστάσιο και άλλες 13 πόλεις στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ισπανία, την Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Μπορούν να γίνουν ειδικές ρυθμίσεις για την απόρριψη στην Ιταλία, αλλά απαιτείται τέλος.

Το φθηνότερο επιλέξιμο μοντέλο για την ευρωπαϊκή παράδοση είναι το CLA Coupe , ξεκινώντας από ένα MSRP αξίας $ 32.400 USD.

Επιστροφή στο Ευρετήριο ευρωπαϊκών παραγγελιών