Η πιο γνωστή πόλη σπα της Γερμανίας: Baden Baden

Μόλις η παιδική χαρά των πλουσίων, οι πύλες της πιο διάσημης πόλης σπα της Γερμανίας είναι πλέον ανοιχτές για όλους. Φανταστικές βίλες rocco, η κομψότητα της γειτονικής Γαλλίας, μπουτίκ καταστήματα και - το καλύτερο από όλα - τα αποκαταστατικά νερά είναι όλα προσφέρονται.

Ιστορία του Baden-Baden

Βρισκόμενος στη σκοτεινή ρομαντική νοτιοδυτική γωνία της Γερμανίας, γνωστή ως Μέλανος Δρυμός, οι Ρωμαίοι που αγαπούν το σπα αποκαλούν την πόλη Aquae ("τα νερά") για τα θεραπευτικά της νερά.

Είχαν την ευθύνη για τη θεραπεία του ρευματισμού του αυτοκράτορα Caracalla και γιόρτασε αυτό το φυσικό φαινόμενο με την κατασκευή τριών λουτρών.

Ακόμη και μετά τη φυγή των Ρωμαίων, η πόλη διατήρησε τη φήμη της ως κέντρο υγείας. Ήταν χαιρετισμένος στο Μεσαίωνα για την αποταμίευση ανθρώπων από τον Black Death. Το όνομά του, η παλιά πληθυντική μορφή Bad ή "μπάνιο", πήρε ένα δεύτερο " Baden " για να το διακρίνει από όλα τα άλλα Baden στην Ευρώπη. Μέχρι τον 19ο αιώνα, ο αρχιτέκτονας Friedrich Weinbrenner κεφαλαιοποίησε τη φήμη της πόλης με μια νεοκλασική περιοχή spa. Προστέθηκε μια χαρτοπαικτική λέσχη και η θέση της ήταν τσιμεντωμένη ως χώρος χαλάρωσης και ευχαρίστησης. Οι διάσημοι επισκέπτες περιλαμβάνουν τον Τολστόι, πολλούς από τους οίκους Vanderbilt, τη Βασίλισσα Βικτώρια, τον Κάιζερ Βίλχελμ Α 'και ακόμη τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

Λουτρά του Baden-Baden

Τα λουτρά του Baden-Baden εξακολουθούν να αποτελούν το κύριο αξιοθέατό του. Τα ιαματικά νερά λέγεται ότι ανεβαίνουν από βάθος 6.500 ποδιών υπόγεια σε θερμοκρασίες μεταξύ 50 ° C και 68 ° C.

Κατά μήκος του δρόμου συλλέγει πολύτιμα μέταλλα που δίνουν στα νερά τις μοναδικές του ιδιότητες. Τα ξενοδοχεία συνήθως προσφέρουν τις δικές τους σπα και υπηρεσίες (όπως τα γνωστά Brenners), αλλά υπάρχουν και πολλά ιαματικά λουτρά παγκόσμιας κλάσης που μπορούν να σας δελεάσουν να φύγετε από το δωμάτιό σας.

Friedrichsbad

Αυτό το ιστορικό σπα χτίστηκε στα μέσα του 1800 και διαμορφώνεται στα ρωμαϊκά λουτρά με αρχικά ερείπια κάτω.

Μάρμαρο, αγάλματα και περίτεχνα κεκλιμένα ταβάνια παρέχουν έναν πλούσιο αέρα κομψότητας. Ο Mark Twain πιστώνει αυτό το σπα με την ανακούφιση από τους ρευματισμούς του και οι θεραπευτικές αγωγές του σάς μεταφέρουν σε ένα πρόγραμμα για την επίτευξη καλής υγείας.

Salina Meersalzgrotte

Τα θαλάσσια άλατα έχουν θετική επίδραση στο δέρμα και στις αναπνευστικές οδούς και έχουν χρησιμοποιηθεί από τη θεραπεία με Kneipp. Αυτό το σπα ειδικεύεται στη θεραπεία με το Salina Sea Salt Sea Grotto. Χρησιμοποιώντας άλατα Νεκράς Θάλασσας και Ιμαλαΐων, αυτό υποτίθεται ότι αντιμετωπίζει το ανοσοποιητικό σύστημα εκτός από τα οφέλη ομορφιάς του.

Caracalla Therme

Αυτό το κομψό, μοντέρνο σπα έχει τα πάντα. Επτά πισίνες, σάουνες , σιντριβάνια και καταρράκτες και ένα καφενείο είναι οι πισίνες της νεολαίας σας όλοι μεγάλωσαν. Για τους ντροπαλός spa-goers, το γυμνό περιορίζεται στην επάνω σάουνα και οι πισίνες είναι μαγιό που απαιτούνται.

Τα άλλα αξιοθέατα του Baden-Baden

Για να συνδυάσετε αυτό το περιβάλλον εσωτερικής χαλάρωσης, το Baden-Baden είναι επίσης ένας παράδεισος για υπαίθριες δραστηριότητες. Οι αγαπημένες γερμανικές εποχές του παρελθόντος όπως η πεζοπορία μπορούν να απολαύσουν με γκολφ και εγκαταστάσεις τένις που παρέχουν θερινή διασκέδαση ενώ το σκι αποτελεί προτεραιότητα το χειμώνα.