Η απόλυτη απόδραση αγριολούλουδα

3 Ημέρες Scenic Drives μέσω Texas Wildflower Country

Κάνοντας μια Κυριακή κίνηση στο λόφο χώρα για να δείτε τα αγριολούλουδα είναι μια χρονικά τιμημένη παράδοση Ώστιν. Για όσους αγαπούν αληθινά την προβολή ατελείωτων πεδίων αγριολούλουδων, ωστόσο, μπορεί να μην αρκεί μια ενιαία γραφική κίνηση. Μια τριήμερη αγριολούλουδα εστιασμένη διακοπές προσφέρει την ευκαιρία να δούμε πιο ποικίλο έδαφος και περισσότερους τύπους λουλουδιών. Λόγω της θέσης του στο σταυροδρόμι αρκετών διαδρομών αγριολούλουδου, το Kerrville είναι το ιδανικό σημείο για να χρησιμεύσει ως βάση για αυτή την περιπέτεια.

Ημέρα 1

Check in στο ξενοδοχείο Carlton Club Inn (126 Plaza Drive, 830-353-2799) στο Kerrville. Πρώην ένα μικρό συγκρότημα διαμερισμάτων, το Carlton Club Inn διαθέτει καταλύματα που κυμαίνονται από δωμάτια ενός υπνοδωματίου έως δύο υπνοδωματίων με πλήρεις κουζίνες. Μπορείτε να αποθηκεύσετε την κουζίνα με φαγητά από το κοντινό HEB (300 Main, 830-896-3600). Αν χρειαστεί να τεντώσετε τα πόδια σας μετά το αυτοκίνητο από το Ώστιν, το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τον ποταμό Γουαδελούπη.

Εάν φτάσετε στο ξενοδοχείο νωρίς το απόγευμα, ίσως έχετε χρόνο για μια σύντομη διαδρομή πριν το ηλιοβασίλεμα. Από το ξενοδοχείο, πάρτε το TX-27 δυτικά προς την μικρή πόλη Hunt. Μείνετε αριστερά καθώς το TX-27 συγχωνεύεται στο TX-39. Είναι μόνο περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο, και άνεμος κατά μήκος του ποταμού Γουαδελούπη. Εκτός από τους τόνους των αγριολούλουδων, θα συναντήσετε μερικές δραματικές παραβλέψεις και θα περάσετε αρκετές παρθένες ροές.

Κατά την άφιξή σας στο Hunt, προχωρήστε απευθείας στο Hunt Rock Cafe (1634 TX-39, 830-238-4410) για δείπνο.

Το απλό εστιατόριο έχει εκπληκτικά εκλεπτυσμένα πιάτα, όπως το χοιρινό φιλέτο σερβιρισμένο με σάλτσα μανγκό σερρανό και καβούρι enchiladas με σάλτσα κρέμα chipotle. Υπάρχουν εσωτερικά και εξωτερικά καθίσματα και τα παιδιά μπορούν να παίξουν πέδιλα στο περιφραγμένο αίθριο. Το παρακείμενο Hunt Store είναι ένα μικρό παντοπωλείο και κοινότητα συγκέντρωσης.

Ημέρα 2

Το καλύτερο σημείο πρωινού στο Kerrville είναι το Rio Ranch Cafe (2590 Junction Highway, 830-367-1850). Για ένα ελαφρύ, υγιεινό πρωινό, δοκιμάστε το Homemade Granola του Johnny, με χαλύβδινες βρώμες, καρύδια και βακκίνια. Εκείνοι με πιο έντονη ορέξη μπορεί να θέλουν να επιλέξουν το κοτόπουλο και τις βάφλες, που σερβίρονται με μια μεγάλη βελγική βανίλια και δύο κομμάτια ψητού και τηγανισμένου στήθους κοτόπουλου.

Για την επόμενη γραφική σας κίνηση, πάρτε το TX-16 βορειοανατολικά προς Fredericksburg . Αυτό το τμήμα της εθνικής οδού συνήθως έχει άφθονα αγριολούλουδα, αλλά η έλξη αστέρων βρίσκεται λίγα μίλια πέρα ​​από το Fredericksburg. Δεδομένου ότι η διαδρομή στο Fredericksburg είναι μόνο περίπου 30 λεπτά, πιθανότατα δεν θα είστε ακόμα έτοιμοι για ένα άλλο γεύμα. Ωστόσο, ο κεντρικός δρόμος του Fredericksburg έχει πολλά άλλα αξιοθέατα, από καταστήματα με αντίκες έως το εντυπωσιακό Εθνικό Μουσείο του πολέμου του Ειρηνικού. Ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να παραμείνετε μακρυά, η περιοχή του κέντρου του Fredericksburg είναι αρκετά μεγάλη για μια ωραία βόλτα και ένα μικρό παράθυρο για ψώνια.

Για το επόμενο τμήμα του ταξιδιού, αν παρακολουθείτε μαζί με το GPS σας, το gadget μπορεί να σας αποτύχει. Ο Βρόχος Πόλης Willow είναι ένας μικρός δρόμος που μπορεί να μην εμφανίζεται στον ηλεκτρονικό σας χάρτη. Συνεχίστε βόρεια στο TX-16 βόρεια του Fredericksburg για 13 μίλια. Στρίψτε δεξιά στο Ranch Road 1323.

Συνεχίστε 2.5 μίλια και στρίψτε αριστερά στο Willow City Loop. Μετά από αυτό, θα ανεβοκατεβείτε σε 13 μίλια από το χωριό, τα πεδία των μπλε βόμβων, το τρίχρωμο ινδικό κουβέρτα και τα λεπτό κοκκινωπό-μοβ ανθοδέσμη.

Λάβετε υπόψη ότι αυτό είναι ένα πολύ δημοφιλές αυτοκίνητο, ιδιαίτερα τον Απρίλιο και το Μάιο, προσέξτε λοιπόν τους άλλους οδηγούς και μην απογοητευτείτε από το ένδοξο τοπίο. Το μεγαλύτερο μέρος της γης από τις δύο πλευρές του δρόμου είναι ιδιωτική ιδιοκτησία, οπότε σκεφτείτε δύο φορές πριν ξεκινήσετε μια ανεπανάληπτη πεζοπορία στη γη κάποιου άλλου. Καθώς οδηγείτε, οι λόφοι μεγαλώνουν και οι απόψεις γίνονται όλο και πιο δραματικές. Ο δρόμος τελικά οδηγεί πίσω στο TX-16.

Εάν δεν είστε ακόμα έτοιμοι να επιστρέψετε στο Kerrville, μπορείτε να πάτε περίπου 20 μίλια βορειότερα στο TX-16 και να επισκεφτείτε την Enchanted Rock State Natural Area (16710 Ranch Road 965, 830-685-3636).

Ο ογκώδης ροζ-γρανίτης θόλος είναι το κεντρικό στοιχείο του πάρκου, αλλά η γη γύρω από αυτό καλύπτεται επίσης από αγριολούλουδα την άνοιξη.

Στο ταξίδι επιστροφής, πιθανότατα θα είστε έτοιμοι για μεσημεριανό γεύμα από τη στιγμή που θα επιστρέψετε στο Fredericksburg. Εάν ταξιδεύετε με παιδιά, θα αγαπούν τον Clear River (138 E. Main Street, 830-997-8490) στο κέντρο του Fredericksburg. Εκτός από τα βαριά σάντουιτς με σπιτικό ψωμί, το Clear River έχει παγωτό, πίτες, κέικ και καραμέλα - όλα γίνονται στο σπίτι.

Ημέρα 3

Επιστροφή στο Kerrville, ένα άλλο ιδανικό μέρος για ένα κατώφλι πρωινό είναι το εστιατόριο Save Inn (1806 Sidney Baker, 830-257-7484). Αν σας αρέσει ένα πικάντικο πρωινό Tex, δοκιμάστε το πιάτο migas. Οι φλοιοί πλιγούρι με μέλι και κανέλα είναι ένα άλλο αγαπημένο πλήθος. Η διακόσμηση μοιάζει ότι πιθανότατα δεν έχει αλλάξει πολύ από τη δεκαετία του '70, αλλά αυτό μόνο προσθέτει στη γοητεία της μικρής πόλης.

Για την σημερινή περιπέτεια, κατευθυνθείτε νότια στο TX-16 προς τη μικρή πόλη Medina. Στη Medina, πάρτε το δικαίωμα στο Ranch Road 337 προς το Vanderpool. Υπάρχουν πολλές περιστροφές και στροφές κατά μήκος αυτής της διαδρομής, συμπεριλαμβανομένων αρκετών αλλαγών σε υψόμετρο και οι προβολές αγριολούλουδου είναι απλά εκπληκτικές.

Στο Vanderpool (επίσης μια μικρή πόλη), κατευθυνθείτε βόρεια στο FM 187 για πέντε ακόμα μίλια και θα φτάσετε στο Lost Maples State Natural Area (37221 FM 187, 830-966-3413). Αυτό είναι ίσως το πιο όμορφο τμήμα του ταξιδιού. Εκτός από τα αγριολούλουδα, θα περάσετε από παλιές βελανιδιές και ειδυλλιακά αγροκτήματα. Το Lost Maples φιλοξενεί το μεγαλύτερο πληθυσμό μεγάλων σφενδάμων στο Τέξας. Είναι επίσης ένα από τα λίγα σημεία στο Τέξας με δραματικό χρώμα πτώσης. Το Ανατολικό Μονοπάτι στο πάρκο είναι μια γραφική αλλά κάπως επίπονη πεζοπορία. αν θέλετε απλώς να βουτήξετε το δάχτυλό σας στον ποταμό, υπάρχουν αρκετοί μικρότεροι περιπάτες κατά μήκος του νερού.

Για το ταξίδι επιστροφής, ακολουθήστε την ίδια διαδρομή και σκεφτείτε να σταματήσετε για μεσημεριανό γεύμα στο Patio Cafe (14024 TX-16, 800-449-0882) στη Μεδίνα, την πρωτεύουσα του Τέξας που καλλιεργεί μήλα. Βρίσκεται δίπλα στο Orchards Love Creek, το εστιατόριο διαθέτει διάφορα είδη μπιφτέκι και σάντουιτς, αλλά αφήνουν χώρο για επιδόρπιο. Το καφέ χρησιμοποιεί φρέσκα μήλα για να κάνει εκπληκτικές πίτες από μήλο, κύλινδροι, muffins και παγωτό.