Τα Χριστούγεννα του El Reno στα δυτικά σύνορα

Περιγραφή

Το προάστιο της Ελ Ρένο της Οκλαχόμα πόλης είναι γνωστό για το ετήσιο Φεστιβάλ Φρέσκων Κρεμμυδιών Burger Day , αλλά η πόλη διαθέτει επίσης μια μικρή απόλαυση των πόλεων κάθε χρόνο. Ονομάζεται "Χριστούγεννα στα δυτικά σύνορα", το δημοφιλές γεγονός διοργανώνεται από την κεντρική οδό El Reno και πραγματοποιείται συνήθως την πρώτη Πέμπτη του Δεκεμβρίου. Οι εορταστικές εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης προσελκύουν ένα πλήθος πάνω από 10.000 από το Ελ Ρένο και απέναντι από το μετρό, που απολαμβάνουν όλες τις δραστηριότητες όπως η αφήγηση, το καρότσι, μια παραγγελία Χριστουγέννων και πολλά άλλα.

2017 Λεπτομέρειες

Το 2017, τα Χριστούγεννα του El Reno στα Δυτικά σύνορα θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου. Η εκδήλωση ξεκινά στις 6 μ.μ. με την παλιομοδίτικη παρέλαση και ο τελετουργικός φωτισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι στις 7 μ.μ. Δραστηριότητες που εκτελούνται μέχρι τις 9 μ.μ.

Τοποθεσία & Οδηγίες

Τα Χριστούγεννα στην εκδήλωση του Δυτικού Frontier στο El Reno πραγματοποιούνται στο κέντρο της πόλης. Από την Οκλαχόμα Σίτι, ακολουθήστε το I-40 δυτικά και βγείτε βορειότερα στον αυτοκινητόδρομο 81. Η διαδρομή 66 ταξιδεύει επίσης δυτικά από την OKC, μέσω της Bethany και του Yukon πριν συγχωνευθεί με την εθνική οδό 81 στο El Reno.

Αδεια

Η είσοδος στα Χριστούγεννα του El Reno στα δυτικά σύνορα είναι απολύτως ελεύθερη.

Παρέλαση

Για πολλούς, το επίκεντρο των Χριστουγέννων για τα Δυτικά σύνορα είναι η παρέλαση στο κέντρο της πόλης. Η παλιομοδίτικη, θεματική παρέλαση αρχίζει στις 6 μ.μ. Περίπου 50 επιχειρήσεις, εκκλησίες και οργανώσεις συμμετέχουν με πλωτήρες. Τα προηγούμενα χρόνια έχουν συμπεριλάβει συμμετοχές από χορευτές χορού, το κλαμπ El Reno Cruisers Classic Car Club, το Mercy Hospital El Reno, τον Στρατό Σωτηρίας, σχολικές συγκροτήματα, μοτοσυκλέτες, ομάδες αλόγων, εκλεγμένους αξιωματούχους και πολλά άλλα.

Άλλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες

Μεταξύ των δραστηριοτήτων των Χριστουγέννων στις Δυτικές Συνόψεις:

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να ρωτήσετε σχετικά με τη συμμετοχή, καλέστε (405) 262-8888.

Κοντινά Ξενοδοχεία & Διαμονή

Ερχόμενοι από έξω από την πόλη για τα ετήσια Χριστούγεννα στην εκδήλωση του Δυτικού Frontier στο El Reno; Εδώ είναι μερικές επιλογές ξενοδοχείου σε κοντινή απόσταση. Επίσης, να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για τα καλύτερα ξενοδοχεία El Reno.