Γρίπη πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον, DC, συμπεριλαμβανομένων των Μέριλαντ και της Βιρτζίνια

Κάθε χρόνο στη χώρα αυτή το 5 έως 20 τοις εκατό του πληθυσμού παίρνει τη γρίπη, περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι πεθαίνουν από τη γρίπη και 200.000 νοσηλεύονται. Η γρίπη, ή η "γρίπη", είναι ένας μεταδοτικός αναπνευστικός ιός που μπορεί να είναι ήπιος ή σοβαρός. Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για τους πολύ νέους, άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω και για όσους έχουν χρόνιες ιατρικές παθήσεις. Η καλύτερη πρόληψη της γρίπης πρέπει να εμβολιαστεί.

Εδώ είναι πληροφορίες σχετικά με τη γρίπη και πού να πάρετε μια γρίπη πυροβολισμό στην περιοχή της Ουάσιγκτον, DC, συμπεριλαμβανομένης της Μέριλαντ και της Βιρτζίνια.

Τα πλάσματα της γρίπης συνιστώνται ιδιαίτερα για:

Πότε να πάρετε μια γρίπη Shot

Η εποχή της γρίπης διαρκεί από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο, οπότε ο καλύτερος χρόνος για να πάρετε μια γρίπη είναι ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος για να παρέχουν προστασία σε όλη την εποχή της γρίπη Ωστόσο, μπορείτε να πάρετε τη λήψη της γρίπης ανά πάσα στιγμή.

Κόστος μιας φωτογραφίας γρίπης

Το κόστος μιας βίας γρίπης κυμαίνεται από $ 15 έως $ 30, ανάλογα με το πού το παίρνετε. Η Medicare, η Medicaid και οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες καλύπτουν το κόστος των ασκήσεων γρίπης για ηλικιωμένους και άλλες ομάδες υψηλού κινδύνου.

Παρενέργειες

Οι περισσότεροι άνθρωποι που λαμβάνουν το εμβόλιο της γρίπης δεν έχουν παρενέργειες. Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, δεν μπορείτε να πάρετε τη γρίπη από τη γρίπη. Μερικές δευτερεύουσες ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί να εμφανιστούν είναι πόνος, ερυθρότητα ή οίδημα όπου δόθηκε ο πυροβολισμός ή πυρετός χαμηλού βαθμού.

Flu Shot Versus FluMist

Μέχρι το 2016-2017, είχατε δύο επιλογές για να προστατευθείτε από τη γρίπη: μια βολή ή ρινική ομίχλη ψεκασμού που ονομάζεται FluMist.

Οι υπεύθυνοι για την υγεία του Κέντρου Ελέγχου Ασθενειών (CDC) λένε τώρα ότι το ρινικό σπρέι δεν θα πρέπει πλέον να χρησιμοποιείται επειδή πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι δεν είναι αποτελεσματικό στην πρόληψη της γρίπης.

Πού να πάρετε μια shot γρίπης

Για να βρείτε έναν παροχέα εντοπισμού γρίπης κοντά σας, επισκεφθείτε την ενότητα "Βρείτε μια φωτογήρανση", μια ηλεκτρονική πηγή από την εταιρεία Maxim Health Systems, η οποία αναφέρει τις τοποθεσίες με ταχυδρομικό κώδικα.