Μια αναλαμπή του όμορφου Brentwood: Μια από τις πλουσιότερες γειτονιές του LA

Μια περιοχή γνωστών κατοίκων, Chic ψώνια, Haute Real Estate

Το Brentwood είναι γνωστό ως μία από τις πλουσιότερες περιοχές του Λος Άντζελες, με πληθυσμό περίπου 235.000 κατοίκους με πλούσιους επαγγελματίες, πολιτικούς και διασημότητες όπως ο Harrison Ford, ο Steve McQueen, ο Cindy Crawford, ο Gwyneth Paltrow, η Marilyn Monroe και ο Arnold Schwarzenegger.

Μια γοητευμένη Ύπαρξη Μέχρι ...

Συνορεύει με το διάσημο Mulholland Drive στα βόρεια, μια περιοχή που αποτελείται κυρίως από πολυτελή σπίτια μονοκατοικίας. Bel-Air προς τα ανατολικά. Mandeville Canyon στα δυτικά. και η λεωφόρος Wilshire Boulevard στα νότια, όπου κυριαρχεί ένα μείγμα μονοκατοικιών και διαμερισμάτων στην περιοχή νότια της λεωφόρου Sunset και κυρίως διαμερίσματα γεμίζουν την περιοχή νότια της λεωφόρου San Vicente.

Το σκάνδαλο του OJ Simpson

Το Brentwood είναι επίσης όπου έζησε ο OJ Simpson. Εξαιτίας αυτού, ο Brentwood έλαβε μεγάλη αρνητική προσοχή το 1994, όταν όλα τα μάτια μετατράπηκαν σε κάλυψη των δοκιμών δολοφονιών Nicole Brown Simpson και Ronald Goldman.

Η περιβόητη αστυνομική κυνηγησία του λευκού Bronco του OJ Simpson τελείωσε στο αρχοντικό του Brentwood. Το play-by-play αίθουσα συνεδριάσεων σχετικά με τη συνάντηση του Brown Simpson και της Goldman αναφέρθηκε στο εστιατόριο Mezzaluna του Brentwood (που έκλεισε τώρα) και στο σπίτι του Brentwood του πρώην στο 875 S. Bundy Drive.

Ιστορία της προσπάθειας

Το Brentwood ήταν κάποτε μέρος της επιχορήγησης γης Rancho San Vicente και Santa Monica. Το 1848, πωλήθηκε ως αγροτεμάχια μετά την ήττα του Μεξικού στον Μεξικανο-Αμερικανικό Πόλεμο.

Η περιοχή Brentwood ξεκίνησε στα τέλη του 19ου αιώνα ως τμήμα της μικρής κοινότητας της Westgate και το Λος Άντζελες επισύναψε το Brentwood το 1916. Σήμερα, η λεωφόρος Westgate παραμένει ως υπενθύμιση για αυτό το παρελθόν.

Πολλοί τοπικοί δρόμοι ονομάζονται από βρετανικές περιοχές όπως το Barrington, το Bristol και το Gorham, αλλά η γειτονιά δεν έχει καμία σχέση με το Brentwood της Αγγλίας.

Το 1961, πυρκαγιά , που εξαπλώθηκε από τους ανέμους της Santa Ana, εξαπλώθηκε στο Brentwood. Αν και 484 σπίτια, πλήρως 22% των σπιτιών εκείνη την εποχή, καταστράφηκαν, κανείς δεν σκοτώθηκε.

Η πυρκαγιά, ωστόσο, έκαψε 16.090 στρέμματα γης και προκάλεσε ζημιές ύψους περίπου 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η σημερινή ασφαλή, σταθερή κοινότητα

Ο Brentwood επέστρεψε και είναι πλέον μια ασφαλής, σταθερή κοινότητα, σύμφωνα με το LA Life, όπου 10 δημόσια και ιδιωτικά σχολεία επιτελούν πολύ υψηλότερα από τους κρατικούς στόχους, όπου το έγκλημα είναι κατά 44% χαμηλότερο από τον μέσο όρο της περιφέρειας LA και όπου τα πολυτελή σπίτια της περιοχής πωλούν περίπου $ 550 ένα τετραγωνικό πόδι (94 τοις εκατό των σπιτιών της LA είναι λιγότερο δαπανηρή) και τα ακριβό condos πηγαίνουν για περίπου $ 460 ένα τετραγωνικό πόδι (92 τοις εκατό των LA condos είναι λιγότερο δαπανηρή).

Παραδόσεις Brentwood

Είναι επίσης μια κοινότητα τοπικών παραδόσεων, όπως η ετήσια άνοδος του μεσημεριανού γκαζόν της Σχολής Αρκετών για Κορίτσια, η διακόσμηση των πολύτιμων κοραλλιών του San Vicente Boulevard με φώτα διακοπών κάθε χρόνο και η περιστασιακή παρέλαση της Ημέρας Μνήμης.

Όταν τα καταστήματα Brentwood, Dines, και Lives

Οι Denizens του Brentwood ψωνίζουν για το καθημερινό ψωμί τους στο τοπικό Whole Foods ή σε κοντινό Bristol Farms, ένα κατάστημα τόσο πολυτελές που έχει το δικό του διαχειριστή κρασιού και ένα όμορφο τμήμα λουλουδιών που είναι γνωστό ότι προμηθεύει λουλούδια για γάμους.

Για ένα γεύμα έξω, οι κάτοικοι μπορούν να παραγγείλουν από ένα από τα εστιατόρια στο γραφικό Brentwood Country Mart (όπου οι παπαράτσι κατασκηνώνουν σε αναζήτηση διασημοτήτων), ή μπορεί να έχουν μεσημεριανό γεύμα στο εστιατόριο στο Getty Center, όπου μπορούν να απολαύσουν εκπληκτική θέα και αυτή η πανέμορφη πανεπιστημιούπολη του Μουσείου Getty και άλλων προγραμμάτων του Getty Trust.

Για χαλάρωση, υπάρχει πάντα γκολφ στο πανέμορφο Brentwood Country Club.

Έπειτα, είναι το σπίτι ενός από τα twentyysomething enclaves μέσα Brentwood που διαβάζουν σαν oda στο καλά-to-do, από το Brentwood Country Estates και το πύργο Mountaingate στο Brentwood Hills και το Brentwood Highlands.