Ο αγώνας μπαλόνι του Μεγάλου Δασικού Πάρκου

Μια διασκεδαστική πτώση παράδοση στο St. Louis

Ο αγώνας Balloon Race του Great Forest Park είναι ένα από τα κορυφαία γεγονότα της πτώσης στο St. Louis. Ο αγώνας φέρνει 70 μπαλονιών από όλη τη χώρα και εκατοντάδες χιλιάδες θεατές. Αλλά η εκδήλωση δύο ημερών είναι πολύ περισσότερο από μια κούρσα με μπαλόνια. Ξεκινάει με το θεαματικό Balloon Glow την Παρασκευή το βράδυ και υπάρχει μια ολόκληρη μέρα δραστηριοτήτων γύρω από τον μεγάλο αγώνα το Σάββατο.

Ημερομηνίες και ώρες

Το 2016 Glow Balloon προγραμματισμένο για την Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου, έχει ΑΚΥΡΩΣΕΤΑΙ λόγω βροχής και καταιγίδων. Ο αγώνας για τα μπαλόνια είναι ακόμα προγραμματισμένος για το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 4:30 μ.μ. , αλλά οι δραστηριότητες πριν από τον αγώνα αρχίζουν το μεσημέρι.

Αν βρέχει το Σάββατο, ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου. Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Η λάμψη του μπαλονιού

Είναι εντυπωσιακό να βλέπετε 70 μπαλόνια που επιπλέουν πάνω από την πόλη του Σαιντ Λούις, αλλά για μια πραγματικά εκπληκτική θέα, μην χάσετε το Balloon Glow το βράδυ της Παρασκευής. Δεκάδες πιλότοι θα φουσκώσουν τα μπαλόνια τους (αλλά δεν απογειώνονται) στο κεντρικό πεδίο κοντά στο κουτί κοσμημάτων . Καθώς αρχίζει να σκοτεινιάζει, η λάμψη από τα μπαλόνια δημιουργεί μια σουρεαλιστική και όμορφη τοποθεσία. Ρίξτε στον ήχο των καυστήρων μπαλόνια, καθώς και εξαιρετικό φαγητό και ποτό, και έχετε μια γεμάτη γιορτή για τις αισθήσεις. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να συναντήσουν τους πιλότους και να μάθουν περισσότερα για το τι χρειάζεται για να διοργανωθεί ένα μπαλόνι θερμού αέρα. Το Balloon Glow τελειώνει με μια έκθεση πυροτεχνημάτων στις 21:15

Δραστηριότητες προ-αγώνα

Το Σάββατο, τα πλήθη θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται στις κεντρικές ώρες πριν από τον αγώνα. Το Food Court ανοίγει το μεσημέρι, όπως και η Περιοχή Δραστηριότητας για Παιδιά Purina, η οποία προσφέρει βόλτες με πόνυ, χειροτεχνίες και παιχνίδια για να κρατήσουν τα παιδιά απασχολημένα μέχρι τον αγώνα.

Υπάρχει επίσης ζωντανή μουσική και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Πολλοί συμμετέχοντες επιθυμούν να φέρουν κουβέρτες και καλάθια πικ-νικ και να περάσουν ολόκληρο το απόγευμα στο πάρκο. Ψυγεία, κατοικίδια ζώα και οινοπνευματώδη ποτά επιτρέπονται, αλλά οι ανοιχτές σχάρες φλόγας δεν είναι. Προγραμματίστε να φτάσετε νωρίς για να βρείτε ένα καλό σημείο κοντά στο κεντρικό πεδίο όπου μπαίνουν τα μπαλόνια.

Έτοιμο, Σετ, Κούρσα

Το κύριο γεγονός είναι ένας κλασικός αγώνας μπαλόνι "κυνηγόσκυλων και λαγωνικών", με το μπαλόνι Energizer Bunny ως το τέλειο "λαγό". Στις 4:30 μ.μ., ο Μπάνι ξεκινά από το Central Field και παίρνει ένα σύντομο ξεκίνημα, προτού να κυνηγηθεί από τα άλλα 70 μπαλόνια. Στόχος τους είναι να ακολουθήσουν τη διαδρομή του Bunny και, μετά την προσγείωση του Bunny Balloon, ρίξτε μια τσάντα πουλιών όσο το δυνατόν πλησιέστερα στον τόπο προσγείωσης. Αυτός που έρχεται πιο κοντά στο Bunny κερδίζει τον αγώνα.

Χώρος στάθμευσης και μεταφορά

Όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε μεγάλο γεγονός στο Forest Park , μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί χώρος στάθμευσης κοντά στις δραστηριότητες. Οι πιο κοντινές θέσεις στάθμευσης στη θέση αγώνα είναι οι Άνω και Κάτω Muny Lots, αλλά αν θέλετε ένα από αυτά τα σημεία να προγραμματίσετε να φτάσετε νωρίτερα. Οι διοργανωτές λένε ότι οι περισσότερες θέσεις στάθμευσης σε όλο το Forest Park είναι γεμάτες μέχρι τις 2 μ.μ. την ημέρα του αγώνα. Το καλύτερο στοίχημα είναι να παρακάμψετε τις ενοχλήσεις κυκλοφορίας και στάθμευσης και να πάρετε το Metrolink, αν και απαιτεί ακόμη μια βόλτα. Οι πλησιέστεροι σταθμοί Metrolink είναι το Central West West και το Forest Park-DeBaliviere. Η περιοχή του αγώνα απέχει περίπου 15 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Central West End και 25 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Forest Park-DeBaliviere.