Το κοσμηματοπωλείο στο δασικό πάρκο

Το Art Deco είναι ένα όμορφο μέρος για να επισκεφτείτε

Πολλά από τα κορυφαία αξιοθέατα του St. Louis βρίσκονται στο Forest Park . Αφού φτάσετε στο ζωολογικό κήπο , το Επιστημονικό Κέντρο και τα μουσεία, αφιερώστε χρόνο για να επισκεφτείτε το θερμοκήπιο Jewel Box και το ωδείο. Τα γυάλινα τείχη των 50 ποδιών και ο σχεδιασμός art deco κάνουν ένα όμορφο σκηνικό για τις εκατοντάδες λουλούδια και τα εξωτικά φυτά μέσα. Το Jewel Box είναι ένα από τα δύο μέρη του Forest Park που είναι εγγεγραμμένα στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Περιοχών.

Τοποθεσία, Ώρες, Εισαγωγή

Το Jewel Box βρίσκεται στη διασταύρωση των Wells και McKinley Drives στο Forest Park. Όταν εισέρχεστε στο πάρκο από τη Hampton Avenue, πάρτε δεξιά στην Wells Drive στον κυκλικό κόμβο και θα δείτε το Jewel Box στα αριστερά σας.

Τι θα δείτε

Το Jewel Box είναι γεμάτο με εκατοντάδες φυτά και άνθη όλο το χρόνο. Υπάρχει ένα μεγάλο σιντριβάνι στη μέση του θερμοκηπίου με λουλούδια που απλώνεται προς όλες τις κατευθύνσεις. Ορισμένες από τις καλύτερες εποχές για να επισκεφθείτε είναι κατά τη διάρκεια των εποχιακών εκδηλώσεων κάθε χρόνο, συμπεριλαμβανομένων των πριονιών την άνοιξη και των poinsettias την εποχή των Χριστουγέννων.

Ο χώρος έξω από το Jewel Box αξίζει επίσης να εξερευνήσετε. Τους ζεστούς μήνες, μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στους κήπους με τριαντάφυλλα και λίμνες. Σε κρύους μήνες, επισκεφθείτε τον κήπο του αγάλματος με ένα άγαλμα του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης και ένα μνημείο για βετεράνους του κορεατικού πολέμου.

Τελετές γάμου

Το Jewel Box είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για να παντρευτούν στο St.

Louis. Οι πρόσφατες ανακαινίσεις έχουν βελτιώσει ακόμη περισσότερο την τοποθεσία. Υπάρχει αίθουσα δεξιώσεων, μεγάλο δωμάτιο νύφης και νέες τουαλέτες για γάμους και άλλες ιδιωτικές εκδηλώσεις. Οι φυτικές οθόνες μπορούν να μετακινηθούν και να αλλάξουν όπως είναι απαραίτητο. Το κόστος για το βιβλίο Jewel Box για γάμο είναι $ 1000 και οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν μέχρι και δύο χρόνια εκ των προτέρων.

Flora Conservancy

Όπως πολλά από τα κορυφαία αξιοθέατα στο Σεντ Λούις, το Jewel Box εξαρτάται από τους εθελοντές να βοηθήσουν να διατηρηθεί το θερμοκήπιο σε λειτουργία. Η Flora Conservancy of Forest Park είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εργάζεται για τη διατήρηση των φυτών και των φυτικών οθονών στο Jewel Box και σε όλο το πάρκο.

Εάν ενδιαφέρεστε για άλλα υπαίθρια αξιοθέατα στο Σεντ Λούις, μην χάσετε τον Βοτανικό Κήπο του Μισσούρι και το Φυσικό Αποθεματικό Shaw.