Εύκολα φυτά τοπίου της έρημο

Εύκολα φυτά για αυλές της ερήμου

Εάν ήσασταν στο Φοίνιξ, ξέρετε ότι το Φοίνιξ δεν είναι όλοι καφετιά άμμος και φυσαλίδες. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι εκπλήσσονται από την ποικιλία των φυτών στην έρημο. Είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι όταν ανακαλύπτουν ότι πολλά φυτά της ερήμου παραμένουν πράσινα όλο το χρόνο και έχουν υπέροχα λουλούδια.

Δεν χρειάζεται να είστε εμπειρογνώμονας στον τομέα της κηπουρικής για να έχετε ευχάριστους, πολύχρωμους θάμνους και θάμνους στον ερημικό κήπο.

Δεν χρειάζεται να είσαι πλούσιος. Πολλά φυτά ερήμων είναι πολυετείς (πρέπει να τα φυτέψετε μόνο μία φορά), ανθεκτικά, χαμηλής φροντίδας, σχετικά ανθεκτικά στην ξηρασία, εύκολο να βρεθούν, αρκετά φθηνά για να αγοράσουν και να παρέχουν υπέροχο χρώμα πολλές φορές κατά τη διάρκεια του έτους. Αυτά τα φυτά της ερήμου δεν είναι σπάνια. μετά από λίγο, θα παρατηρήσετε ότι είναι παντού - ακόμα και στους αυτοκινητόδρομους και στα δημόσια πάρκα. Γιατί; Για τους ίδιους τους λόγους που μόλις ανέφερα. Αυτά τα φυτά της ερήμου είναι εξαιρετικές επιλογές για ανθρώπους που δεν θέλουν να περάσουν πολύ χρόνο στην αυλή αλλά θέλουν μια ωραία, πολύχρωμη εμφάνιση στον κήπο της ερήμου.

Λάβετε υπόψη ότι όλα αυτά τα φυτά θα ευδοκιμήσουν στην περιοχή Phoenix, αλλά όχι σε άλλα μέρη της Αριζόνα, όπου έχουμε τα πάντα, από τη χαμηλή έρημο έως την υψηλή έρημο και ακόμη και τις υποαλπικές συνθήκες. Με λίγο νερό και συντήρηση, θα κάνουν καλά στη ζώνη Φοίνιξ . Ακολουθήστε τις οδηγίες του μηνιαίου κήπου και τις συμβουλές για την αύξηση των χρονοδιαγραμμάτων ποτίσματος, το κλάδεμα όταν χρειάζεται, την προστασία από τον παγετό του θάμνου το χειμώνα και πολλά άλλα.

Ενώ η εστίαση εδώ είναι σε θάμνους και θάμνους, υπάρχουν, φυσικά, λουλούδια της ερήμου που αναπτύσσονται στην κατώτερη Αριζόνα έρημο. Ίσως επίσης να θέλετε να πειραματιστείτε με τη φύτευση αγρίων πτηνών .

Εντάξει ας πάμε. Εδώ είναι οι προτάσεις μου για τους εύκολους θάμνους της ερήμου, τα δέντρα και τα φυτά για την αυλή ή τον κήπο της έρησής σας.

Πιο εύκολη φυτά της ερήμου
Bougainvillea
Πικροδάφνη
Lantana
Purple Sage / Texas Sage
Διακοσμητική χόρτο
Νεράιδα Duster
Κόκκινο πουλί του παραδείσου
Orange Jubilee
Κίτρινα κουδούνια
Μεξικάνικη Πετούνια
Μπουκάλι

Δείτε φωτογραφίες από όλα αυτά τα φυτά της ερήμου.