Χαβάη σε έναν προϋπολογισμό

Πώς να πάτε στη Χαβάη για τρεις εβδομάδες σε δύο εβδομάδες αξίας χρημάτων.

Η Χαβάη είναι η κατάσταση για τους εραστές. Ίσως αυτό είναι όπου θέλετε να πάτε για το μήνα του μέλιτος σας. Ίσως θέλετε να πάτε στην κατασκήνωση της άγριας φύσης, να ανεβείτε σε ένα μπαμπού δάσος ή να σταθείτε στα σύννεφα. Ίσως πρέπει να δοκιμάσετε τα κύματα σε αυτή τη νέα σανίδα. Ίσως θέλετε απλά να ξεφύγετε από όλα αυτά.

Όποιο και αν είναι το πάθος σας, θα το βρείτε στα πανέμορφα νησιά της Χαβάης. Αυτά τα νησιά είναι η πιο μακρινή γη από οποιαδήποτε άλλη γη στον κόσμο.

Κάθε νησί είναι μοναδικό με τον δικό του τρόπο.

Η μετάβαση στη Χαβάη ήταν το σύζυγό μου και το όνειρό μου, αλλά η Χαβάη είναι πολύ μακριά από το σπίτι μας στη Μασαχουσέτη και μπορεί να είναι ένα πολύ ακριβό ταξίδι.

Με κάποιο σχεδιασμό και δουλειά, κάναμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Ελπίζω ότι αυτό το χαρακτηριστικό σας εξοικονομεί χρόνο (και χρήματα), επειδή ξέρω ότι θα προτιμούσατε να περάσετε εκείνη την ώρα σε ένα ή σε όλα τα νησιά της Χαβάης .

Συμβουλές για την εξοικονόμηση χρημάτων

Σας έδωσα μερικές συμβουλές, αλλά αν θέλετε να εξοικονομήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα κάνετε τη δική σας εργασία. Ένα μέρος όπου μέναμε έδειξε δύο διαφορετικές τιμές σε διάφορες ιστοσελίδες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει το χαμηλότερο ποσοστό. Θα διαπιστώσετε ότι κάποια Bed & Breakfasts και πανδοχεία έχουν διαπραγματεύσιμες τιμές.

Εάν έχετε την υπομονή να συνεχίσετε να επιστρέφετε σε διάφορες ιστοσελίδες για να δείτε αν οι τιμές έχουν αλλάξει, μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Είχαμε πολύ καλή τύχη να βρούμε καταλύματα χρησιμοποιώντας το priceline.com.

Πήγαμε στη Χαβάη για τρεις εβδομάδες, όταν αρχικά ο προϋπολογισμός μας ήταν για δύο εβδομάδες. Χρησιμοποιώντας τις συμβουλές που μοιράστηκα μαζί σας, καταλήξαμε να ξοδέψουμε το ίδιο ποσό για τις τρεις εβδομάδες που είχαμε προγραμματίσει να περάσουν για δύο εβδομάδες. Είχαμε μια φανταστική στιγμή σε έναν προϋπολογισμό, και μπορείτε επίσης.