Γκολφ Κρουαζιέρα στη Χαβάη

Πάρτε μια κρουαζιέρα γκολφ στη Χαβάη. Είναι η απόλυτη διακοπές γκολφ - Από Cameron Porter

Μπορείτε να φανταστείτε να παίζετε έναν γύρο γκολφ ανάμεσα στους φοίνικες, με ατελείωτη θέα στον ωκεανό από τους ωκεάνιους βράχους, ένα ελαφρύ καλοκαιρινό αεράκι και τον ήχο των κυμάτων στο παρασκήνιο; Η Χαβάη έχει μερικά από τα καλύτερα γήπεδα γκολφ στον κόσμο και ποιος καλύτερος τρόπος να τα απολαύσετε στη συνέχεια σε μια αφιερωμένη κρουαζιέρα γκολφ της Χαβάης. Μπορείτε να απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα γήπεδα γκολφ στον κόσμο, ενώ απολαμβάνετε την παιδική χαρά της Χαβάης.

Στο πλοίο θα περάσετε υπέροχα φαγητά και κρασί, ψώνια και δραστηριότητες και μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πολλά αξιοθέατα και τις ακτοπλοϊκές εκδρομές εάν θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από το γκολφ (αλλά δεν θέλετε).

Ο γκολφ αυξάνεται καθημερινά και είναι δημοφιλής σε όλο τον κόσμο. Η Χαβάη έχει μερικά από τα πιο όμορφα γήπεδα γκολφ στον κόσμο που απλώνεται σε 4 νησιά και τι καλύτερα να τα απολαύσετε, στη συνέχεια, από ένα κρουαζιερόπλοιο της Χαβάης. Πολλά από τα μαθήματα έχουν κερδίσει βραβεία και έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί για διεθνή και PGA events.

Οι κρουαζιέρες γκολφ της Χαβάης έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τις βασικές βάσεις γης στις διακοπές γκολφ της Χαβάης. Στην κρουαζιέρα γκολφ της Χαβάης δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την αλλαγή ξενοδοχείων, πτήσεις με λεωφορείο και μεταφορές, ενοικίαση αυτοκινήτων σε κάθε νησί και όλα αυτά τα άλλα πράγματα που δεν θέλετε να ανησυχείτε. Συνδυάζοντας διακοπές γκολφ στη Χαβάη και διακοπές διακοπών στην Χαβάη, θα βρείτε πιο προσιτές τιμές από τις συνήθεις διακοπές στη Χαβάη με γήπεδα, χάρη στην ελαχιστοποίηση των μεταφορών, των πτήσεων και άλλων εφιάλτων.

Η ομορφιά μιας κρουαζιέρας γκολφ της Χαβάης είναι ότι μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι του γκολφ γνωρίζοντας ότι το υπόλοιπο της οικογένειας είναι καλά εξυπηρετείται. Υπάρχουν πολλές ακτοπλοϊκές εκδρομές και δραστηριότητες στο πλοίο που είναι βέβαιο ότι θα κρατήσουν όλη την οικογένεια διασκεδάσει για τη διάρκεια της κρουαζιέρας γκολφ της Χαβάης.

Το NCL (νορβηγική κρουαζιερόπλοια) είναι ο σημαντικότερος φορέας διεξαγωγής αφιερωμένων διασυνοριακών κρουαζιέρων στη Χαβάη και προσφέρουν ημερήσιες κρουαζιέρες γκολφ της Χαβάης 7 ημερών στα πλοία τους την υπερηφάνεια της Αμερικής και την υπερηφάνεια του Aloha.

Το NCL έχει συμπεριλάβει μερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά για να κάνει την κρουαζιέρα γκολφ της Χαβάης ακόμα πιο ευχάριστη. Η NCL θα φροντίσει για όλες τις πτυχές από την προχωρημένη κράτηση, μεταφορά, μαθήματα, εξοπλισμό και αντιστοίχιση παικτών. Το NCL προσφέρει επίσης μια σειρά επιλογών ενοικίασης club, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο σύνολο κλαμπ κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας. Εναλλακτικά, οι επισκέπτες που φέρνουν τους δικούς τους συλλόγους θα εγγραφούν αυτόματα στο πρόγραμμα Club Valet της NCL. Η υπηρεσία Valet περιλαμβάνει ασφαλή αποθήκευση συλλόγων, καθημερινό καθαρισμό club και καθημερινή παράδοση στην αποβάθρα και επανεγκατάσταση κάθε μέρα που παίζετε. Αυτή η υπηρεσία έρχεται με χρέωση $ 40.

Τα γήπεδα γκολφ που θα συναντήσετε στην κρουαζιέρα γκολφ της Χαβάης σας χαρακτηρίζουν ως μερικά από τα πιο όμορφα γήπεδα γκολφ στον κόσμο. Πολλοί από αυτούς είναι μαθήματα παγκόσμιας κλάσης catering για παίκτες του γκολφ όλων των επιπέδων εμπειρίας. Πολλά από τα μαθήματα γκολφ της Χαβάης κατατάσσονται στα Top 100 Μαθήματα του Golf Digest που μπορείτε να παίξετε.

Στην κρουαζιέρα γκολφ της Χαβάης θα έχετε την επιλογή αρκετών γηπέδων γκολφ της Χαβάης που διαδίδονται στα τέσσερα νησιά της Χαβάης, του Kauai, του Maui και του Oahu. Παρακάτω είναι μόνο μερικά από τα πιο δημοφιλή μαθήματα για να πάρετε το στόμα πότισμα σας.

Γήπεδο γκολφ Poipu Bay, Kauai. Το Poipu Bay Golf Course είναι ίσως το πιο δημοφιλές γήπεδο γκολφ της Χαβάης και πρέπει να παίξετε.

Το μάθημα έχει περιγραφεί περίπλοκα κατά μήκος των βράχων του νησιού Kauai. Το γήπεδο γκολφ Poipu Bay φιλοξένησε την εκδήλωση PGS Grand Slam για ένα θεαματικό 13 συνεχόμενα χρόνια με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα να περπατούν τις διαδρομές του. Το προκλητικό Golf Poipu Bay έχει μερικές συναρπαστικές υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας, όπως το δορυφορικό σύστημα πλοήγησης μέσα στο καλάθι, το οποίο δείχνει την ακριβή απόσταση σας από την τοποθέτηση των οπών και των ακίδων.

Hapuna Γήπεδο Γκολφ, Big Island. Το Princeville στο Hanalei Prince Course είναι ένα από τα κορυφαία γήπεδα γκολφ της Αμερικής. Η πορεία πριγκίπισσα ονομάστηκε ως Golf Digest's Golf Digest αριθμό 1 γήπεδο γκολφ στο κράτος της Χαβάης. Το Golf Digest βαθμολόγησε επίσης τον αριθμό 5 από τα κορυφαία 75 μαθήματα θέρετρων στον κόσμο και τον αριθμό 66 των "100 μεγαλύτερων μαθήματα της Αμερικής".

Makaha Resort & Golf Club, Οχάου. Το μάθημα είναι γνωστό ως γήπεδο γκολφ νούμερο 1 του Oahu, όπως έχει βαθμολογηθεί από το περιοδικό Honolulu.

Το Makaha Resort & Golf Club είναι κρυφό μυστικό. Απολαμβάνει μια γαλήνια τοποθεσία, ανάμεσα στα γύρω βουνά Waianae με θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό. Το θέρετρο προσφέρει στους τουρίστες ανέσεις όπως το γήπεδο γκολφ 18 οπών παγκόσμιας κλάσης, το pro-shop, η πισίνα, οι εταιρικές αίθουσες συσκέψεων, οι εγκαταστάσεις δεξιώσεων, το εστιατόριο και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.

Λοιπόν, γιατί να μην συνδυάσετε το καλύτερο και των δύο κόσμων και να πάρετε μια κρουαζιέρα γκολφ της Χαβάης σήμερα;

Άρθρο Με Cameron Porter