Τα καλύτερα γεγονότα του Ιανουαρίου

7 συμβάντα για προσθήκη στο ημερολόγιό σας τον Ιανουάριο

Ο Ιανουάριος είναι ένας αξιοσημείωτα σκληρός καιρός σε καιρό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το ξοδεύετε κρυμμένο σε εσωτερικούς χώρους - όχι με τόσα πολλά που συμβαίνουν στην πόλη αυτό το μήνα. Είτε ενδιαφέρεστε για την τέχνη και το ντιζάιν, το θέατρο, το φιλμ ή το φαγητό, υπάρχει κάτι που πρέπει να προκαλέσει το ενδιαφέρον σας. Εδώ είναι επτά από τα καλύτερα γεγονότα Ιανουαρίου 2018 στο Τορόντο.

Επόμενο φεστιβάλ θεάτρου (3-14 Ιανουαρίου)

Παράγεται από το Toronto Fringe, το επόμενο στάδιο είναι η πρεμιέρα του χειμερινού θεατρικού θεάτρου του Τορόντο και το γεγονός ότι λειτουργεί σαν μια πλατφόρμα για τους προηγούμενους καλλιτέχνες της Fringe να μεταφέρουν το έργο τους σε ένα ακόμη ευρύτερο κοινό.

Μπορείτε να περιμένετε μια σειρά από δέκα εταιρίες που παρουσιάζουν μερικά από τα καλύτερα ταλέντα indie θεάτρου από το Τορόντο και πέρα ​​από το comedy ensemble μέχρι solo shows. Όλη η διασκέδαση γίνεται στο Factory Theatre στο Mainspace, στο Studio και στο προθάλαμο. Τα εισιτήρια είναι $ 15 για εκδηλώσεις Mainspace και Studio (60-90 λεπτά) και $ 10 για Προβολείς Προβολών (30 λεπτά) και μπορούν να αγοραστούν online στο www.fringetoronto.com ή τηλεφωνικά στο 416-966-1062.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Top 10 του Καναδά (12-21 Ιανουαρίου)

Οι ταινίες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε μια ψυχρή χειμωνιάτικη μέρα και τον Ιανουάριο μπορείτε να δείτε μερικά από τα καλύτερα στην καναδική ταινία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Top 10 του Καναδά που λειτουργεί σε TIFF Bell Lightbox για 10 ημέρες. Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει 10 ταινίες σε διάστημα 10 ημερών, μαζί με συναφείς κύκλους προγραμματισμού και μάθησης, όπως συνεδρίες Q & A με διευθυντές και συζητήσεις σε ομάδες. Το φεστιβάλ, που ιδρύθηκε το 2001, αποσκοπεί στην προβολή και προώθηση του σύγχρονου καναδικού κινηματογράφου.

Το Διεθνές Σκάφος του Τορόντο (12-21 Ιανουαρίου)

Το Κέντρο Enercare στο Exhibition Place θα φιλοξενήσει την ετήσια Διεθνή Έκθεση Σκαφών του Τορόντο τον Ιανουάριο, όπου θα υπάρχει κάτι για όλους, από αρχάριους έως έμπειρους ναυτικούς. Εκτός από τα εκπαιδευτικά σεμινάρια, τις προθήκες νέων προϊόντων και την πρακτική εξάσκηση, υπάρχουν κάποιες διασκεδαστικές ιδιαιτερότητες, όπως η εσωτερική λίμνη, η οποία συμβαίνει να είναι η μεγαλύτερη εσωτερική λίμνη για boaters στον κόσμο.

Η λίμνη θα είναι η περιοχή των διαφόρων διαδηλώσεων και εκδηλώσεων και μπορείτε ακόμη να πάρετε δωρεάν κανό ή καγιάκ.

Το Φεστιβάλ Τορόντο Design Offsite (15-21 Ιανουαρίου)

Από τις 15 έως τις 21 Ιανουαρίου, το Φεστιβάλ Design Offsite Design (TDOF) του Τορόντο φέρνει στο προσκήνιο το σχεδιασμό από τα στούντιο και τα εργαστήρια και έξω από την πόλη για να απολαύσει. Η φετινή γιορτή, η μεγαλύτερη πολιτιστική γιορτή του Καναδά, θα φέρει πάνω από 100 εκθέσεις και εκδηλώσεις σε όλη την πόλη σε πολυάριθμους χώρους σε όλη την πόλη. Οι χώροι μπορούν να είναι οτιδήποτε από μια έκθεση που εμφανίζεται σε ένα παράθυρο καταστήματος σε μια εγκατάσταση μεγάλης κλίμακας σε μια γκαλερί.

Ελάτε στο δωμάτιό μου (18-21 Ιανουαρίου)

Το ξενοδοχείο Gladstone θα ξαναβάλει την ετήσια εκδήλωση σχεδιασμού του, εισάγοντας τώρα το 15ο έτος. Το δημοφιλές γεγονός συμβαίνει σε συνδυασμό με το TDOF και το Interior Design Show (IDS) με πάνω από 25 κολεκτίβες με καναδούς και διεθνείς καλλιτέχνες και σχεδιαστές. Το Come Up To My Room πραγματοποιείται στις 18-21 Ιανουαρίου και θα παρουσιάσει το έργο τόσο των καθιερωμένων όσο και των επερχόμενων καλλιτεχνών, σχεδιαστών και κολεκτίβων και πραγματοποιείται σε τρεις ορόφους του ιστορικού ξενοδοχείου Gladstone. Οι εγκαταστάσεις σε όλο το διάστημα προορίζονται να ενθαρρύνουν περισσότερο από παθητική προβολή και αντ 'αυτού να εμπνεύσουν νέες ιδέες και να προκαλέσουν διάλογο.

Έπιπλα εσωτερικού χώρου (18-21 Ιανουαρίου)

Αν χρειάζεστε έμπνευση για το επόμενο έργο εσωτερικού σχεδιασμού σας ή απλά θέλετε μερικές συμβουλές για την εξόρυξη του σπιτιού σας μέσα στο επόμενο έτος, ένα ταξίδι στο εσωτερικό σχέδιο επίδειξης θα πρέπει να παρέχει ό, τι χρειάζεστε. Η έκθεση εσωτερικού σχεδιασμού, που πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Κέντρο Metro Toronto, βρίσκεται τώρα στο 20ο έτος της και συνεχίζει να παρουσιάζει τόσο φημισμένους και διεθνείς μάρκες και σχεδιαστές σε σεμινάρια και εκθέματα που εισάγουν τους επισκέπτες σε μερικά από τα καλύτερα που έχει ο κόσμος του σχεδιασμού.

Winterlicious (26 Ιανουαρίου - 8 Φεβρουαρίου)

Θα μπορούσε να είναι κρύο έξω, αλλά το φαγητό σε ορισμένα από τα καλύτερα εστιατόρια του Τορόντο για τα καλά μενού prix fixe μενού θα πρέπει να είναι αρκετό για να σας βγάλει από τη χειμερία νάρκη. Περισσότερα από 220 εστιατόρια θα σερβίρουν τρία γεύματα για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο από τις 26 Ιανουαρίου έως τις 8 Φεβρουαρίου.

Είτε δεν ήσασταν ποτέ, δεν ήσουν καθόλου ή πηγαίνετε κάθε χρόνο, το Winterlicious εξακολουθεί να είναι μια μεγάλη μαγειρική κλήρωση στην πόλη και ένας καλός τρόπος να δοκιμάσετε μερικά νέα εστιατόρια. Τα μενού μεσημεριανού γεύματος και δείπνου τριών πιάτων προσφέρονται σε $ 18, $ 23 ή $ 28 για μεσημεριανό γεύμα και $ 28, $ 38 ή $ 48 για δείπνο σε εστιατόρια σε όλη την πόλη.