Δραστηριότητες στις Δευτέρες στο Τορόντο

Υπάρχουν πολλά να κάνουμε στο Τορόντο τις Δευτέρες

Ίσως να είναι η πρώτη σας μέρα πίσω στη δουλειά ή στο σχολείο, ίσως είναι η πρώτη σας μέρα μετά από να εργαστείτε όλο το σαββατοκύριακο, ή ίσως η Δευτέρα δεν σημαίνει τίποτα ιδιαίτερο για σας. Ανεξάρτητα από τη σχέση σας με αυτές τις πιο κακοήθεις ημέρες, το Τορόντο έχει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να κάνει τις Δευτέρες, είτε είσαι σε μουσική, κωμωδία, καραόκε, ή ασήμαντα πράγματα.

Δευτέρα Νύχτα Κωμωδία

Το ALTdot COMedy Lounge ξεκινάει στις 21:00 στο The Rivoli (334 Queen Street West).

Κάθε εβδομάδα μια διαφορετική σχισμή από stand-up κόμικς παίρνει στη σκηνή για $ 8 ανά επίδειξη εκ των προτέρων και $ 10 στην πόρτα. Σίγουρα, μερικές εβδομάδες είναι καλύτερες από άλλες, αλλά είναι πάντα μια καλή στιγμή με ένα υπέροχο vibe. Ελέγξτε τον ιστότοπο για να δείτε ποιοι κωμικοί είναι στο επόμενο lineup.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη ζωντανή κωμωδία τις Δευτέρες νύχτες στο Cameron House (408 Queen Street West), που φιλοξενείται από τον Jen Sakato & Dena Jackson. Το Ossington (61 Ossington Ave.) είναι ένα άλλο μπαρ που τρέχει μια νύχτα της κωμωδίας της Δευτέρας νύχτας. Οι κρατημένες εμφανίσεις αρχίζουν στις 8μμ και τα ανοικτά σύνολα μικροφώνου ξεκινούν στις 10μμ. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το χέρι σας σε κάποια στάση, μπορείτε να εγγραφείτε για μια ανοικτή υποδοχή μικροφώνου στις 5μμ.

Δευτέρα μουσική νύχτας

Θέλετε να ακούσετε τι προσφέρει το τοπικό μουσικό ταλέντο; Περάστε από μια ανοιχτή σκηνή για μια βραδιά μουσικής περιπέτειας και έκπληξη.

Η ταβέρνα Horseshoe Tavern (370 Queen Street West) φιλοξενεί την ταινία Shoeless Mondays, μια ελεύθερη εκδήλωση με ζωντανή μουσική τις περισσότερες Δευτέρες ξεκινώντας από τις 9 μ.μ. περίπου.

Άλλα σημεία για να διορθώσετε τη ζωντανή μουσική σας στις Δευτέρες νύχτες περιλαμβάνουν το The Rex Jazz & Blues Bar (194 Queen Street West) και το Cameron House (στο μπροστινό δωμάτιο).

Εάν προτιμάτε να είστε το ένα τραγούδι, κατευθυνθείτε στο Sneaky Dee's (431 College Street) σε Δευτέρα νύχτα για να αναδείξετε τις ικανότητές σας για τραγούδια. Το μακρύ μπαρ του Τορόντο φιλοξενεί τους θρύλους του καραόκε, το οποίο διαρκεί από τις 22:00 έως τις 2:00.

Υπάρχουν πάνω από 15.000 τραγούδια για να διαλέξετε, ώστε να μην έχετε πάρα πολλά προβλήματα να βρείτε ένα αγαπημένο για να βγείτε έξω.

Όποιος έχει τη διάθεση για κάποιο post-punk μπορεί να κάνει ένα ταξίδι στο The Beaver Cafe (1192 Queen Street West), το οποίο φιλοξενεί τις Δευτέρες Post-Punk κάθε εβδομάδα αρχίζοντας στις 10 μ.μ.

Δευτέρα Νύχτα Trivia

Εάν αισθάνεστε ότι δοκιμάζετε τις γενικές σας γνώσεις σε μια πίντα ή δύο, ίσως θελήσετε να κατευθυνθείτε στην Ταβέρνα του Clinton (693 Bloor Street West) στο Koreatown για το εβδομαδιαίο Drinkin & Thinkin 'Pub Quiz. Trivia ξεκινά στις 7:30 και η είσοδος είναι δωρεάν.

Ή μπορείτε να κάνετε το δρόμο σας στο Pour Boy Pub στο Manning Ave. για Δευτέρα νύχτα νύχτα trivia, η οποία ξεκινά στις 8 μ.μ.

Μια άλλη επιλογή για να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας σε μια Δευτέρα μπορεί να βρεθεί στο Stout Irish Pub, το οποίο κρατά το Head Scratchers Pub Trivia κάθε Δευτέρα και Τρίτη από τις 7:30 έως τις 9:30 μ.μ. Εάν αισθάνεστε ότι σταματάτε λίγο παραπάνω, η "Χόπια ώρα" τρέχει από τις 4 έως τις 6 μ.μ.

Δευτέρα νύχτα Ποτά Προσφορές

Εάν η ιδέα σας για διασκέδαση σε μια Δευτέρα συνεπάγεται να απολαύσετε μια μπύρα μετά την εργασία ή δύο, υπάρχουν μερικές επιλογές τις Δευτέρες νύχτες που θα σας εξοικονομήσουν χρήματα. Στην Sneaky Dee, για παράδειγμα, τα sours και bar rail είναι μόλις $ 4 και μπορείτε να πάρετε 10 πτέρυγες και ένα 60oz κανάτα μπύρας για $ 24.

Στο Macho Radio Bar, μπορείτε να απολαύσετε τις margaritas των $ 5 το βράδυ της Δευτέρας μαζί με τα κοτόπουλα των 10 $ ή τα chorizo ​​fajitas.

Το H Bar προσφέρει μια δειγματοληπτική μπύρα τεσσάρων 6 ουγκιών για $ 8.50 κάθε Δευτέρα.

Beaumont Κουζίνα στο Sherwood Gardens Mall είναι όπου μπορείτε να πάρετε ένα μαρτίνι τη Δευτέρα το βράδυ για μόνο $ 7.

Ή μπορείτε να επωφεληθείτε από τις Ανοιχτές Κυριακές Δευτέρες στο ξενοδοχείο Gladstone για μισές τιμές μπουκάλια κρασιού ξεκινώντας στις 4 μ.μ.