Φεστιβάλ τοπικής αμερικανικής τέχνης στο Litchfield Park 2017

Η Δυτική κοιλάδα φιλοξενεί ένα δημοφιλές ετήσιο γεγονός Native American

Το Native American Art Festival αναδεικνύει μερικούς από τους καλύτερους καλλιτέχνες της Νοτιοδυτικής Ινδιάνας. Μεταξύ των αξιοσημείωτων διαδηλωτών καλλιτεχνών είναι η Arapahoe / Cheyenne Quilter Rebecca Daniels από το Kirkland, NM. Ζωγράφος Cherokee Jesse Hummingbird από το Bisbee. Ο Χόπρι Κατσίνι, ο Μάνφρεν Σουσούνκεβα από την Αβοντάλε. Ζούνι φετίχ σκάλισμα Todd Westika από Zuni, NM? και ο τσάτσορ και ο κοσμηματοπώλης Marsha Hedrick από τον Tonopah.

Απολαύστε αυτές τις φωτογραφίες ενός προηγούμενου Φεστιβάλ Τεχνών Native American.

Τι συμβαίνει στο Φεστιβάλ Native American Arts;

Το Native American Arts Festival διαθέτει βραβευμένους καλλιτέχνες και βιτρίνες τόσο στην παραδοσιακή όσο και στη σύγχρονη Native American Art. Κοσμήματα, κεραμικά, καλαθοσφαίριση, ύφανση, καψίνες, ζωγραφική, beadwork και άλλα θα είναι διαθέσιμα για προβολή. Οι πολιτισμοί και οι παραδόσεις του Native Southwest αποτελούν σημαντικό μέρος αυτού του φεστιβάλ, με αυθεντικά τρόφιμα, διαδηλώσεις καλλιτεχνών, μουσικές παραστάσεις και παραδοσιακούς χορούς.

Πότε είναι?

Σάββατο 14 Ιανουαρίου και Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017.
Οι ώρες είναι 10 π.μ. έως 5 μ.μ. κάθε μέρα.

Που είναι?

Νέα τοποθεσία το 2017! Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στο κέντρο της πόλης, όπου οι χώροι καλλιτεχνών θα περνούν από τον Old Litchfield Road νότια της Wigwam Blvd, καθώς και από το χλοοτάπητα της Βιβλιοθήκης Park Litchfield, 101 W. Wigwam Blvd., και στο κοντινό γκαζόν Gazebo. Εδώ είναι ένας χάρτης σε αυτήν την περιοχή.

Πόσα είναι τα εισιτήρια;

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Τι άλλο θα συμβεί;

Η διασκέδαση προγραμματίζεται καθ 'όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Το lineup περιλαμβάνει δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής χόου χορευτής Moontee Sinquah (Hopi) και οι γιοι του, Scott και Sampson? Καλλιτέχνης της χρονιάς της Native American Music Awards και του κλασσικού κιθαρίστα Γαβριήλ Αγιάλα (Yaqui) και του υποψηφίου βραβείου Grammy, φλαουτίστα Nakai.

Η Μις Ινδική Αριζόνα, Shaandiin Parish της φυλής Navajo, θα κάνει μια ιδιαίτερη εμφάνιση στο The Gathering στις 13:30 το Σάββατο 14 Ιανουαρίου.

Το Κουαρτέτο R. Carlos Nakai, το οποίο περιλαμβάνει επίσης τον σαξοφωνίστα και τον πληκτρολόγιο AmoChip Dabney, τον μπασίστα Johnny Walker και τον τυμπανιστή Will Clipman, θα εμφανιστεί σε ειδική προπαρασκευαστική συναυλία στις 7 μ.μ. την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στο The Wigwam αμέσως μετά την επίδειξη κερδίζοντας κομμάτια από τον καλλιτεχνικό διαγωνισμό του Φεστιβάλ. Τα εισιτήρια στη ρεσεψιόν και στη συναυλία είναι $ 25 και είναι διαθέσιμα μέσω του www.eventbrite.com.

Υπάρχουν διαθέσιμες εκπτώσεις;

Όχι ότι το ξέρω.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Litchfield Park online.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.