Όλα για Trick-ή-θεραπεία στο Φοίνιξ

Πότε και πού τα παιδιά μπορούν να πάνε από πόρτα σε πόρτα για αποκριές

Απόκριες στο Φοίνιξ: πολλά αξιολάτρευτα κοστούμια , εκδηλώσεις αποκριών και φεστιβάλ και αποθεματοποίηση του σπιτιού σας με διακοσμήσεις και γλυκές απολαύσεις για τα μικρά παιδιά που χτυπούν την πόρτα σας. Εάν σχεδιάζετε να παραδώσετε καραμέλες, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τις διακοπές αποκριών στο Φοίνιξ .

Ώρες για Trick-ή-θεραπεία

Συνήθως, δεν υπάρχει προγραμματισμένο πρόγραμμα για τέχνασμα ή θεραπεία. Στο Φοίνιξ, υπάρχει μια τάση των παιδιών και των γονέων να τσακίζουν ή να θεραπεύουν σε ομάδες, μερικές φορές δέκα περίπου.

Οι περισσότεροι κόλπα-ή-treaters θα φτάσουν στα σπίτια μεταξύ 18:00 και 20:30, αλλά δεν υπάρχει κανένας σκληρός κανόνας γι 'αυτό. Παρά το γεγονός ότι είναι αποκριές, οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας στην πόλη εξακολουθούν να ισχύουν.

Αν το Halloween πέφτει σε σχολική βραδιά, είναι συνήθως μια καλή ιδέα να ολοκληρώσετε τα πράγματα μέχρι τις 8:30 μ.μ. ή στις 9 μ.μ. στο απόλυτο τελευταίο.

Αν έχετε μικρά παιδιά, μπορεί να θέλετε να πάτε σε μερικά σπίτια ενώ είναι ακόμα ελαφρύ εάν φοβούνται το σκοτάδι. Εάν επιλέγετε να βγείτε από το κόλπο ή τη θεραπεία μετά το σκοτάδι, σκεφτείτε την ασφάλεια του παιδιού σας. Κάντε το κάθε παιδί πιο ορατό, έχοντας να φέρει κάτι που ανάβει, είτε είναι ένα λαμπρό βραχιόλι, ένας φακός ή ένα ραβδί λάμψης. Τα ελαφριά παπούτσια ή τα κοστούμια είναι άλλες καλές ιδέες.

Εάν ζείτε σε μια αναπτυξιακή ή ιδιωτική κοινότητα, τότε η κοινοτική σας ένωση μπορεί να έχει κανόνες ως προς το χρόνο που επιτρέπεται η τέχνασμα ή η θεραπεία. Εάν δεν είστε βέβαιοι, επικοινωνήστε με την σύνδεσή σας.

Ποσό της καραμέλας για αγορά

Ανάλογα με τη γειτονιά σας, ο αριθμός των παιδιών που έρχονται στην πόρτα σας μπορεί να ποικίλει ευρέως από γειτονιά σε γειτονιά.

Δεν μπορεί να βλάψει να προγραμματίσετε τουλάχιστον 100 παιδιά αν δεν ξέρετε ότι υπάρχουν πολύ λίγοι στη γειτονιά σας που έρχονται κάθε χρόνο.

Στη χειρότερη περίπτωση, εάν παραμείνετε με πάρα πολύ καραμέλα για να γυαλίσετε μόνοι σας, μπορείτε να δώσετε την καραμέλα σας σε αμερικανικά στρατεύματα στο εξωτερικό ή που αναρρώνουν σε νοσοκομεία.

Στολές κοστίζουν

Ο καιρός στο Phoenix μπορεί να είναι δύσκολος στα τέλη Οκτωβρίου. Απόκριες μπορεί να πάει είτε από την άποψη των υψηλών θερμοκρασιών ή μια πιό μέτρια θερμοκρασία για την ημέρα. Δεδομένου ότι τα περισσότερα κοστούμια αγοράζονται εκ των προτέρων, ίσως είναι καλύτερο να μην αγοράσετε ένα βαρύ ύφασμα fleece ή faux γούνα για το μικρό σας. Εάν η ημέρα είναι 90 μοίρες, το παιδί μπορεί να υπερθερμανθεί πολύ εύκολα.

Επίσης, να έχετε κατά νου ότι μερικές φορές το κόλπο-ή-θεραπεία μπορεί να συνεχιστεί για περισσότερο από μια ώρα. Τα παπούτσια που επιλέγετε για εσάς και τα παιδιά σας μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά μεταξύ ενός χρόνου διασκέδασης ή όχι. Επιλέξτε παπούτσια που ταιριάζουν καλά και έχουν φορεθεί πριν. Επιλέξτε κοστούμια που δεν θα σέρνονται στο έδαφος και είναι φιλικά προς το μπάνιο. Είναι καλύτερο να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας για να φιλοξενήσετε τουλάχιστον ένα σπάσιμο του μπάνιου στην πορεία.

Εναλλακτικές λύσεις για την παράδοση «από πόρτα σε πόρτα»

Αν τα παιδιά σας μεγαλώνουν, η γειτονιά σας είναι πολύ απλωμένη ή δεν είστε άνετα αφήνοντας τα παιδιά να πάνε από πόρτα σε πόρτα, υπάρχουν πολλά μέρη όπου οι οικογένειες μπορούν να πάνε για ασφαλή διασκέδαση Απόκριες, με καραμέλες, διαγωνισμούς κοστουμιών , παιχνίδια, βόλτες και πολλά άλλα.