Πώς να ταξιδέψετε σαν ένα τοπικό στο Τορόντο

5 τρόποι να αισθάνεστε σαν ένας ντόπιος στο Τορόντο

Το Τορόντο μπορεί να αισθάνεται σαν μια συντριπτική πόλη για να επισκεφτεί με τόσα πολλά πράγματα για να δείτε και να κάνετε στην προσφορά και το ταξίδι σε ένα νέο μέρος μπορεί μερικές φορές να είναι εκφοβιστικό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να νιώσετε σαν τοπικός ενώ βρίσκεστε εδώ, ακόμα κι αν η επίσκεψή σας στο Τορόντο είναι λίγες μόνο μέρες. Το εμπόριο είναι ένας τουρίστας που αισθάνεται πολύ περισσότερο σαν ένας πραγματικός Τορόντων με αυτές τις συμβουλές.

Πάρτε τη δημόσια διαμετακόμιση

Μπορεί να είναι δελεαστικό να νοικιάσετε αυτοκίνητο ή να πάρετε ταξί και να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες ανταλλαγής βόλτων, αλλά αν αυτό δεν είναι απολύτως απαραίτητο κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, το πρώτο βήμα προς την αίσθηση τοπικού είναι να ταξιδέψετε στην πόλη σαν ένα.

Εξοικονομήστε χρήματα και γνωρίστε καλύτερα την πόλη hopping σε ένα λεωφορείο, ένα τραμ ή το μετρό. Είναι πολύ πιο βολικό από ό, τι προσπαθεί να οδηγήσει και πάρκο στο κέντρο της πόλης και πολύ φθηνότερα από ό, τι παίρνει ταξί ή ενοικίαση αυτοκινήτου. Δεν χρειάζεται καν να έχετε έναν προορισμό στο μυαλό. Πηγαίνετε για μια βόλτα και δείτε πού καταλήγετε, αποβιβαστείτε και αρχίσετε να εξερευνούμε. Ένα από τα καλύτερα στοιχήματά σας για να γνωρίσετε πραγματικά το Τορόντο οδηγεί το 501 Queen trailer, το οποίο είναι το μακρύτερο δρομολόγιο του TTC και ένα από τα μακρύτερα δρομολόγια τραμ στη Βόρεια Αμερική. Έτσι, είναι περιττό να πείτε ότι θα δείτε πολλά από την πόλη ενώ την οδηγείτε. Το τραμ περνάει από πολυάριθμες γειτονιές, οπότε είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε μια αίσθηση για το Τορόντο.

Πάρτε ένα ποδήλατο

Η ποδηλασία γύρω από την πόλη (αν υποθέσουμε ότι δεν είναι τα μέσα του χειμώνα) μπορεί επίσης να είναι ένας καλός τρόπος για να περάσετε και να εξερευνήσετε χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε αυτοκίνητο ή ταξί. Το Toronto Bike Share προσφέρει 800 ποδήλατα σε 80 σταθμούς που βρίσκονται σε ολόκληρο το κέντρο του Τορόντο, οπότε είναι αρκετά εύκολο να βρείτε ένα.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα 24ωρο Pass ή ένα 72ωρο Pass (διατίθενται επίσης μηνιαία και ετήσια περάσματα). Είναι $ 7 για ένα 24ωρο πέρασμα και $ 15 για 72 ώρες και με αυτό παίρνετε απεριόριστες διαδρομές 30 λεπτών (ο χρόνος επαναρυθμίζεται κάθε φορά που αποβάλετε το ποδήλατό σας). Παρόλο που δεν είναι φιλικό προς το ποδήλατο όπως μερικές άλλες μεγάλες πόλεις, οι ντόπιοι του Τορόντο αγαπούν τα ποδήλατά τους, έτσι σίγουρα θα νιώσετε σαν μια τοπική ιππασία.

Μείνετε σαν (ή με) ένα Τοπικό

Αντί να κάνετε κράτηση σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου σε ένα ταξίδι στο Τορόντο, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μια τοποθεσία ενοικίασης διακοπών όπως η Airbnb για να βρείτε ένα μέρος για να μείνετε. Μπορείτε να επιλέξετε να μείνετε σε ένα δωμάτιο στο σπίτι κάποιου αν ταξιδεύετε μόνος ή ως ζευγάρι ή ενοικιάσετε ολόκληρο το σπίτι ή το διαμέρισμά σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα έχετε πρόσβαση σε έναν οικοδεσπότη που μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι να δει και να κάνει και τους καλύτερους τρόπους για να φτάσετε. Οι επισκέπτες του Airbnb συνήθως αφήνουν χάρτες και πληροφορίες για τα τουριστικά αξιοθέατα και αφού έχετε πρόσβαση σε κάποιον από το Τορόντο, μπορείτε πραγματικά να πάρετε μια τοπική εμπειρία.

Εξερευνήστε τις πολλές γειτονιές του Τορόντο

Σίγουρα υπάρχουν πολλά μεγάλα τουριστικά αξιοθέατα που σας κρατούν απασχολημένα στο Τορόντο και θα πρέπει να κάνετε χρόνο για αυτούς που σας ενδιαφέρουν, αλλά ένας άλλος πολύ καλός τρόπος να αισθανθείτε σαν ένας ντόπιος στην πόλη είναι απλά να εξερευνήσετε μερικές από τις διαφορετικές γειτονιές του Τορόντου, είναι πολλά. Είτε κάνετε περιπλάνηση στη Μικρή Ιταλία, στην περιοχή Distillery, στη Μικρή Ινδία, στο Harbourfront , κατά μήκος του Ossington ή μέσω της αγοράς Kensington και της Chinatown, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να ανακαλύψετε. Θα βρείτε υπέροχα μέρη για φαγητό και ποτό και μέρη για να παραλάβετε μοναδικά αναμνηστικά για να φέρετε σπίτι στο δρόμο.

Βρείτε ένα τοπικό μπαρ ή καφέ για να καλέσετε το δικό σας

Δεν υπάρχει έλλειψη θέσεων για φαγητό και ποτό στο Τορόντο και πιθανότατα θα συναντήσετε πολλά σημεία που σας αρέσουν - όπως και ένας ντόπιος.

Βρείτε ένα μπαρ ή καφέ κοντά στο σημείο όπου μένετε και μιλήστε με τους ντόπιους που το συχνάζουν. Μπορεί να ακούγεται εκφοβιστική, αλλά η ομιλία με τους ανθρώπους της πόλης που επισκέπτεστε, σας δίνει την ευκαιρία να ρωτήσετε για το πού θέλουν οι ντόπιοι να ξεφύγουν, πού είναι τα καλύτερα μέρη για φαγητό και ποια γειτονικά σποτ που ψωνίζουν, t διαβάσετε σε οποιοδήποτε βιβλία οδηγών ή σε ταξιδιωτικούς χώρους. Καθισμένος στο μπαρ, ειδικά αν ταξιδεύετε σόλο, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συναντήσετε τους ντόπιους.