Λίμνη στο Wynn Las Vegas

Casual Ακόμα Upscale στο Wynn Las Vegas

Δεν μπορείτε να διαφωνήσετε με τη ρύθμιση στο Lakeside, αν και θα μπορούσατε να αμφισβητήσετε την ψυχαγωγία, πραγματικά; Καθίστε στο αίθριο και θα σας προτρέψω να βρείτε ένα καλύτερο σημείο για κάθε τύπο γεύματος που ψάχνετε. Ρομαντικό ναι, μπορεί εύκολα να είναι αυτό. Διασκεδάζοντας, ναι, ένας βατράχος έρχεται πάνω από την κορυφή του καταρράκτη. Foodie εμπειρία, ψάρι πετάχτηκε από τη Χαβάη και ένα μενού που είναι βαριά σε υπέροχο και το φως για την ίδια παλιά ίδια παλιά.

Αυτό που παίρνετε στο Lakeside at Wynn είναι μια εμπειρία στο φαγητό που πρέπει να είναι εστιατόριο προορισμού. Θα πρέπει να προγραμματίσετε ένα βράδυ γύρω από αυτό το εστιατόριο. Δοκιμάστε το καλύτερο για να πάρετε ένα τραπέζι στην αίθριο γιατί το μενού, το σκηνικό και το γενικό αίσθημα χαλαρής πολυτέλειας είναι μεθυστικό.

Τοποθεσία: Lakeside στο Wynn Las Vegas
Wynn Las Vegas
3131 Las Vegas Blvd. Νότος
Las Vegas, NV 89109

Τηλέφωνο: 888-352-DINE

Δείτε το δικτυακό τόπο Lakeside στο Wynn Las Vegas

Κουζίνα στο Lakeside στο Wynn Λας Βέγκας: S eood / American Grill

Κρατήσεις στο Lakeside στο Wynn Las Vegas: Προτεινόμενες

Εύρος τιμών στο Lakeside στο Wynn Las Vegas: Μέτρια έως ακριβή

Ώρες στο Lakeside στο Wynn Las Vegas:
Δείπνο καθημερινά από τις 5:30

Ενδυμασία: Resort Casual / Casual Business

Τι είναι όπως στο Lakeside στο Wynn Las Vegas;
Τα παράθυρα που ανοίγουν μέχρι το νερό και τη λίμνη κάνουν το δωμάτιο πολύ πιο ευχάριστο. Εάν ο καιρός είναι καλός και ανοίγουν στο αίθριο αυτό είναι ένα πραγματικά άνετο δωμάτιο.

Αν τα παράθυρα είναι κλειστά έχετε ακόμα τη θέα στην κουζίνα και στη φωτεινή τραπεζαρία. Η περιοχή αίθριο είναι μόνο για ρομαντισμό και διασκέδαση. Αν επιλέξετε αυτό ως νυχτερινό σημείο ημερομηνίας να είστε προετοιμασμένοι για να πάτε για αυτό. Αυτό δεν είναι πρώτη ημερομηνία υλικό αυτό είναι περισσότερο το πρόσωπο που είστε παντρεμένος ή το πρόσωπο που θα παντρευτεί.

Πώς είναι το φαγητό στο Lakeside στο Wynn Las Vegas;
Ο σεφ Walzog έχει ψάρι που πετάει από τη Χαβάη από το δικό του ψαρά από την εθνική οδό Hana στο Maui. Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για το τι συμβαίνει και για το τι προσοχή στη λεπτομέρεια με την οποία εργάζεστε. Το εστιατόριο είναι κομψά απλό και το μενού / κουζίνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίρνετε μια ωραία γευστική εμπειρία, αλλά αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βάλετε τους αγκώνες σας στο τραπέζι. Αναμείνετε τα υψηλής ποιότητας υλικά και μια ωραία τραπεζαρία για τα αντικείμενα που βγαίνουν από την κουζίνα. Το φαγητό είναι καλό, αλλά θα πρέπει να το περιμένετε από τον Chef Walzog ο οποίος δημιούργησε ένα πολύ καλό εστιατόριο δίπλα στο SW Steakhouse .

Τι πρέπει να δοκιμάσετε στο Lakeside στο Wynn Las Vegas:

Επιστρέψτε στο σπίτι του εστιατορίου

Όπως είναι συνηθισμένο στην ταξιδιωτική βιομηχανία, travel-guide.com μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν φαγητό, διαμονή, ή ταξίδια με σκοπό την αναθεώρηση αυτών των υπηρεσιών. Ωστόσο, αυτά τα προνόμια δεν θα επηρεάσουν την κάλυψη στο About.com. Δείτε την Πολιτική Δεοντολογίας του About.com