Ημερολόγιο γεγονότων του Δεκεμβρίου του Albuquerque

Βρείτε συναυλίες, θέατρο, χορό και πολλά άλλα

Είναι η πιο σκοτεινή εποχή του χρόνου, οπότε ο καθένας βγάζει τα φώτα. Μάθετε πού να τα πάρετε, από τον ποταμό Φωτισμό μέχρι τις τοπικές εκθέσεις για εκδρομές luminaria .
Φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στο ημερολόγιο διακοπών για καταχωρίσεις σε εκδηλώσεις διακοπών.
Για επιλογές για φαγητό τα Χριστούγεννα, δείτε το δείπνο των Χριστουγέννων.
Βρείτε τις παραστάσεις μπαλέτου καρυδιού για την περίοδο των διακοπών.
Ανακαλύψτε πού να κόψετε το δικό σας χριστουγεννιάτικο δέντρο .

Εάν γνωρίζετε κάποιο γεγονός που πρέπει να συμπεριληφθεί, παρακαλώ στείλτε μου email στο albuquerque@aboutguide.com.

Βρείτε μουσική διακοπών στην περιοχή του Albuquerque.
Βρείτε δωρεάν εορταστικές εκδηλώσεις .

Εκδηλώσεις Δεκεμβρίου

Bugg Φώτα
Οι οθόνες προβολής διαθέτουν χειροποίητους χαρακτήρες. Τα Bugg Lights είναι μια τοπική παράδοση για πάνω από 40 χρόνια. Αναψυκτικά, μουσική ψυχαγωγία και Σάντα στο εργαστήριό του, μαζί με νυχτερινή διασκέδαση, όλα στο Μουσείο Harvey House στο Belen.
Για το 2015: 28 Νοεμβρίου - 31 Δεκεμβρίου

Nob Hill Shop και βόλτα
Το ετήσιο κατάστημα και βόλτα διαθέτει τον Άγιο Βασίλη, δωρεάν βόλτες με άμαξα, μαρσιές, καρόλες και υπέροχα ψώνια και φαγητό.
Για το 2015: 3 Δεκεμβρίου

Καρυοθραύστης στους βράχους
Ο Καρυοθραύστης της Keshet Dance Company αψηφεί τις προσδοκίες, εκτελεί κλασικούς ρυθμούς ροκ και ρολ, χρησιμοποιεί αναπηρικές καρέκλες για μπαλέτο για να δημιουργήσει μια συναρπαστική παράσταση που έχει γίνει ένα κλασικό Albuquerque. Δείτε το στο Εθνικό Ισπανικό Πολιτιστικό Κέντρο.


Για το 2015: 3 - 13 Δεκεμβρίου

Παλιά ορεινή πεζοπορία
Απολαύστε ζωντανή μουσική, χορό, περιπλάνηση και ακόμη και μια επίσκεψη από τον Άγιο Βασίλη στην Παλιά Πόλη. Οι φωταεριές θα είναι λαμπερές και τα καταστήματα θα ξεχειλίζουν με εισιτήριο για τις διακοπές. Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκινούν στις 4 μ.μ. και το δέντρο θα ανάψει στις 6:15 μ.μ. Η παρέλαση του Σάντα ξεκινά στις 6:15 μ.μ. Η βόλτα είναι ελεύθερη και πραγματοποιείται επίσης κατά μήκος του Row Museum.


Για το 2015: 4 Δεκεμβρίου

Pueblo Shop & Περπάτημα
Συμμετάσχετε στο Ινδικό Πολιτιστικό Κέντρο Pueblo για παραδόσεις διακοπών που περιλαμβάνουν παράσταση του Χορού πυρκαγιάς από τους χορευτές Crown της Apache. Θα υπάρξει πυρκαγιά, ιθαγενείς καλλιτέχνες που πωλούν αγαθά και τέχνες και χειροτεχνίες διακοπών για τα παιδιά. Υπάρχει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από την παλιά πόλη.
Για το 2015: 4 Δεκεμβρίου

Πρώτη Παρασκευή Fractals
Τέχνη και επιστήμη συναντιούνται κάτω από τον πλανήτη θόλο για αυτές τις ζωντανές παρουσιάσεις. Το Fractals Rock έχει περισσότερη ροκ μουσική και λιγότερη ομιλία.
Για το 2015: 4 Δεκεμβρίου

Πρώτη Παρασκευή ARTScrawl
Με πάνω από 20 διαφορετικές γκαλερί σε όλη την πόλη που συμμετέχετε, μπορείτε να επιλέξετε ποιοι θα επισκεφτούν για να μάθετε τι συμβαίνει με συντεχνίες, μεμονωμένους καλλιτέχνες και τρέχουσες εκπομπές.
Για το 2015: 4 Δεκεμβρίου

Έκθεση διακοπών
Βρείτε φρέσκες γιρλάντες, στεφάνια και ασημένια κηρήθρα που γίνονται από κυρίους κηπουρούς στο κέντρο κήπου του Albuquerque. Θα υπάρχουν πάνω από 40 περίπτερα χειροτεχνίας. Η πώληση βιοτεχνών και φυτών τρέχει από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ.
Για το 2015: 4 - 5 Δεκεμβρίου

Μαδρίτη Χριστουγεννιάτικο σπίτι
Ο Σάντα θα είναι στη διάθεσή σας στη Μαδρίτη για να ακούσει τις ψιθυρισμένες ευχές, μαζί με την κ. Claus, βόλτες με λεωφορεία stage, μουσική, carolers και μια ποικιλία ψυχαγωγίας. Θα υπάρχουν επίσης οι ανοιχτές γκαλερί και οι εκθέσεις τέχνης που η Μαδρίτη είναι διάσημη.


Για το 2015: 5 Δεκεμβρίου

Αρχική σελίδα για το Concert Holidays
Τρεις χορωδίες του UNM θα τραγουδήσουν στο θέατρο KiMo. Ακούστε τη Χορωδία του UNM για παιδιά, τη Χορωδία Συναυλιών της UNM και το Las Cantantes τραγουδούν τα αγαπημένα των διακοπών.
Για το 2015: 4 - 5 Δεκεμβρίου

Το Φεστιβάλ των Δέντρων
Το Φεστιβάλ Δέντρων είναι ένα έρανο για το Ίδρυμα Carrie Tingley για να βοηθήσει τα παιδιά των ειδικών αναγκών των νοσοκομείων. Τα νοσοκομεία του Carrie Tingley προσφέρουν στα παιδιά ένα μέρος για να φτάσουν καλά και να βελτιώσουν την ευκαιρία τους στη ζωή. Δώστε το χρόνο σας, αγοράστε ένα στολίδι ή δημιουργήστε ή φέρετε τη δική σας για να βοηθήσετε την αιτία. Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Κέντρο του Albuquerque.
Για το 2015: 4-6 Δεκεμβρίου

Elf ο μουσικός νεώτερος
Ένα ορφανό σέρνει στην τσάντα του Άγιου Βασίλη και μεταφέρεται στον Βόρειο Πόλο. Αυτός μεγαλώνει νομίζοντας ότι είναι ένας ξωτικός. Βλέπετε την παρουσία σας στο Πολιτιστικό Κέντρο South Broadway.
Για το 2015: 4 - 13 Δεκεμβρίου

Ο άνεμος στις ιτιές
Η αγαπημένη ιστορία έρχεται στο Aux Dog Theatre σε μια πολύχρωμη και πνευματική αναψυχή μιας κλασικής ιστορίας.
Για το 2015: 4 - 24 Δεκεμβρίου

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα
Η ιστορία του Charles Dickens σχετικά με το Scrooge και την καρδιά του που ζεσταίνει μπορεί να δει τα Σαββατοκύριακα του Μικρού Θεάτρου του Albuquerque μέχρι τα Χριστούγεννα.
Για το 2015: 4 - 24 Δεκεμβρίου

Το παιχνίδι Afoot ή Holmes για τις διακοπές
Είναι Δεκέμβριος 1936 και ένα αστέρι του Broadway που είναι διάσημο για το παιχνίδι του Sherlock Holmes, προσκαλεί το cast σε ένα κάστρο του Κονέκτικατ για ένα Σαββατοκύριακο. Όταν ένας από τους καλεσμένους δολοφονήθηκε, η υπόθεση ξεκινά. Δείτε το για το 2015: 4 - 20 Δεκεμβρίου

Συναυλία συγκροτήματος χεριών
Ακούστε το συγκρότημα Albuquerque Handbell Ensemble να διεξαχθεί σε ελεύθερη συναυλία στη βιβλιοθήκη Erna Fergusson από τις 2 έως τις 3 μ.μ.
Για το 2015: 5 Δεκεμβρίου

Οικογενειακή διασκέδαση Εργαστήρι τέχνης διακοπών
Πάρτε λίγο χρόνο για να κάνετε και να κάνετε χειροτεχνίες διακοπών στο Μουσείο του Albuquerque. Η δωρεάν εκδήλωση διαρκεί από 1 έως 4 μ.μ.
Για το 2015: 5 Δεκεμβρίου

Φωτεινή παρέλαση
Η ετήσια Parade Light Parade διαθέτει τον Άγιο Βασίλη και πάνω από 100 πλωτήρες με φώτα αναβοσβήνει. Επισκεφθείτε την παρέλαση φέτος στο Nob Hill και συμμετέχετε στο ετήσιο κατάστημα και βόλτα της περιοχής.
Για το 2015: 5 Δεκεμβρίου

Μπαλέτο Καρυοθραύστης
Ακούστε την κλασική μουσική του Τσαϊκόφσκι του Καρφιτσαδόρου. Η Εταιρεία Μπαλέτου του Νέου Μεξικού θα συνοδεύεται από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Νέου Μεξικού για δύο σαββατοκύριακα του Καρφιτσαδόρου. Ειδικοί χορευτές από την Νέα Υόρκη και τους Αμερικανούς μπαλέτου θα εμφανιστούν.
Για το 2015: 5 και 6 Δεκεμβρίου

Διακοπή διακοπών και κατάστημα
Η ετήσια εκδήλωση στο Los Ranchos περιλαμβάνει περισσότερες από 30 επιχειρήσεις και εστιατόρια σε μια μικρή περιοχή, καθιστώντας εύκολη την αγορά για τις διακοπές. Ένας εκτυπώσιμος χάρτης είναι διαθέσιμος στο διαδίκτυο. οι ώρες πώλησης και οι προσφορές μπορούν να βρεθούν με την επίσκεψη σε μεμονωμένους ιστότοπους. Αναζητήστε αριθμημένες πινακίδες με τα μπαλόνια για τα καταστήματα που συμμετέχουν. Τα ποτήρια για τα καλάθια δώρων και τα αναψυκτικά είναι μέρος κάθε ημέρας. Κάθε έμπορος θα επιστρέψει σε φιλανθρωπία.
Για το 2015: 5 - 6 Δεκεμβρίου

Συναυλία διακοπών
Ακούστε το συναυλιακό συγκρότημα του Albuquerque καθώς εκτελούν μουσική διακοπών . Θα παρουσιάσουν στο θέατρο KiMo σε ελεύθερη συναυλία.
Για το 2015: 6 Δεκεμβρίου

Χριστούγεννα στο Kuaua
Το βράδυ της διασκέδασης διακοπών περιλαμβάνει luminarias, φωτιά, μια επίσκεψη από Santa, Native χορευτές, μπισκότα biscochito, ζεστό μήλο μηλίτη και κακάο. Τα παιδιά μπορούν να κάνουν τα δικά τους Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Θα υπάρξουν μουσική, παραδοσιακοί χοροί Pueblo και αφήγηση ιστοριών της Native American. Βρείτε το στο μνημείο Coronado. Αυτό το έτος θα υπάρχουν έμποροι τροφίμων και ποτών στο χώρο στάθμευσης.
Για το 2015: 6 Δεκεμβρίου

Διακοπές Πτήση
Προχωρήστε στο Μουσείο Μπαλόνι και απολαύστε τη διακόσμηση μπισκότων μπαλόνι διακοπών, κατασκευάζοντας χειροτεχνίες και επισκεφθείτε τον πιλότο μπαλόνι Santa. Τα ζεστά ροφήματα και οι νοστιμιές θα πωληθούν καθώς και ένα «χωριό» αγορών στο Νέο Μεξικό με τοπικές επιχειρήσεις και τεχνίτες. Βγάλτε την φωτογραφία σας με το μπαλόνι Pilot Santa.
Για το 2015: 6 Δεκεμβρίου

Ντέιβιντ Μπέρκλεϊ
Ο Μπέρκλεϊ τραγουδά τραγούδια τραγουδισμένα από την οπτική γωνία των χαρακτήρων στις ιστορίες του. Ο μουσικός θα εμφανιστεί στη βιβλιοθήκη Cherry Hills στις 8 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. και στις 9 Δεκεμβρίου στις 5 μ.μ. στη Βιβλιοθήκη του Λος Γκριγκός.
Για το 2015: 8 και 9 Δεκεμβρίου

Nitty-Gritty Crafts
Κάνετε δώρα για οικογένεια και φίλους στη βιβλιοθήκη του San Pedro, από τις 10:30 έως τις 12:00. Θα παρασχεθούν υλικά.
Για το 2015: 12 Δεκεμβρίου

Χειμερινό Καρναβάλι
Απολαύστε ένα οικογενειακό χειμερινό καρναβάλι με παιχνίδια, μουσική, φαγητό, χειροτεχνία, παιχνίδια τένις και πολλά άλλα στο Κέντρο Αναψυχής Jerry Cline από το μεσημέρι μέχρι τις 3 μ.μ.
Για το 2015: 12 Δεκεμβρίου

Joe West & το Santa Fe Revue Holiday Shindig
Το Joe West & The Santa Fe Revue είναι ένα ψυχαγωγικό συγκρότημα της χώρας που θα εμφανιστεί στο Outpost Performance Space.
Για το 2015: 12 Δεκεμβρίου

Τα Χριστούγεννα της Μαρίας
Τα στρογγυλά φορέματα, τα πόδια και η μουσική του mariachi συνδυάζονται σε ένα αξέχαστο show.
Για το 2015: 13 Δεκεμβρίου

Winterfest
Το Rio Rancho διαθέτει αυτό το ετήσιο γεγονός όπου μπορείτε να απολαύσετε μια παρέλαση γεμάτη με φώτα διακοπών και ειδικά πλωτήρες. Μετά την παρέλαση, περιηγηθείτε στις φωταύγες. Εορτασμός φωτισμού διακοπών στο δημαρχείο στις 5 μ.μ. Αναψυκτικά, τέχνες και χειροτεχνίες και εικόνες με το Santa στο δημαρχείο από τις 5:30 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. Θα υπάρχει ένα τρένο για παιδιά να ποδηλατεί, μουσική και ταινίες διακοπών.
Για το 2015: 12 Δεκεμβρίου

Μπαλέτο Θέατρο Μπαλέτου
Το θέατρο ρεπερτορίου μπαλέτου φέρνει την κλασική ιστορία των στρατιωτών παιχνιδιών, χορεύοντας νιφάδες χιονιού στον καρυοθραύστη και τη μικρή Κλάρα στη ζωή. Το θέατρο του Ballet Repertory έχει εκτελέσει το Καρυοθραύστη από το 1996. Οι πρόσθετες χρεώσεις εισιτηρίων για την παραμονή των Χριστουγέννων περιλαμβάνουν τη συμμετοχή σε τσάι καρυοθραύστης μετά την παράσταση. Γνωρίστε τους αγαπημένους σας χαρακτήρες Καρφιτσαριστών και γευστικές απολαύσεις από το Land of Sweets. Δείτε το στο KiMo.
Για το 2015: 12 - 24 Δεκεμβρίου

Ο μεγάλος Ρωστικός Καρυοθραύστης της Μόσχας στη Μόσχα
Το Μπαλέτο της Μόσχας έχει ταξιδέψει στην Αμερική για 20 χρόνια. Δείτε την εταιρεία 40 εκπαιδευμένων χορευτών της Vaganova αυτή την εορταστική περίοδο καθώς εκτελούν τον κλασικό χορό διακοπών για μία παράσταση μόνο στις 3 μ.μ. στο Kiva. Αυτό είναι ένα γεγονός όλων των ηλικιών.
Για το 2015: 13 Δεκεμβρίου

Δείτε περισσότερα συμβάντα στη σελίδα 2>

Mannheim Steamroller
Γιορτάστε τα Χριστούγεννα με τη μουσική του Mannheim Steamroller, μαζί με τα ειδικά εφέ, στην αίθουσα Popejoy στις 4 και πάλι στις 8 μ.μ.
Για το 2015: 18 Δεκεμβρίου

Holiday Pops
Η Φιλαρμονική του Νέου Μεξικού χαρακτηρίζει τον ηγέτη Jason Altieri που ηγείται της ορχήστρας σε ρυθμίσεις της κλασικής μουσικής διακοπών. Ακούστε τη σχολική χορωδία της ημέρας Manzano, τις σχολικές χορωδίες Bosque και τη χορωδία συναυλιών του γυμνασίου Rio Rancho, στις 6 το πρωί στην αίθουσα Popejoy.


Για το 2015: 19 Δεκεμβρίου

Μπαλέτο Καρυοθραύστης στη γη της γοητείας
Εκτελείται από το Φεστιβάλ Μπαλέτο Albuquerque, συνοδευόμενο από μουσική του έργου Figueroa. Οι παραδόσεις και η κληρονομιά του Νέου Μεξικού συνδυάζονται με την κλασική ιστορία των διακοπών. Χορογραφείται από την Patricia Dickinson Wells. Η ζωντανή μουσική θα παιχτεί υπό τη διεύθυνση του Maestro Guillermo Figueroa. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στο Dance Theatre Southwest (296-9465) ή στο NHCC (724-4771). καλέστε για ώρες γραφείου. Δείτε το στο Εθνικό Ισπανικό Πολιτιστικό Κέντρο.
Για το 2015: 18 - 20 Δεκεμβρίου

Gildan Νέο Μεξικό μπολ
Το παιχνίδι χαρακτηρίζει τον νικητή του Mountain West Conference που παίζει εναντίον μιας ομάδας από το Conference USA. Βλέπε το στο Pit. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο ή καλώντας στο γραφείο εισιτηρίων Lobo στο (505) 925-5999.
Για το 2015: 19 Δεκεμβρίου

Luminaria Tour
Τα Χριστούγεννα δεν είναι τα ίδια στο Albuquerque χωρίς περιήγηση στις οθόνες φωταύγειας την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η πόλη προσφέρει εκδρομές με λεωφορεία για όσους θέλουν την άνεση ενός καθίσματος και τη ζεστασιά ενός λεωφορείου. Εκείνοι που προτιμούν το περπάτημα μπορούν να μάθουν περισσότερα για το πού να πάνε και τι να περιμένουν με τον ξεναγό μου.
Για το 2015: 24 Δεκεμβρίου

Luminarias στην παλιά πόλη
Τα Χριστούγεννα δεν είναι τα ίδια στο Albuquerque χωρίς περιήγηση στις οθόνες φωταύγειας την παραμονή των Χριστουγέννων.

Περπατήστε στην πλατεία της Παλιάς Πόλης και επισκεφθείτε τη γειτονιά της Country Club, με στάσεις για ζεστή σοκολάτα, καρόλες και χαρούμενες διακοπές.
Για το 2015: 24 Δεκεμβρίου

Καλά Χριστούγεννα!