Χριστουγεννιάτικο δείπνο στο Αλμπουκέρκη

Τα εστιατόρια και τα θέρετρα σερβίρουν γιορτινό φαγητό για τις διακοπές

Το φαγητό στα Χριστούγεννα προσφέρει μια ελκυστική επιλογή για μια εκτεταμένη οικογενειακή συγκέντρωση ή ένα οικείο γεύμα για δύο. Το φαγητό αφαιρεί την πίεση του γεύματος και δίνει έμφαση στον ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους. Σκεφτείτε να βγείτε έξω για φαγητό πριν περάσετε από την παλιά πόλη Albuquerque την Παραμονή των Χριστουγέννων, όταν φωτιστούν οι φωτισμοί της γειτονιάς. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλά εστιατόρια σε κοντινή απόσταση από την εποχιακή οθόνη, αλλά φροντίστε να κάνετε κρατήσεις για αυτή τη γεμάτη νύχτα.

Ή ξεκινήστε μια νέα παράδοση και καλέστε οικογένεια ή φίλους για να σας συναντήσω για ένα εορταστικό χριστουγεννιάτικο brunch ή ένα ειδικό εποχιακό δείπνο σε ένα από τα εικονικά εστιατόρια του Albuquerque.

Buca di Beppo

6520 Americas Parkway NE
(505) 872-2822
Το Buca di Beppo σερβίρει μεσημεριανό γεύμα και δείπνο την Παραμονή των Χριστουγέννων και την Ημέρα των Χριστουγέννων, με το συνήθη μενού ιταλικών σπεσιαλιτέ. Για μια μεγαλύτερη συγκέντρωση, μπορείτε να κλείσετε μια ημι-ιδιωτική τραπεζαρία, όπου μπορείτε να φιλοξενήσετε ένα γεύμα οικογενειακού τύπου με μαθήματα προσαρμοσμένα για την ομάδα σας. Κάντε κράτηση στο διαδίκτυο ή τηλεφωνήστε απευθείας στο εστιατόριο.
Πότε: 11 π.μ. έως 9 μ.μ. Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου και 11 π.μ. έως 10 μ.μ. Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου

Υψηλή μεσημεριανό εστιατόριο και σαλόνι

425 San Felipe Rd NW, στην παλιά πόλη
(505) 765-1455
Ονομάστηκε "η αυθεντική μπριζόλα της παλιάς πόλης", το πιστό μετά από 43 χρόνια μαρκάρισμα της High Noon μαρτυρεί την ποιότητα των μπριζόλων, των άγριων θηραμάτων και των μεξικάνικων ειδικοτήτων που φέρνουν σήμερα πελάτες.

Αυτό το ινστιτούτο του Albuquerque σερβίρει το εκλεκτικό του μενού σε ένα κτίριο αιώνων παλιά. Το δείπνο των Χριστουγέννων απαιτεί κρατήσεις προκαταβολής.

Πότε: Μεσημέρι έως τις 21:00 Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου

MAS Tapas y Vino στο ξενοδοχείο Andaluz

125 2nd Street NW
(505) 923-9080
Ο εκτελεστικός σεφ Mark Quinones, ένας βραβευμένος με δύο φορές βραβείο "Best Chef in the City", συνεχίζει την παράδοση εδώ για να μετατρέψει τα τοπικά, εποχικά διαθέσιμα βιολογικά συστατικά σε ανανεωμένη παραδοσιακή ισπανική κουζίνα.

Με ένα μακρύ κατάλογο υπογραφών τάπας , ελαφρών πιάτων και μερικά πιο εύρωστα πιάτα, το μενού προσφέρεται για καταμερισμό διακοπών.

Πότε: 5 έως 9:30 μ.μ. Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου και Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου

Prairie Star

288 Prairie Star Road, Santa Ana Pueblo
(505) 867-3327
Η ρομαντική θέα της Σαντιάδης και η γοητευτική ατμόσφαιρα του σπιτιού καθιστούν αυτό ένα ιδιαίτερα ρομαντικό μέρος για δείπνο. Το δείπνο των Χριστουγέννων με τέσσερις γεύματα (σταθερή τιμή) περιλαμβάνει γεύματα πάπιας, στρείδια με μπλε καλαμπόκι, χοιρινό κρέας Berkshire osso buco και πιάτο ψητό στη σχάρα, μεταξύ άλλων επιλογών. Απαιτείται κράτηση.

Πότε: 5:30 έως 8:00 Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου

Rancher's Club του Νέου Μεξικού

1901 University NE στο ξενοδοχείο Crowne Plaza
(505) 889-8071
Αυτό το εστιατόριο που έχει βραβευθεί με AAA Four Diamond χρησιμοποιεί γαλλικούς φούρνους με ξύλα και σχάρες "πλέγματος" για να δώσει στα κρέατα και τα θαλασσινά του μια ξεχωριστή γεύση. Καλέστε για κρατήσεις για το δείπνο των Χριστουγέννων, το οποίο περιλαμβάνει το κανονικό μενού και τις ειδικές προσφορές διακοπών.

Πότε: 5:30 έως 9:30 μμ Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου

Route 66 Casino

Δυτικά του Albuquerque στις I-40 στην Laguna Pueblo
(505) 352-7866
Γιορτάστε τα Χριστούγεννα στο Hungry Cowboy Buffet με το brunch την παραμονή των Χριστουγέννων και ένα δείπνο μπουφέ με καβούρια για τα Χριστούγεννα. Το Thunder Road Steakhouse και το Cantina σερβίρει το μενού του μενού του Νιου Μεξικού από επιχρισμένες μπριζόλες και θαλασσινά και τις δύο μέρες.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια όρεξη στις μηχανές τυχερών παιχνιδιών ή να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια τύπου Vegas.

Πότε: 11 π.μ. έως 9 μ.μ. την Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου και 11 π.μ. έως 10 μ.μ. τη Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου

Sandia Resort

30 Rainbow Road NE
(505) 798-3700
Το μενού για δείπνο των διακοπών του Bien Shur περιλαμβάνει σπιτικά γλυκά πατάτες, πάπια verde και πακέτα που περιλαμβάνουν φιλέτο βουβάλου, καλαμπόκι αρνιού και σπεσιαλιτέ για σέρφινγκ και χλοοτάπητες. Το Bien Shur προσφέρει τραπεζαρία στον τελευταίο όροφο με εκπληκτική θέα στα βουνά. Οι κρατήσεις είναι απαραίτητη.

Ο χριστουγεννιάτικος μπουφές του Thur Shan περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία τοπικών και διεθνών φαγητών από τις μεξικάνικες, ιταλικές και αμερικανικές μαγειρικές παραδόσεις.

Πότε: Bien Shur: 1 έως 8 μ.μ. Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου; Thur Shan: 10 π.μ. έως 9 μ.μ. Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου

Εποχές

2031 Mountain Road NW
(505) 766-5100
Με την εγγύτητά του στην Παλιά Πόλη, το Seasons κάνει ένα βολικό μέρος για να δειπνήσετε πριν ή μετά από μια περιοδεία luminaria.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, το εστιατόριο προσφέρει ένα μενού με προκαθορισμένο βραβείο (σταθερής τιμής) τριών πιάτων. Οι απαιτούμενες κρατήσεις αρχίζουν στις 4:30 μ.μ.

Tamaya Resort

1300 Διαδρομή Tuyuna, Santa Ana Pueblo
(505) 771-6060
Ο μπουφές δείπνου της Παραμονής των Χριστουγέννων στο Santa Ana Cafe περιλαμβάνει ένα μπαρ σαλάτας, χειροποίητο τυροκομείο, ένα σκαλιστήρι με πρωτιά και χοιρινό φιλέτο, posole, tamales, κοτόπουλο με μοσχάρι, θαλασσινά και πέντε decadent επιδόρπια. Ο μπουφές βραδιάς των Χριστουγέννων στο Santa Ana Cafe και στο Corn Maiden περιλαμβάνει αγαπημένα των διακοπών και εμπνευσμένες σπεσιαλιτέ από βραβευμένους σεφ, συμπεριλαμβανομένου ενός σταθμού carving με γαλοπούλα και ζαμπόν, ένα τυροκομείο, μια ποικιλία από μικρές tacos και μια επιλογή επιδόρπια μεγαλύτερη από τη Santa's λίστα. Απαιτείται κράτηση.

Πότε: Santa Ana Cafe: 5:30 έως 9:30 μ.μ. Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου και 11 π.μ. έως 5 μ.μ. Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου; Corn Maiden: 11 π.μ. έως 4 μ.μ. Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου

Ζαχαροπλαστείο Bar & Bistro

3009 Κεντρική ΝΕ
(505) 254-9462
Μια εκθεσιακή κουζίνα μετατρέπει την τραπεζαρία στο Zinc στο Nob Hill σε μια διασκεδαστική εμπειρία. Μια εκτενής λίστα με κρασιά από το γυαλί, καθώς και η επιλογή γευσιγνωσίας, κάνουν το ζευγάρωμα του κρασιού με ένα γεύμα πολλαπλών πορειών εύκολο. Ο ψευδάργυρος σερβίρει το κανονικό μενού δείπνου την παραμονή των Χριστουγέννων, καθώς και ειδικές προσφορές διακοπών.

Πότε: από τις 5 έως τις 9 το απόγευμα της Κυριακής, 24 Δεκεμβρίου