Επισκεφτείτε την Ατλάντα με έφηβους

Οι έφηβοι μπορεί να είναι ένα δύσκολο μάτσο. Θέλουν να διασκεδάσουν, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να διασκεδάσουν όσο τα μικρότερα παιδιά. Εάν επισκέπτεστε την Ατλάντα με έφηβους, υπάρχουν πολλά αξιοθέατα για να τα κρατήσετε διασκεδαστικά - και αν είστε τυχεροί, ίσως ακόμη και να περπατήσετε, νομίζοντας ότι είστε πολύ δροσεροί!

Το Fashionista

Αν η Ατλάντα ξέρει ένα πράγμα, είναι ψώνια! Η Ατλάντα περιοχή έχει τους τόνους των εμπορικών κέντρων , και όλοι γνωρίζουν ότι τα εμπορικά κέντρα βαθμολογία υψηλό με τους εφήβους.

Επιπλέον, μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς για να τους αφήσετε να περιπλανηθούν μόνοι τους, ενώ επισκέπτεστε τα καταστήματα που αγαπάτε (ή πάρτε ένα πολύ απαραίτητο διάλειμμα για καφέ). Υπάρχουν επίσης μερικές μικρότερες γειτονιές και μπουτίκ που είναι καλές για μια μοναδική εμπειρία αγορών .

Ο επαναστάτης

Έχετε έναν έφηβο που του αρέσει να είναι μοναδικός; Η Ατλάντα έχει την πλάτη σου. Αν είστε για λίγο περιπέτεια, κάντε μια βόλτα μέσα από τα Little Five Points, μία από τις πιο εκλεκτικές γειτονιές της Ατλάντα. Από τα vintage καταστήματα μέχρι τους μουσικούς του δρόμου στο τελευταίο πραγματικό κατάστημα ρεκόρ της Ατλάντα, το Little Five Points είναι ένας προορισμός που δεν μπορεί να χάσει κανένας έφηβος που έμεινε λίγο από το κέντρο. Εάν ο έφηβός σας είναι άνω των 18 ετών, αρπάξτε ένα μπιφτέκι στο Vortex.

Αν ο έφηβός σας είναι περισσότερο από έναν buff, δοκιμάστε να τραβήξετε μια ταινία indie στο Tara Cinema ή στο The Plaza Theatre (υπαινιγμός: παρουσιάζουν το Rocky Horror Picture Show κάθε Παρασκευή τα μεσάνυχτα).

Το Μουσείο Buff

Η Ατλάντα έχει μερικά μουσεία που μπορεί να ικανοποιήσουν το σετ εφήβων.

Το πολυετές αγαπημένο είναι το Υψηλό Μουσείο Τέχνης, όπου οι έφηβοι είναι πιο πιθανό να βρουν κομμάτια που έχουν δει από τους καλλιτέχνες που έχουν ακούσει. Οι λάτρεις της ιστορίας και οι λάτρεις του πολιτικού πολέμου μπορούν επίσης να απολαύσουν το Κέντρο Ιστορίας της Ατλάντα. Η περιοδεία του CNN Center σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα πραγματικό στούντιο ειδήσεων και να μην καταλαμβάνει πολύ χρόνο.

Ένα πράγμα σχεδόν αγαπά ο καθένας; Κόκα κόλα. Ο Κόσμος του Coke, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, είναι ένα κομμάτι μιας αναβολής για τους εφήβους, αλλά είναι βέβαιο ότι θα επιμείνουμε όταν φτάσετε στην αίθουσα γευσιγνωσίας με απεριόριστα δείγματα σόδας από όλο τον κόσμο (κόλπο τον έφηβό σας λέγοντάς του να δοκιμάσει Beverly).

Ο αθλητικός ανεμιστήρας

Διασκεδάστε τον έφηβο που αγαπάει τον αθλητισμό τραβώντας ένα παιχνίδι στο Turner Field, στο The Georgia Dome ή στο Philips Arena (Atlanta Hawks). Δεν υπάρχει κανείς στην πόλη; Δοκιμάστε το Andretti Go Karts και το Gaming Center βόρεια της πόλης στην Alpharetta. Μπορείτε επίσης να πάρετε περιηγήσεις στο Turner Field όλο το χρόνο, παίρνοντας τους οπαδούς πίσω από τις σκηνές στο κουτί τύπου, το dugout και πολλά άλλα! Δεν είναι ακόμη ανοιχτό, αλλά μείνετε συντονισμένοι για τη νέα αίθουσα ποδοσφαίρου κολλεγίων ποδοσφαίρου, η οποία επί του παρόντος είναι έτοιμη να ανοίξει το 2014.

Ο ενθουσιώδης υπαίθριος

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα για την Ατλάντα είναι το ποσό της φυσικής ομορφιάς που έχει διατηρηθεί ακόμα και όταν η πόλη έχει μεγαλώσει. Αν μπορείτε να δείτε την Ατλάντα από ψηλά, πιθανότατα θα δείτε περισσότερα δέντρα από τα κτίρια. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά πράγματα για τους λάτρεις της φύσης, χωρίς να πάτε πολύ μακριά από την πόλη. Η σωληνώση του Chattahoochee είναι μια αγαπημένη Ατλάντα = δραστηριότητα περιοχής.

Αν ψάχνετε για μια καλή, ελαφριά πεζοπορία μπορείτε να δοκιμάσετε Kennesaw Mountain ή ακόμα και Stone Mountain. Το μονοπάτι Silver Comet είναι ιδανικό για ενοικίαση ποδηλάτων και βόλτα. Αν έχετε αρκετό χρόνο για να βγείτε έξω από την πόλη, υπάρχει μια διασκεδαστική διαδρομή στην Βόρεια Γεωργία.