Πεταλούδες στους Βοτανικούς Κήπους του Αλμπικέρκ

PNM Πεταλούδα Pavilion

Οι Βοτανικοί Κήποι του Albuquerque διαθέτουν πεταλούδες κάθε χρόνο στο PNM Butterfly Pavilion.

Η έκθεση πεταλούδας στο Βοτανικό Κήπο του Albuquerque απευθύνεται σε όλους. Οι επισκέπτες του Pavilion PNM Butterfly θα δουν εκατοντάδες πεταλούδες και φυτά νέκταρ που τρέφονται μέσα σε μια μεγάλη κλειστή δομή. Το πλούσιο βιότοπο είναι ένα εποχιακό σπίτι για 25 είδη πεταλούδων. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να δουν την αίθουσα εκκολαπτηρίων ή την αίθουσα εκτροφής, όπου οι χρυσαλίδες εκκολάπτονται για να γίνουν πεταλούδες.

Το Pavilion PNM Butterfly είναι από τα τέλη Μαΐου μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου. Για το 2016, θα ανοίξει την Παρασκευή 1 Ιουλίου και θα κλείσει στις αρχές Οκτωβρίου (επιτρέποντας ο καιρός). Η έκθεση συμπεριλαμβάνεται ως τμήμα του Βοτανικού Κήπου και είναι ανοιχτή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. καθημερινά. Από την Ημέρα Μνήμης έως την Ημέρα της Εργασίας, ο Βοτανικός Κήπος είναι ανοιχτός μέχρι τις 6 το βράδυ τα Σάββατα, τις Κυριακές, την Ημέρα Μνήμης, τις 4 Ιουλίου και την Ημέρα Εργασίας.

Περιμένετε να δείτε καταδύσεις, μονάρχες, μπλε άνεμοι, μακρύχαρτα, ζιζανιοκτόνα και ζέβρα. Το περίπτερο διαθέτει αρκετές εκατοντάδες βορειοαμερικανικές πεταλούδες.

Οι τροπικές πεταλούδες έχουν προστεθεί στον πληθυσμό. Το μπλε morphos έχει ένα άνοιγμα πτέρυγα έως οκτώ ίντσες και είναι βαθύ μπλε με μαύρες άκρες πτέρυγας. Θα βρείτε επίσης τον κόκκινο και κίτρινο ριγέ ταχυδρομείο και την κρυμμένη πεταλούδα κουκουβάγια. Περισσότερα από 20 νέα είδη τροπικών πεταλούδων και σκώρων θα είναι στην έκθεση.

Οι πεταλούδες τρέφονται με νέκταρ και το περίπτερο περιέχει τροφοδότες νέκταρ, πλάκες φρούτων, κρεμάμενες μπανάνες και πολλά λουλούδια.

Υπάρχουν χιλιάδες φυτά νέκταρ και ένα μεγάλο δέντρο Brugmansia με αρωματικά λουλούδια τρομπέτας. Το νερό είναι διαθέσιμο σε ρεύμα που ρέει από το κέντρο της έκθεσης.

Η φωτογραφία είναι ένα δημοφιλές χόμπι στην έκθεση, εκτός από την εύρεση διαφορετικών ειδών πεταλούδων. Πληροφορίες για τις πεταλούδες μπορείτε να βρείτε στο περίπτερο, καθώς και πληροφορίες για το πώς να προσελκύσετε πεταλούδες στον κήπο του σπιτιού σας.

Κάντε μια φωτογραφία περπατώντας στον παιδικό κήπο Botanic Gardens.

Μάθετε περισσότερα για το Pavilion Butterfly.