Ποια είναι η Ετήσια Ανταλλαγή Bike Albuquerque;

Η ετήσια ανταλλαγή ποδηλάτων στο Albuquerque είναι το ετήσιο έπαθλο για το BikeABQ και πραγματοποιείται κάθε Απρίλιο. Είναι μια ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα καινούργιο ποδήλατο να επιλέξουν ένα, ή ένα μέρος για κάποιον που ψάχνει να αναβαθμίσει για να πουλήσει ένα μεταχειρισμένο ποδήλατο και να πάρει ένα νεότερο ή ένα με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά.

Αγοράζοντας ποδήλατα

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από ποδήλατα προς πώληση, όπως ποδήλατα βουνού , ποδηλασία ποδηλάτων, άνεση, BMX, διαδοχικά, ξαπλώστρες, ποδήλατα για παιδιά, μονοκύλια και ακόμη και ποδήλατα vintage.

Η πώληση έχει επίσης ρυμουλκούμενα, ράφια, εξαρτήματα και ρούχα. Τα στοιχεία που βρέθηκαν προς πώληση κάθε χρόνο ποικίλλουν ανάλογα με τα στοιχεία που έφεραν οι πωλητές.

Πώληση ποδηλάτων

Εάν έχετε μια μοτοσυκλέτα που θέλετε να πουλήσετε, ελέγξτε τα στοιχεία που θέλετε να πουλήσετε την καθορισμένη ημερομηνία και ώρα. Υπάρχει $ 1 αμοιβή για κάθε ετικέτα που εισάγεται στην πώληση. Το BikeABQ λαμβάνει επίσης μια προμήθεια 18% για όλα τα είδη που πωλούνται. Τα τέλη ετικετών εισπράττονται καθώς τα στοιχεία ελέγχονται. Κατά το τέλος της πώλησης, ο πωλητής λαμβάνει ένα επιταγή για 82 τοις εκατό της τιμής πώλησης για τα είδη που πωλούνται.

Η βοήθεια θα είναι διαθέσιμη για όσους χρειάζονται μια ιδέα σχετικά με το πόσο θα κοστίζουν ένα είδος. Αν και οι πωλητές ορίζουν την τιμή που θέλουν, οι εκτιμητές μπορούν να παράσχουν πολύτιμες πληροφορίες.

Όλα τα στοιχεία επισημαίνονται και ελέγχονται από τους εθελοντές του BikeABQ. Η τιμή καθορίζεται όταν είναι ετικετοποιημένη και δεν είναι διαπραγματεύσιμη για τους αγοραστές. Τα στοιχεία αποθηκεύονται στα Sports Systems μέχρι την ημέρα της πώλησης.

Ο χώρος στάθμευσης του καταστήματος είναι περιφραγμένος ως χώρος πωλήσεων.

Ράφια ποδηλάτων έχουν ρυθμιστεί για τα ποδήλατα. Οι πίνακες έχουν ρυθμιστεί για αντικείμενα ποδηλασίας. Περιηγηθείτε στα ποδήλατα, περιηγηθείτε στα στοιχεία του τραπεζιού και πάρτε τα στοιχεία και τις ετικέτες ποδηλάτου σας για να πληρώσετε στους ταμειακούς καταλόγους στο κατάστημα του Sports System.

Σχετικά με το BikeABQ

Το BikeABQ είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ξεκίνησε το 1999 και τώρα έχει 145 μέλη.

Η ομάδα καθιέρωσε με επιτυχία ορισμένες πρωτοβουλίες ποδηλάτου στην πόλη, για να συμπεριλάβει τις λωρίδες ποδηλάτου με ριγέ, τη γέφυρα ποδηλάτου πέρα ​​από τον ποταμό, το πρόγραμμα Ασφαλείς διαδρομές στα σχολεία και πολλά άλλα. Το όραμά τους είναι να αυξήσουν την υποδομή ποδηλάτων σε όλη την πόλη και να βοηθήσουν την πόλη να γίνει ένα κορυφαίο ποδήλατο φιλικό μέρος τόσο για αναψυχή όσο και για ημερήσιους ταξιδιώτες με ποδήλατα. Όποιος ενδιαφέρεται να ασχολείται με την ποδηλασία, βοηθώντας τον να σχεδιάσει τον ποδηλατικό βρόχο 50 μιλίων της πόλης και άλλα θέματα ποδηλασίας θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να γίνει μέλος.

Μόνο μερικά από τα μέρη όπου μπορεί να βρεθεί η παρουσία του BikeABQ είναι το διεθνές αεροσκάφος με μπαλόνια , όπου οι εθελοντές του οργανισμού ελέγχουν ποδήλατα για όσους επιλέγουν να ποδηλατήσουν στην εκδήλωση και η αγορά RailYards Market, που επιλέγουν να κάνουν ποδήλατα στην αγορά.