Οικολογικά προϊόντα και καταστήματα στο Albuquerque

Το Albuquerque έχει μερικά εξαιρετικά φιλικά προς το περιβάλλον καταστήματα και προϊόντα για όσους είναι περιβαλλοντικά συνειδητοί. Τα παρακάτω καταστήματα βρίσκονται γύρω από το Albuquerque ή μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Ορισμένοι πωλούν τα προϊόντα τους στις αγορές των αγροτών . Τα αντικείμενα που πωλούνται σε αυτά τα καταστήματα είναι κατασκευασμένα με σκέψη για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις τους ή δημιουργήθηκαν σε τοπικό επίπεδο.

Φιλικά προς το περιβάλλον καταστήματα γύρω από το Albuquerque

Αμερικάνικο πηλό
Η American Clay κάνει φυσικά προϊόντα γύψου για εσωτερικούς χώρους.

Τα προϊόντα τους είναι μη τοξικά, απορροφούν οσμές, αντιστέκονται σε βρωμιά και βρωμιά και είναι 100% φυσικά. Οι σοβάδες τους έρχονται σε 224 μη ξεθωριασμένα χρώματα και πέντε τελειώματα. Δεν μπορώ να πω αρκετά καλά πράγματα για αυτά τα γύψα. Χρησιμοποιήσαμε αμερικανικό ασβεστοκονίαμα στο σαλόνι μας το οποίο διήρκεσε όμορφα για 10 χρόνια. Με τα έμπλαστρα, δεν χρειάζεστε ξανά χρώμα. Για εκείνους που είναι do-it-yourself, American Clay έχει σπάτουλες για την αγορά. Οι σακούλες δειγμάτων είναι διαθέσιμες για μια μέτρια αμοιβή για όσους δεν είναι σίγουροι για το χρώμα που θα πάρουν.

Έπιπλα Dapwood
Η Dapwood χτίζει φιλικά προς το περιβάλλον, ασφαλή και βιώσιμα προϊόντα που είναι τόσο χρηστικά όσο και ελκυστικά. Τα προϊόντα τους περιλαμβάνουν βιβλιοθήκες, ξαπλώστρες, νυχτερινά κέντρα, κρεβάτια πλατφόρμας, τραπέζια, νυχτερινά περίπτερα, τραπέζια, τραπέζια κονσόλας και πίνακες διαλογισμού. Τα στυλ κυμαίνονται από μοντέρνα έως παραδοσιακά. Τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα με αμετάβλητα αμερικανικά σκληρά ξύλα και φυτικά τελειώματα.

Τα έπιπλα Dapwood κατασκευάζονται στις ΗΠΑ χρησιμοποιώντας αμερικανικά υλικά. Η συνέλευση πραγματοποιείται στο σπίτι (σκεφτείτε την Ikea). Εκτός από τα τυποποιημένα προϊόντα τους, η Dapwood κατασκευάζει επί παραγγελία επίπλωση για να καλύψει τις ανάγκες του πελάτη. Τα έπιπλα τους είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με χημικές ευαισθησίες.

Kei & Molly Textiles
Η Kei & Molly έχει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω της Etsy και βρίσκεται επίσης σε τοποθεσίες στο Νέο Μεξικό και σε ολόκληρη την Αμερική. Πωλούν τα προϊόντα τους στις Αγορές των Αγροτών από τότε που δημιούργησαν κατάστημα όπου μπορείτε να τα βρείτε ακόμα. Συχνά, βρίσκονται στην Αγορά του Downtown Growers. Το στούντιο τους χρησιμοποιεί μόνο μη τοξικές μελάνες με βάση το νερό για να ελαχιστοποιήσουν τις επιπτώσεις στο περιβάλλον και φιλτράρουν τα λύματα τους για να διατηρούν τα χρωστικά έξω από το σύστημα ύδρευσης. Χρησιμοποιούν 100% φυσικές ίνες για την παραγωγή τους. Οι πετσέτες τσαγιού, οι πετσέτες, οι χαρτοπετσέτες και η σειρά προϊόντων παρουσιάζουν όμορφα μοτίβα που συχνά είναι τοπικά. Συλλέγω τα αντικείμενά τους και τα αγαπάς, είτε πρόκειται για πετσέτα φαγητού που δείχνει κάποιον που ψήνει πράσινο Χιλή είτε χορεύει San Pasqual στην κουζίνα. Οι εικόνες τους είναι εικονικές και χρήσιμες και κάνουν μεγάλα δώρα, ειδικά για όσους αγαπούν το Νέο Μεξικό. Κάνουν ακόμη και ευχετήριες κάρτες, οι οποίες κάνουν και πάλι μεγάλα δώρα για όσους χάνουν το Νέο Μεξικό.

Χταπόδι και η αλεπού
Το μικρό κατάστημα στην EDO του Albuquerque, ή στο ανατολικό κέντρο της πόλης, πωλεί τοπικά, χειροποίητα ρούχα, τέχνη, κοσμήματα, οικιακά σκεύη, αξεσουάρ, δώρα και πολλά άλλα. Τα αντικείμενα κατασκευάζονται από περισσότερους από 60 τοπικούς καλλιτέχνες και σχεδιαστές. Έχουν επίσης μια σειρά από vintage στοιχεία.

Όλα τα προϊόντα είναι χωρίς sweatshop. Το κατάστημα φιλοξενεί ένα ετήσιο OctoFair τον Οκτώβριο, το οποίο διαθέτει άρθρα για πώληση, φορτηγά τροφίμων, ζωντανή μουσική και διασκέδαση για παιδιά.

Sachi Organics
Η Sachi δημιουργεί βιολογικά προϊόντα κλινοστρωμνής που χρησιμοποιούν την τοπική εργασία και προϊόντα από βιολογικά αγροκτήματα στις ΗΠΑ. Διαθέτουν μαξιλάρια κρεβατιών, κλινοσκεπάσματα, οργανικά στρώματα, προστατευτικά μαξιλαριών και καλύμματα και μαξιλάρια υποστήριξης. Το μαξιλάρι μαξιλαριού τους από το φαγόπυρο είναι επιβραδυντικό φλόγας και δεν περιέχει χημικά.

Νοτιοδυτικό Green Home Center
Το νοτιοδυτικό Green Home Center μεταφέρει μη τοξικά προϊόντα χωρίς χημικά για το σπίτι. Έχουν τη δέσμευση να μειώσουν τα απόβλητα και να παράσχουν καθημερινά αντικείμενα και δομικά υλικά για ένα υγιές περιβάλλον διαβίωσης. Τα προϊόντα τους περιλαμβάνουν οργανικά στρώματα, κρεβάτια και έπιπλα, χρώματα και γύψο, εργαλεία, λεκέδες και στεγανοποιητικά, αποχυμωτές, δάπεδα, φίλτρα αέρα, φυσικό λινοτάπημα, προϊόντα καθαρισμού και αντικείμενα κηπουρικής και λιπασματοποίησης.