Υπάρχει εσωτερικός χώρος στάθμευσης στο Φοίνιξ;

Waveyard υποσχέθηκε εσωτερική Rafting Whitewater, καγιάκ και πολλά άλλα στο Mesa

Κάποιος μπορεί να σκεφτεί ότι μια μεγάλη μητροπολιτική πόλη, μια από τις μεγαλύτερες στη χώρα, που βρίσκεται στην έρημο και εμπειρίες περίπου πέντε μηνών ζεστού νερού, θα έχει εσωτερικούς υδατοπτέρυγες επιπλέον των υφιστάμενων υπαίθριων υδατορευμάτων . Σε ένα σημείο αυτό το όνειρο φάνηκε ότι θα γίνει πραγματικότητα, αλλά δυστυχώς δεν το έκανε.

Τι ήταν Waveyard;

Το 2006 ανακοινώθηκε ότι θα κατασκευαστεί ένα πάρκο μεγάλων υδάτων στην Αριζόνα.

Το 2007, οι ψηφοφόροι της Mesa, Arizona, ψήφισαν να προσφέρουν το γήπεδο ποταμού Riverview στο Mesa και αρκετά γειτονικά πεδία σφαίρας σε έναν τοπικό προγραμματιστή ακίνητων περιουσιών που σκόπευε να κατασκευάσει μια 125-στρεμμάτων μέγα αθλητική εγκατάσταση. Μετά την ολοκλήρωσή του, το Waveyard θα περιλαμβάνει ένα τεχνητό ποταμό whitewater με τάπας 2 έως 4 τάφρων, μια τεχνητή παραλία, έναν προσομοιωμένο ωκεανό ικανό να παράγει κύματα διαφορετικών μεγεθών για surfers και boogie boarders, μια λιμνοθάλασσα, μια λίμνη για ψαροντούφεκο και μια αναρρίχηση κέντρο, ένα τεράστιο εσωτερικό πάρκο νερού, εστιατόρια, καταστήματα, σπα, και ένα ξενοδοχείο και συνεδριακό κέντρο.

Πού ήταν η τοποθεσία Waveyard;

Βρίσκεται στη νοτιοανατολική γωνία της διαδρομής Loops 101 & 202 κοντά στο Mesa Riverview και το Bass Pro Shops .

Τι συνέβη με το Waveyard στην Αριζόνα;

Η ύφεση. Η χρηματοδότηση δεν συνέβη ποτέ. Τον Σεπτέμβριο του 2009 το Δημοτικό Συμβούλιο της Mesa χορήγησε στους Waveyard επιπλέον 18 μήνες για να συγκεντρώσει τη χρηματοδότησή του, υπολογιζόμενη κάπου μεταξύ 250 και 750 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η παράταση αυτή έληξε τον Ιούλιο του 2011.

Τι είναι εκείνη την ιδιοκτησία τώρα;

Οι Cubs του Σικάγου έχτισαν ένα συγκρότημα εκπαιδεύσεως εως 100 στρεμμάτων, Sloan Park, στην περιοχή.

Από αυτό το γράψιμο, δεν υπάρχει εσωτερική πάρκο νερού στο Greater Phoenix. Καθώς αποκαλύπτονται νέες πληροφορίες σχετικά με σχέδια για την κατασκευή ενός εσωτερικού πάρκου στην περιοχή Phoenix ή Scottsdale, έρχομαι στην προσοχή μου, θα τα προσθέσω εδώ.