Παραδοσιακό φαγητό και ποτό στο Ελ Σαλβαδόρ

Το φαγητό και το ποτό του Ελ Σαλβαδόρ είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό μεταξύ των ποικίλων κουζινών της Κεντρικής Αμερικής. Είναι το αποτέλεσμα ενός συνδυασμού εγχώριων και ισπανικών επιρροών, το φαγητό του Ελ Σαλβαδόρ μπορεί να είναι τόσο οικείο όσο η σούπα κοτόπουλου ή εξωτικά όπως τα τηγανητά λουλούδια φοίνικα.

Φροντίστε να ακολουθήσετε τους παρακάτω συνδέσμους για τις συνταγές του El Salvador και άλλες πληροφορίες σχετικά με την κουζίνα του Ελ Σαλβαδόρ! Μπορείτε επίσης να δείτε φωτογραφίες του El Salvador για φαγητό και ποτό .

Ένα τυπικό πρωινό

Τα πρωινά του Ελ Σαλβαδόρ περιλαμβάνουν συνήθως μια ποικιλία φαγητών του Ελ Σαλβαδόρ, όπως τα αυγά με τα λαχανικά (huevos picados), το τυρί, τα τηγανητά πιάτα (platanos fritos), τα φασόλια και τις τορτίλες. Φρέσκα τροπικά φρούτα όπως το μάνγκο, ο ανανάς και η μπανάνα είναι επίσης κοινά συνοδεία. Αν προτιμάτε μια διεθνή επιλογή, όπως τοστ και τηγανίτες, τα σερβίρετε και στα περισσότερα εστιατόρια.

Κυρίως γεύματα

Επειδή το Ελ Σαλβαδόρ διαθέτει εκτεταμένη ακτογραμμή, τα θαλασσινά είναι ένα κοινό συστατικό της κουζίνας του Ελ Σαλβαδόρ. Οι σούπες και οι σάλτσες (caldos) είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στο Ελ Σαλβαδόρ, ειδικά sopa de pata, ένα μίγμα ... καλά, βλ. Παρακάτω.

Άλλα γεύματα

Σνακ και Πλευρές

Επιδόρπια

Ποτά

Η πιο δημοφιλής μπύρα του Ελ Σαλβαδόρ είναι το Pilsener. Χαρακτηριστικά μη αλκοολούχα ποτά στο Ελ Σαλβαδόρ περιλαμβάνουν το Kolachampan, σόδα με γεύση από ζαχαροκάλαμο. χυμός tamarind? horchata, ένα γλυκό βότανο και μπαχαρικό με βάση το ποτό του Ελ Σαλβαδόρ. και ensalada ("σαλάτα"), ένα πτηνό μείγμα ψιλοκομμένων τροπικών φρούτων.

Πού να φάτε και τι θα πληρώσετε

Όταν πρόκειται για αυθεντικό φαγητό του Ελ Σαλβαδόρ, το Ελ Σαλβαδόρ το καθιστά εύκολο. Το καλύτερο μέρος για να αποκτήσετε ένα ποιοτικό κορίτσι του Ελ Σαλβαδόρ; Ένα κουτάβι, φυσικά! Τι γίνεται με ένα Pastelito; Μια παστελερία!

Άλλα μεγάλα (και εξαιρετικά φθηνά) μέρη για να δοκιμάσετε το φαγητό του Ελ Σαλβαδόρ είναι τα κάρβουνα και οι υπαίθριες αγορές. Εάν δεν είστε σε προϋπολογισμό, υπάρχουν πολλά εστιατόρια μεσαίας εμβέλειας μέχρι τα πιο δημοφιλή εστιατόρια στις μεγάλες πόλεις όπως το Σαν Σαλβαδόρ και στις τουριστικές παραλίες του Ελ Σαλβαδόρ.

Το φαγητό του Ελ Σαλβαδόρ είναι ποικίλο, νόστιμο και γρήγορο από μόνο του. Ωστόσο, οι Αμερικανοί πολίτες που πεινούν για αμερικανικά fast food μπορούν να το βρουν σε franchises εστιατορίων όπως το Pizza Hut, το Burger King, το Wendy's και το Subway που κατοικούν στις μεγαλύτερες πόλεις του Ελ Σαλβαδόρ. Με τη σειρά τους, τα κουτάβια και άλλα εστιατόρια του Ελ Σαλβαδόρ καλλιεργούνται στις ΗΠΑ

Επεξεργάστηκε από την Marina K. Villatoro