Ένα προφίλ της γειτονιάς Bellrose στα Queens

Το Bellerose είναι μια ήσυχη, γεμάτη δέντρα προαστιακή γειτονιά Queens - είναι εύκολο να ξεχάσετε ότι υπάρχει ένα πάρκο που τρέχει μέσα από αυτό. Η γειτονιά περιβάλλει το Cross Island Parkway, το οποίο παρέχει εύκολη πρόσβαση σε άλλα μέρη της πόλης και το Long Island. Ήταν πάντα μια οικογενειακή γειτονιά, με πάρκα και καλά σχολεία, και ενεργές ομάδες κοινότητας. Οι φόροι είναι χαμηλοί (φόροι ιδιοκτησίας της Νέας Υόρκης) και τα σχολεία βρίσκονται στην καλύτερη σχολική συνοικία της πόλης.

Το Bellerose ακούγεται σαν προαστιακό νοσοκομείο, και έχει δύο ομώνυμα πέρα ​​από τα σύνορα. Νότια της Jericho Tpke, υπάρχουν δύο ξεχωριστές Belleroses στο Nassau: το μικρό χωριουδάκι Bellerose Terrace, ανατολικά του Σταυρού νησιού, και το βουκολικό χωριό Bellerose, το οποίο βρίσκεται μεταξύ του Bellerose Terrace και του Floral Park Village.

Όπως και το γειτονικό Floral Park, Queens, η Bellerose έχει αλλάξει πιο γρήγορα από τη δεκαετία του 1990 σε σύγκριση με την κομητεία του Nassau County. Αυτό που ήταν μια γερμανική, ιρλανδική και ιταλική γειτονιά, είδε μια εισροή Ινδών, Πακιστανών, Φιλιππινέζων και άλλων πιο πρόσφατων μεταναστών. Θα δείτε την ποικιλία στυλ Queens στη σειρά καταστημάτων και εστιατορίων κατά μήκος των λεωφόρων Hillside και Braddock. Ίσως το πιο εντυπωσιακό παράδειγμα του παλιού και του νέου είναι σε ένα τετράγωνο έξω από το Cross Island, όπου ένα Sikh gurdwara (ναός) είναι δίπλα σε μια θέση VFW με έναν vintage μεταφορέα προσωπικού στην μπροστινή αυλή του.

Μεταφορές - μαζική διακίνηση και αυτοκινητόδρομοι:

Για τη μαζική διέλευση δεν υπάρχουν υπόγειες διαβάσεις που να τείνουν προς το Bellerose, αλλά υπάρχει γρήγορο λεωφορείο για το Μανχάταν και τη σιδηροδρομική οδό Long Island από το σταθμό Bellerose (στο Nassau). Είναι περίπου μισή ώρα με το τρένο στο κέντρο.

Σταθμός Bellerose LIRR (Commonwealth Ave και Superior Rd, 5 τετράγωνα νότια της Jericho Tpke, Bellerose Village). Τα λεωφορεία Q79, Q46, Q43 παρέχουν συνδέσεις με τους υπόγειους σιδηρόδρομους, ενώ το X68 είναι λεωφορείο για το Μανχάταν.

Το Bellerose έχει το Cross Island Pkwy και το Grand Central, το LIE και το νότιο κράτος είναι κοντά.

Ιστορία:

Αγγλικοί άποικοι ήρθαν για πρώτη φορά εδώ το 1656. Η περιοχή έγινε μέρος του Queens County το 1683, αφού οι Βρετανοί νίκησαν τους Ολλανδούς. Ήταν μια γεωργική γη γνωστή ως "Little Plains" μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1900, όταν η developer Helen Marsh δημιούργησε μια μοντέρνα κοινότητα και έναν σιδηροδρομικό σταθμό (στο 1911) στη δυτική Nassau, αποκαλώντας το Bellerose (σήμερα γνωστό ως Bellerose Village). Η γειτονιά Queens υιοθέτησε το ίδιο όνομα με την επέκταση κατά τη διάρκεια της οικοδομικής έκρηξης της δεκαετίας του 1920.

Bellerose Real Estate:

Οι μονοκατοικίες κυριαρχούν. Κυρίως είναι αποσπασμένοι Colonials και Cape Cods, πολλά από τα οποία χτίστηκαν μεταξύ 1930 και 1950 και ανήκουν σε 30 x 100 παρτίδες. Υπάρχουν Tudors και άλλα μεγαλύτερα σπίτια σε μεγαλύτερες παρτίδες, κυρίως μεταξύ του Commonwealth Boulevard και του Little Neck Parkway. Υπάρχουν επίσης συνδεδεμένα σπίτια, διαμερίσματα και condos. Σύμφωνα με τους New York Times, περίπου το 71% των σπιτιών είναι κατειλημμένες από τον ιδιοκτήτη και το 22% καταλαμβάνεται από ενοικιαστές.

Σύμφωνα με την εταιρεία Rita Filoso της Abbott Realty, έναν κτηματομεσίτη στο Bellerose και το Floral Park από το 2003, ένα τυπικό σπίτι τριών υπνοδωματίων Bellerose το 2009 πωλεί τα υψηλά $ 400.000.

Οι φόροι είναι μέσος όρος 2.800 δολαρίων (αλλά μέχρι και 5.000 δολάρια για νέες κατασκευές). Η Filoso πιστώνει τη συνεχιζόμενη έκκληση της γειτονιάς για οικογενειακή συγκέντρωση, προαστιακή εμφάνιση και λαμπρή σχολική συνοικία - από την οποία αποφοίτησαν τα δικά της παιδιά.

Πάρκα

Παιδική χαρά Bellerose , 85η Λεωφόρος μεταξύ 248ου και 249ου αιώνα. Πάρκο Breininger (πάρκο Braddock Park), Λεωφόρος Braddock και 240ο Πανεπιστήμιο

Το Alley Pond Park βρίσκεται κοντά στο Glen Oaks, στο Winchester Blvd, βόρεια της Union Tpke.

Οι κατοικοι

Οι κάτοικοι της Bellerose με 18.000 περίπου κατοικίες είναι ως επί το πλείστον οικογένειες. Πολλοί είναι γερμανικής, ιρλανδικής ή ιταλικής καταγωγής. Περίπου το 14% είναι ισπανόφωνοι. Σχεδόν το ένα τρίτο του πληθυσμού είναι ασιατική, κυρίως νοτιοαγγική. Το μεσαίο εισόδημα είναι περίπου 60.000 δολάρια.

Θέματα

Τα νέα υπερμεγέθη κτίρια σε μικρά τμήματα είναι ένα αυξανόμενο ζήτημα. Οι τοπικές πολιτικές επιτροπές αγωνίζονται για την επιβολή των νόμων περί ζωνών.

Οι New York Times έγραψαν πρόσφατα ένα μεγάλο άρθρο σχετικά με τις εθνοτικές εντάσεις στη Bellerose ("Μεγάλη Διχοτόμηση").

Όρια (Γείτονες)

Βόρεια: Κήπος νοσοκομείων Creedmor (Glen Oaks)
Νότια: λεωφόρος Braddock και Τζαμάικα Ave / Jericho Tpke (Queens Village, Bellerose Terrace, χωριό Bellerose, χωριό Floral Park)
Ανατολή: Little Neck Pkwy (Floral Park, Queens)
West: Grand Central Pkwy (λόφος Hollis)

Κύριοι δρόμοι

Hillside Ave, Τζαμάικα Ave / Jericho Tpke (ανατολικά του Cross Island Pkwy, Τζαμάικα Ave γίνεται Ιεριχώ), Union Tpke, Braddock Ave

Κοντινά αξιοθέατα