Πράγματα που πρέπει να κάνετε σε Queens, Νέα Υόρκη

Ανακαλύψτε το μεγαλύτερο δήμο της Νέας Υόρκης

Το Μανχάταν παίρνει όλη τη δόξα, αλλά αν θέλετε να μάθετε την πραγματική πόλη της Νέας Υόρκης, θα το βρείτε στο Queens. Οι πραγματικοί νεοϋορκέζοι, πράγματα που πρέπει να κάνουν πραγματικά άτομα. Δεν μιλάμε διασημότητες, διασημότητες, εστιατόρια στα οποία δεν μπορείς να μπεις αν δεν είσαι Α-Λίστερ. Θα βρείτε γευστικά εθνοτικά τρόφιμα, υπέροχους χώρους πρασίνου, ενδιαφέρουσες γειτονιές για εξερεύνηση, παραλίες, ιστορία και μουσεία που επεκτείνονται στο μυαλό.

Και αν πρόκειται για αθλήματα μεγάλου πρωταθλήματος που ψάχνετε, έχετε τα New York Mets, που παίζετε στο Citi Field στο Flushing Meadows, και το US Open για το τένις, το τελευταίο τουρνουά του Grand Slam, το οποίο περιλαμβάνει επίσης Το Αυστραλιανό Όπεν, το Γαλλικό Όπεν και το Γουίμπλετον.

Αυτή η παγκόσμια εκδήλωση λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο από τα τέλη Αυγούστου στις δύο πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου στο Εθνικό Κέντρο Τένις Billie Jean King στο Flushing Meadows.

Αν Queens είναι το έδαφός σας στο σπίτι, μάθετε όλα όσα πρέπει να κάνετε σωστά όπου ζείτε.

Τρώω

Θα βρείτε δελεαστικές εθνοτικές επιλογές τροφίμων σε όλη την Queens. Φάτε σε ένα από τα καλύτερα ταϊλανδέζικα εστιατόρια στη Νέα Υόρκη και παραγγείλετε το γεύμα σας Ταϊλανδικό πικάντικο ή πάρτε μια φέτα στο Ozone Park , Astoria, Glendale ή Middle Village . Πάρτε μια περιστροφή στο Richmond Hill , ένα κεμπάκ στο Jackson Heights ή ένα αδύνατο ποσό στο Flushing. Εάν είστε περιπετειώδες, τρώτε κρέας σκαρφαλωμένο σε ένα σπαθί στο Rego Parkistan . Τρώτε κορεάτικα φαγητά στο Bayside, τουρκικά φαγητά στο Sunnyside ή πηγαίνετε σε μια γεύση taco κατά μήκος της λεωφόρου Roosevelt.

Γιορτάστε τα γενέθλιά σας στο Pio Pio , την επέτειό σας στο Il Toscano και την αγάπη σας για την "Goodfellas" στο Clinton Diner στη Maspeth. Ξεκινήστε το με ιταλικά παγωτά στο Lemon Ice King του Corona ή ζητήστε από την οικογένειά σας να συγκρίνει τα cannoli από τα ιταλικά αρτοποιεία.

Ποτό

Πιείτε την μπύρα στον κήπο μπύρας του Bohemian Hall ή παίρνετε μια μικρή περιποίηση στη λεωφόρο Vernon. Και μην πιάστε ένα βλέφαρο όταν ο σερβιτόρος τοποθετεί γλυκάνισο δίπλα στο εσπρέσο σας σε οποιοδήποτε ιταλικό εστιατόριο στα βορειοανατολικά Queens.

Να είναι χαρούμενα

Εκτός από τον έλεγχο τακτικών ζωντανών μουσικών χώρων, μπορείτε να χορέψετε με δράκους στο Φεστιβάλ Σεληνιακού Νέου Έτους στο Flushing ή να χορέψετε σε ένα ελληνικό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Astoria.

Πάρκο

Εάν βρίσκεστε στο Queens την άνοιξη, το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο, θα βρείτε κάτι που θα αγαπήσετε στα πάρκα του δήμου. Πηγαίνετε σε πτηνοτροφία στο Καταφύγιο Άγριας Ζωής του Τζαμάικα Bay ή ψάρεστε στο Gantry Plaza State Park . Κατασκήνωση στο πάρκο Alley Pond Park και πρόκληση της οικογένειάς σας στην περιπέτεια. Πάρτε μια γερμανική μπύρα και τραβήξτε μια ταινία στο Atlas Park ή πηγαίνετε στο δασικό πάρκο και κάντε μια περιστροφή στο καρουσέλ ή κυριαρχήστε στη μουσική στο αρένα Forest Park. Το Forest Park είναι το ιδανικό μέρος για μια ειρηνική πεζοπορία.

Ποδήλατο

Εάν είστε σε ποδηλασία - μοτοσικλέτα ή ποδήλατο - βόλτα κατά μήκος του Cross Island Parkway και του Little Neck Bay μέχρι το Fort Totten ή ποδηλατάτε το Vanderbilt Parkway μεταξύ Cunningham Park και Alley Pond Park. Ή απλά ποδήλατο μια γειτονιά. Οποιαδήποτε γειτονιά.

Go House Gawking

Εάν είστε στην αρχιτεκτονική, υπάρχουν πολλά να ανακαλύψετε στο Queens. Περπατήστε τους Tudor-ific Forest Hills Gardens και φανταστείτε ότι τα σπίτια ανήκουν σε φανταχτερά Hobbits, γυρίστε στα σπίτια στα ξυλοπόδαρα στο Broad Channel ή προκαλέστε την οικογένειά σας σε ένα geocache παιχνίδι ιστορικών σπιτιών στο Queens.

Δείτε Τένις

Αν αγαπάτε το τένις, οι Queens θα πρέπει να βρίσκονται στον κατάλογο των πραγμάτων που πρέπει να κάνετε πριν πεθάνετε. Μετά από όλα, έχει τον παππού του όλα τα αμερικανικά τουρνουά τένις, το US Open.

Αγοράστε ένα δελτίο ημέρας για το US Open για μία από τις πρώτες μέρες του τουρνουά και απολαύστε το καλύτερο τένις, ίντσες από το πρόσωπό σας. Ακόμα καλύτερα, μην πληρώνετε τίποτα για να δείτε το μεγάλο τένις στο τουρνουά US Open Qualifying Tournament.

Αναπτύξτε το μυαλό σας

Όταν είναι ζεστό, κρύο ή βρέχει, ο χώρος είναι μέσα. Πηγαίνετε στο Μουσείο Τέχνης Queens και δείτε το υπέροχο Πανόραμα της Νέας Υόρκης. Μάθετε περισσότερα για το Flushing Remonstrance ή επισκεφθείτε το King Manor Museum για μια βόλτα πίσω στο παρελθόν. Βρείτε το δρόμο σας πίσω από τις σκηνές στο Μουσείο της Κινούμενης Εικόνας , ένα από τα καλύτερα μουσεία στη Νέα Υόρκη και δείτε δωρεάν τη σύγχρονη τέχνη στο γνωστό στο Fisher Landau Κέντρο Τέχνης .

Πάρτε το νερό

Αν οι μέρες είναι ζεστές, το νερό πάλλεται. Και ο Κουίνς έχει πολλά από αυτά. Περάστε μια μέρα στην παραλία στην πόλη : Επισκεφθείτε τα Rockaways ή χτυπήστε την παραλία στον East River .

Αν προτιμάτε να βρίσκεστε πιο μακριά από το νερό, καγιάκ τον Ανατολικό ποταμό με το Boathouse LIC.

Πηγαίνετε Εξερευνώντας

Εάν είστε επάνω για κάποια περιπέτεια, έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Δείτε πόσα νεκροταφεία μπορείτε να πετάξετε σε μια μέρα χωρίς να φτάσετε σε ένα αυτοκίνητο, λεωφορείο, τρένο ή αεροπλάνο. Επισκεφθείτε την ιρλανδική ή φιλιππινέζικη έκταση στο Woodside. Για μια μεγάλη προβολή των Queens, εξερευνήστε τον δήμο μέσω του μετρό 7, γνωστός και ως International Express . Τολμήστε να πάρετε το γύρο της σήραγγας στο Fort Totten ή σκαρφαλώστε πάνω από τις πλαγιές στο Fort Tilden.

Αγάπη μια παρέλαση

Παρέλασε τους εραστές, ακούστε. Στρίψτε τους δρόμους για την παρέλαση Phagwah , την Παρέλαση St. Pats στα Rockaways , το St. Pats for All Parade στο Sunnyside ή την Παρέλαση Ημέρας Μνήμης στο Little Neck και το Douglaston .

Πιάστε μια απόδοση

Όταν σκέφτεστε το θέατρο της Νέας Υόρκης, σκεφτείτε το Broadway. Αλλά μπορείτε να πιάσετε avant-garde παραστάσεις στο Σοκολατοειδές Factory Theatre. Ή μπορείτε να πάτε στο Secret Theatre ή στο Κέντρο Performing Arts του LaGuardia. Μπορείτε ακόμη και να τάνγκο στο Θέατρο Θάλλυ.

Επιλέξτε από όλα τα άλλα

Εάν κανένα από αυτά δεν ταιριάζει με την φαντασία σας, υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Αρχικά, πηγαίνετε στο Citi Field και παρακολουθήστε τα Mets - αν είστε fan. Shop Jamaica Avenue για ευκαιρίες και οποιοδήποτε καπέλο μπέιζμπολ που θα μπορούσατε να φανταστείτε. (Κάνετε αυτό πριν πάτε σε ένα παιχνίδι Mets.) Εκτελέστε το μαραθώνιο, ή απλά να φτιάξετε ένα μαραθώνιο στο Long Island City. Μάθετε να αγωνίζεστε με ποδήλατο με σπριντ σε ένα ποδηλατικό ποδήλατο ή να ζεσταίνετε και να χορέψετε την καρδιά σας στο WarmUp . Πηγαίνετε στο Best in Queens και ελέγξτε όλους τους νικητές. Παίξτε τένις σε αυτή την τεράστια φυσαλίδα τένις, όπου το Grand Central και το Cross Island συναντιούνται ή παίζουν μίνι γκολφ κάτω από τους πυραύλους Apollo στο New York Hall of Science. Πάρτε τα παιδιά στο ζωολογικό κήπο Queens . Και, τέλος, αν θέλετε πραγματικά κάτι αθέμιτο, επισκεφθείτε μια περιουσία στον Main Street, Flushing.