Πότε θα ταξιδέψετε στην Ιρλανδία

Οι έξι καλύτεροι μήνες για να επισκεφθείτε την Ιρλανδία

"Πότε πρέπει να πάω στην Ιρλανδία;", επίσης γνωστή ως "Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε την Ιρλανδία;" - αυτό θα μπορούσε να είναι το ερώτημα που τίθεται περισσότερο, και το mot glogled, όταν πρόκειται για τον προγραμματισμό μιας ιρλανδικής διακοπές. Οι περισσότεροι εμπειρογνώμονες πάντα θέλουν να κοτόπουλο έξω σε αυτό, αντίθετα διακηρύσσοντας ότι "εξαρτάται εξ ολοκλήρου από αυτό που θέλετε να κάνετε". Μόλις γνωρίσετε όλες τις εποχές στην Ιρλανδία (που πολλές φορές μπορεί να συμβεί σε μια μέρα, αλλά κανονικά σε πιο τακτική βάση καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους), θα είστε σε θέση να προτείνετε ορισμένα πράγματα, αξιοθέατα, αξιοθέατα και δραστηριότητες σε ορισμένους μήνες.

Αν και αυτό μπορεί συχνά να είναι αντιπαραγωγικό σε εκείνη την "πλήρη ιρλανδική εμπειρία" πολλοί που θέλει ένας τουρίστας σε μια εβδομάδα ή δύο.

Ας δούμε λοιπόν προσεκτικά το αίνιγμα ... ταξιδεύοντας προς και στην Ιρλανδία, πότε έχει νόημα; Στην πραγματικότητα όλα εξαρτώνται από τα ενδιαφέροντά σας. Και αυτό δεν είναι μια πληρότητα για να εκτρέψει την ερώτηση. Εγγυημένη.

Υπάρχει ένας Χειρότερος Χρόνος για Ταξίδι στην Ιρλανδία;

Και πάλι, εξαρτάται, αλλά η Ιρλανδία μπορεί να είναι κάπως αφιλόξενη το χειμώνα. Η υπαίθρια διασκέδαση είναι πραγματικά μόνο για τους σκληρότερους από όλους μας από το Νοέμβριο έως τον Φεβρουάριο, οι τέσσερις μήνες είναι σίγουρα κρύοι, υγροί και γενικά άθλιοι. Με την τάση να έχουν χαμηλά επίπεδα φωτός και αυτά για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Αν είστε επιρρεπείς στο SAD, μην ξεφύγετε. Και οι χειμώνες στην Ιρλανδία δεν είναι πλέον απαραίτητα μόνο ήπιοι και λασπωμένοι - τώρα μπορούν να γίνουν αρκετά σκληροί. Τα καλά νέα είναι λιγότερη λάσπη. Έτσι συσκευάστε όχι μόνο το υγρό εργαλείο καιρού κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά και κάποια πραγματικά ζεστά πράγματα.

Και ίσως διαβάσετε την χειμερινή οδήγηση στην Ιρλανδία, αν δεν το συνηθίζετε. Από την άλλη πλευρά, το Νοέμβριο ίσως είστε αρκετά τυχεροί για να ζήσετε το καλοκαίρι του Αγίου Μαρτίνου .

Υπάρχει ένα άλλο, πιο υλικοτεχνικό κτύπημα - η τουριστική περίοδος στην Ιρλανδία γενικά ξεκινάει από το Πάσχα μέχρι την Εορταστική περίοδο του Οκτωβρίου, εκτός από αυτές τις περιόδους έλξης, καθώς και οι πάροχοι καταλυμάτων, μπορεί απλά να κλείσουν.

Έτσι, ελέγξτε προσεκτικά κατά τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας έξω από την τουριστική περίοδο, τα κυριώτερα σημεία που μπορεί να θέλετε να δείτε μπορεί να μην σας καλωσορίζουν καθόλου.

Αλλά υπάρχουν και καλά νέα: σημαντικές εξοικονομήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν εκτός της τουριστικής περιόδου όσον αφορά τη στέγαση. Και η (τουλάχιστον συγκριτική) γαλήνη και ησυχία ακόμη και στα πιο δημοφιλή αξιοθέατα μπορεί να είναι αρκετά ανταμείβοντας από μόνη της. Και, επιπλέον, πάντα να έχετε κατά νου ότι ενώ το "Κέντρο Επισκεπτών" ή το "Ερμηνευτικό Κέντρο" σε κάποια υπαίθρια αξιοθέατα όπως η Τάρα μπορεί να κλείσει το χειμώνα, η έλξη δεν μπορεί απλά να κλείσει, μπορείτε να την εξερευνήσετε χωρίς συμβουλές από ειδικούς οποτεδήποτε.

Δεύτερον χειρότερα ... η Υψηλή περίοδος τον Ιούλιο και τον Αύγουστο

Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο είναι οι παραδοσιακοί μήνες διακοπών στην Ιρλανδία , όπου ιδιαίτερα παραθαλάσσια θέρετρα (όπως μπορεί να υπάρχουν, τα περισσότερα που δεν έχουν πολλά να γράψουν στο σπίτι) είναι γεμάτα και θορυβώδη. Αυτό, δυστυχώς, είναι και ο μόνος πραγματικά λογικός χρόνος για να απολαύσετε μια βουτιά στον ωκεανό (με μερικές επικίνδυνες μέδουσες να χτυπούν τις παραλίες της Ιρλανδίας ταυτόχρονα, για να προσθέσετε μια προειδοποίηση).

Ένας χρόνος καλύτερα να αποφευχθεί αν είναι δυνατόν. Και όχι μόνο στις παραλίες, αλλά και στα χωράφια, στους δρόμους, στους λόφους. Κάθε έλξη θα προσελκύσει τους ντόπιους και τους επισκέπτες, και σε καλό καιρό μπορεί να γίνει πλήρες χάος, ακόμα και σε κακές μέρες τα πλήθη θα εξακολουθούν να αλέθουν.

Εμπιστευθείτε τις εμπειρίες των άλλων, δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε τις κυκλοφοριακές συμφόρηση και τα tailbacks στα βουνά Wicklow , ενώ ψάχνετε για ηρεμία.

Πού μας αφήνει αυτό, σε ποιους μήνες θα πρέπει να ταξιδέψουμε στην Ιρλανδία;

Λοιπόν, τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο - που είναι στην πραγματικότητα το μισό έτος. Και αυτό το μισό του έτους, όταν τα αξιοθέατα είναι και τα δύο ανοικτά και προσβάσιμα χωρίς τα χειρότερα πλήθη. Με μια προειδοποίηση γύρω από την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου , όταν συμβαίνουν πολλά διατλαντικά ταξίδια, και το Δουβλίνο είναι παγιδευμένο με γλέντι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του φεστιβάλ. Μάιο και Ιούνιο και οι δύο έχουν Τράπεζες αργίες, έτσι οικογενειακές εκδρομές συναντώνται κάποια Σαββατοκύριακα. Αλλά, συνολικά, αυτοί οι μήνες είναι ένα ασφαλές στοίχημα πάρα πολύ.

Weatherwise, είναι πάντα ένα κομμάτι της τύχης στην Ιρλανδία, καθώς οι στατιστικές θα σας δείξουν ... αλλά το Μάρτιο και ακόμη και ο Απρίλιος μπορεί να απαιτούν ακόμα ένα πολύ ζεστό εξωτερικό κέλυφος, ενώ το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο μπορεί να είναι εκπληκτικά ήπιο.

Όσον αφορά τις τιμές ... Μάιο και Ιούνιο τείνουν να είναι ελαφρώς πιο ακριβό από τους άλλους μήνες όσον αφορά τη στέγαση, οπότε ελέγξτε προτού δεσμευθείτε για έναν προϋπολογισμό. Οι τιμές στο Δουβλίνο είναι γενικά τρελλές γύρω από την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, οπότε αν δεν πρέπει πραγματικά να είστε εκεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο φιλικό προς τον προϋπολογισμό τέντωμα.

Και τι Ταξιδεύοντας στην Ιρλανδία;

Η μετάβαση στην Ιρλανδία μπορεί να είναι ευκολότερη εκτός της σεζόν, ανάλογα με το πότε κάνετε κράτηση και ποια διαδρομή ακολουθείτε. Ενώ τα πλοία προς την Ιρλανδία από τη Γαλλία και τη Μεγάλη Βρετανία τείνουν να γεμίζουν ταχύτερα από ένα φούρνο μικροκυμάτων με μαρσπιροφόρα γεμιστά σε αυτό (τουλάχιστον αν δεν θέλετε να πληρώσετε πριμοδότηση), η υπερβολική αφθονία των πτήσεων συνήθως εγγυάται μια ελεύθερη έδρα, αλλά ίσως δεν είναι η φθηνότερη τιμή.

Ποια τιμή, αυτή είναι η ερώτηση ανά πάσα στιγμή, ούτως ή άλλως. Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν ειδικές προσφορές που πρέπει να γίνονται ανά πάσα στιγμή, αλλά μια έγκαιρη κράτηση για ένα ταξίδι έξω από την εποχή συνήθως εγγυάται περισσότερες αλλαγές για να περάσετε στο εσωτερικό της χώρας.

Τα ταξίδια χρονολογούνται να αποφευχθούν απολύτως, αν μπορείτε, είναι γύρω στα Χριστούγεννα και γύρω από την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου . Ο μισός κόσμος φαίνεται να κατευθύνεται προς και από την Ιρλανδία γύρω από αυτές τις ημερομηνίες, έτσι ώστε οι θέσεις να καταγράφονται στο μέγιστο και οι τιμές τείνουν να κατευθύνονται προς το ίδιο άκρο. Σημειώστε επίσης ότι οι συνδέσεις ενδέχεται να είναι σκεπασμένες κατά περιόδους - η Ιρλανδία κυριολεκτικά κλείνει στις 25 Δεκεμβρίου, γεγονός που μπορεί να σας αφήσει λανθάνον.